Zorkának meg gyógyulást
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2008. November 28. - 17:51
Zorkának meg gyógyulást
Posted 2008. November 28. - 17:16
Még most is kicsit kómázik, de viszonylag simán ment az ébredezés.
Kemény két hét lesz...
Persze a bringa ma sem jött össze, de majd holnap.
Mert a meló is elhúzódott, meg Kírának írtam házidolgozatot, amit még ma kellett leadni.
Bööö.
Most kis pihenés, aztán borvacsora.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. November 28. - 15:43
Amúgy is az elmúlt pár napban letöltöttem vagy 100G-t
Posted 2008. November 28. - 11:31
Back from the dead!
Tomi holnap kapja a kicsikocsiit ilyennel http://www.team8one....ews/news_39.jpg és ilyennel [URL]http://www.tceperformanceproducts.com/images/RED_wilwood.jpg[/URL
Mindenkibekaphattyaakinapközbentekernitud.
Ilyet nekem is!!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. November 28. - 11:05
Zorkabazdmegnek drukkok!!!
Bringan regen ultem,szetszedtem kipucoltam stb,csak sotet van mire vegzek:(
Gabor meg pont a Petit szidtak
Jah ha kell valalinek van egy szett 16os gyari felni uj gumikkal,arat meg nem tudok..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2008. November 28. - 10:56
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. November 28. - 10:17
Valmet! azaz!
ittam ma 2 soproni szûzet, mer vezetni kellett. hát nagyon szar volt, de hugyozni ugyanúgy lehet tõle
bazz vmiért ennek a refrénje megy a fejembe
jah:
http://hosted.femjoy...22/pics/001.jpg
erre mondják hogy "érdekes" csaj.. de azé kapna.)
úgy neéz ki hogy mégse lesz Code-om, mer a csávó az év csalását hajtotta végre az e-bayen. kb 50-en basztak rá, köztük komplett bringákat, vázakat, stb.ket vevõk is. én még jül jártam mer Paypal, de van aki e-bayen kívül bankkártyával fizetett, pl komplett Norco A-line-t , hát az most fuckol..
ez van. egyszer lent.
Posted 2008. November 28. - 08:01
Posted 2008. November 28. - 07:36
Gáborék lehúznak...
Készülõdés a mûtétre...
Szegényke.
Majd jövünk.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. November 28. - 00:44
Milf polot!!!!!
Voltam az oct ben a gabornal,kiderult hogy gyarilag 4cm van ultetve az auto..
Posted 2008. November 28. - 00:03
ittam ma 2 soproni szûzet, mer vezetni kellett. hát nagyon szar volt, de hugyozni ugyanúgy lehet tõle
bazz vmiért ennek a refrénje megy a fejembe
jah:
http://hosted.femjoy...22/pics/001.jpg
Posted 2008. November 27. - 23:38
xenium:
Köszi! Ezzel a videóval közelebb kerültem a megoldáshoz. Asszem Valmet márkájú volt ez a gép. Kb. ugyanígy néz ki az is.
És ezt a fajta gépet "kihordó"-nak hívják. Egyre több fakitermelési szakkifejezést tanulok meg. Múltkor megtanultam a "közelítõ" gép jelentését, ami kíméli a környezetet...
Posted 2008. November 27. - 22:34
vezettem ilyet suliban meg LKT-t is az jobban tetszett, mondjuk a timberjack himbatengelyes elméletben terepen jobb
most h írjátok tényleg giant
Posted 2008. November 27. - 21:54
Tomi holnap kapja a kicsikocsiit ilyennel http://www.team8one....ews/news_39.jpg és ilyennel http://www.tceperfor...RED_wilwood.jpg
Bringázni ezer éve nem voltam és nem is tudom mikor jutok el!
Lapierr nagyon szép,az egyik legszebb gép a piacon,csak sokat mozog:)
Nekem akkor is tetszik a Marin! Esélyes lenne.
Tibi, "Got Maybach" polot kérek, Milf-est majd Máriónak karácsonyra:D
Na megyek bekoptatom Tominak a féket,hogy versenyképes legyen ,mire holnap megkapja!
Mindenkibekaphattyaakinapközbentekernitud.
Posted 2008. November 27. - 21:41
és én is leizzadtam, és valahogy ebben a pár fokban meg a napsütésben jobban esett az egész mint a 25 - 30 fokban.. szoval amig nincs latyak addig ride. teszteltem a mellvértet is, persze nem direkt..: )
és kezdem tudatositani magamban hogy ne moto styleban vegyem a kanyarokat, a nemlétezõ gázkarra hagyatkozva ehh
Posted 2008. November 27. - 21:02
Isteni az erdõ, Lapisnál a nagykanyarban meg hó van!
És kaptam kültéri hõmérõt! Hétvégén fel is nyomom! Jipppííí!
Megjött a két Dirt mag, most kaptam az elõzõ havit is. Akármilyen rendszert is használnak, az a Lapierre, ami abban az újságban van, az egy gyönyörû bringa.
Valamit még kellene enni...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. November 27. - 19:33
Hosszú nap volt.
De sokmindent megcsináltam.
Meg mégtöbbet csináltam volna, amiket már régóta halogattam, de pár dolog közbeszólt.
De sebaj.
Holnap tuti ride!
Szerintem dél körül!
És most már semmi sem szólhat közbe, mert most már aztamindenítnekihogysosemtekerek!
Az a Passat meg szép.
De nem olcsó.
A 8 kerekû meg mennyire durva természetkárosítást tud végezni?!
És mennyi sok egészséges fát tud kitermelni az erdõbõl, hogy mehessen biomasszának?!
Apjukfaszát!
Posted 2008. November 27. - 18:50
na. hát ez kéne. nagy is, kombi is, megbízható is, összkerekes is, jól is megyés elnyûhetetlen! és kit érdekel ha sokat eszik!
Posted 2008. November 27. - 18:17
Tegnap este errõl a Passatról beszéltem.
Lassan abba kéne hagyni a munkát. De tök jó dolgok jutnak az eszembe...
Azért a Lapierre-en van pár elég finom megoldás. Vázon belül vezetett cuccok... Szép, szép, de akkor is egy Trek Remedy-t vennék most, ha új bringán törném a fejem. Ha meg ilyen nagyot akarnék, akkor esetleg Session 88...
Posted 2008. November 27. - 18:16
Ja már megint sör a tekerés után!!:beer:
Szép estét!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Sign In
Create Account

Back to top