ezek meg 140et mennek uristen
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. december 30. - 22:43
Írta 2008. december 30. - 22:05
ez zajlott le ma elõttem:
'A dm parfümös szekrénye elõtt állt egy 35 év körüli édesanya a kb. 5 éves csemetéjével. Az anya már a negyedik férfi parfümbõl nyom ugyanarra a csuklójára.
Ekkor megszólal a a kislány:
- Anya, te már megint részeg vagy? Miért a férfi parfümöket nyomod magadra?'
Írta 2008. december 30. - 20:40
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. december 30. - 19:38
Legyen gerilla különítmény 13.00 lófasz!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2008. december 30. - 19:34
Kispál koncertre?
Hehehe...
Még mit nem?
Húzok valamit, meg bontok egy sört. Ennyi a max. Az meg megy irogatás közben is.
De Wuff mondta, hogy rinyálsz!
Ne rinyálj, igyál!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. december 30. - 19:24
készülõggyé ne írogassáá
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. december 30. - 19:22
:beer:
Hû, mi lesz itt!
:cheers:
:koncert:
:peace:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. december 30. - 19:16
kispál ok,majd hivj mikor indultok én 17*45re hûztam fel az ébresztõt.
voltam ma szombathelyen, volt pár meleg szitu,arra felé valahogy virusosan terjed hogy nem ég a féklámpa,de még a normál világítás se..
szal kicsit lefekszem aludni,aztán este bevetés,holnap meg ki tudja..
Dusan,akkor ha jakabba mégy elmegyek veled!!
hát az van hogy lesz ma 'sima' edzésünk 7töl, ilyen óévbucsuztató focis-kidobós, beöltözõs téma, ugyhogy a jakab ma kimearad, viszoont 2án meek:) bár sezrintem akkor még offon leszel.
...
Süósshi, holnap én is tudok menni futni, mer ma melóztam 3 ig. meg hideg is vót. de honap mindenképp szólj ha mész elõtte, bár elég ironnak hangzik a táv, de azé bevállalom..
Írta 2008. december 30. - 19:15
Írta 2008. december 30. - 19:11
elment a közvillany nálunk..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. december 30. - 19:03
De az a 10-es indulás necces.
Bár jó lenne a sokakkal együtt menni.
Legyalább egyszer egy évben összeverõdhetne a sok buziCCs, meg nagyképûDhs, meg öregedõFRos.
Ja és nem tudom ki merre, de 6:55 lófasza, 7:00 Kórház tér, aztán cikkcakba sportcsarnok.
A cikkcakk jó sok kocsmát jelent!
Írta 2008. december 30. - 18:25
<<<ROCK&ROLL>>>
Írta 2008. december 30. - 17:57
Inkább majd újévkor tekerek, hogy egész évben tekerjek:D.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. december 30. - 17:38
voltam ma szombathelyen, volt pár meleg szitu,arra felé valahogy virusosan terjed hogy nem ég a féklámpa,de még a normál világítás se..
szal kicsit lefekszem aludni,aztán este bevetés,holnap meg ki tudja..
Dusan,akkor ha jakabba mégy elmegyek veled!!
Írta 2008. december 30. - 17:22
Mondjuk a tegnapi Pestbe belefért, hogy megnézzük a Bodies kiállítást, amiért Kíra elég sokat állt sorba, de azt mondta, hogy neki is megérte. Nekem meg fõleg!
De tényleg nagyon durva volt...
Ma meg bazz.
Most gyors kutyás project, szusszanok egyet, aztán Kispál!
Senkirõl, semmirõl, semmit nem tudok.
Félek hogy nem fogok tudni fölkelni a holnapi koccintós ride-ra.
De majd megpróbálok.
Írta 2008. december 30. - 15:01
Utána olyanom volt, hogy autózni kell. Fel is mentem Lapisig, de sajnos kicsit kevés a tankban az gázolaj (~20l), és a kanyarokban nem kapott elég üzemanyagot a motor. Szerencsére nem állt meg a kocsi, de vissza kellett vennem
De nagyon fasza a zúzmarás erdõ
És a fék is jónak tûnik, bár annyira most nem gyilkoltam
Írta 2008. december 30. - 14:14
Írta 2008. december 30. - 14:12
Ma valami óvatos délután???
De holnap tuti torony koccc!!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
Írta 2008. december 30. - 14:08
nemtom cseréljek e olajat a telómba. május végén cseréltem, amikor szimeringet is. fél évente szoktam olajat cserélni, de most lehet megvárom a tavaszt, vagy a fene tudja.
tegnap 6 sört ittam amitõl kicsit rossz a gyomrom, most meg betermeltem egy jó adag spenótot, hát nem esett jól.
Írta 2008. december 30. - 14:07
Boldog Új Évet kivánok minden kedves Bringásnak!
Csak azért ma írok ,mert holnap már nembiztos, hogy menne az írás:beer:
Ui.:Ha valaki Bogláron szilveszterezne beugorhat egy ittalra. Cím : BB. Sétáló utca. Onnan már hallani fog minket
Byez. Brácsa

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére