Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Jóvan, jóvan!
Akkor már csak pár nap, és megrendelem.
De akkor nem kék kormányt kell majd vennem, hanem narancsot :D

akkor beszállnék :) narancssárga kormány meg törik és fossa az olajat :D

én meg majd akkor veszek telót, ha vázat is, mert ahhoz kevés lesz a pike. de gondba leszek majd én is, hogy mit vegyek, mert nem egyszerû kérdés.

lehet, hogy vennék levegõs telót, abból is tudnak már jót csinálni, de 3 éve még nem vettem volna én se, és ki tudja, mire pénzem lesz talán a 2-Step Air.t is megcsinálják rendesen.

tegnap ettünk lidlis lasagne-t, fél készet, csak be a sütõbe bõ fél órára és kész. fincsi volt.

fááj a derekam.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Miért csalódtál?

A környéken akinek volt, még a kezdetek óta, mindenkinek elég rendesen szarakodott és mindenféle problémával küzködtek.

Ezt az állításodat a Drop-Off-os tapasztalataidra alapozod? :(

Nem-nem. Overall tapasztalat. Pupákét nem próbáltam, de hallottam véleményeket róla.
Amúgy meg nekem nagyon nem tetszik a levegõs "érzés".

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
na gyûljt3tek csomagra, szigeti út sixnine.
gyk. megjött a crc
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az ATA WC csak 3188g ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts

LEVEGÕS TELÓKTÓL ÓVAKODJATOK!!!!! Lehet, hogy az "all year Sunny Californiában" gyönyörûen mûködnek, de itt a sárban hidegben NEM!!!

Ezt az állításodat a Drop-Off-os tapasztalataidra alapozod? Mert abból inkább azt kéne levonni következtetés képpen, hogy nem szabad olyan villát venni, amit a suntour gyárában állítanak elõ a méltán híres kínában...
Levegõs villának mondjuk a Pupák 888-át kéne alapul venni, és akkor egy kicsit más lenne a vélemény a levegõ rugózásról. :)

Amúgy én is Marzo párti lennék, ha nem lenne 3748gr az új 888. :(

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na azt mondja a parcelforce, hogy: Out for delivery
Az akkor jóóó!
Hol ez a pizzásfiú? ;)

RockShox-ot lehet, hogy vennék mondjuk Fox helyett, de egyenlõre a Lyrik-re azt mondják, hogy még nem az igazi. Egyrészt nem bizonyított, másrészt a levegõs 2-Step Air-t nagyon szidják. A Solo Air már jobb, de azon nem lehet utat állítani. Ezért kéne egy jó kis U-Turn-ös cucc. De most jó lesz a ETA is :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

LEVEGÕS TELÓKTÓL ÓVAKODJATOK!!!!! Lehet, hogy az "all year Sunny Californiában" gyönyörûen mûködnek, de itt a sárban hidegben NEM!!!
Rock-S: csalódtam bennük--nem vennék
CSere: 2-3 évente lenne ideális

Miért csalódtál?
Nálunk csak egy srácnak nem jött be (Psylo, Pike), mert recsegett.
Nekem volt pár RS (Q21R, Juditok, Judy DH, Psylo, Pike, Domain). De mozgásra, ár/érték-re, súlyra, merevségre, szervizelésre nekem ez a márka jön be.

Volt egy csúcs PIKE-om is (Air U-Turn) és gyönyörüen mozgott mindig. Egy béna ugrás miatt kellett rákoltenem kb 5000 Ft-ot (nyomórúd). Zúzós gépbe kicsi volt azért adtam el, de már bánom, mert a túrázósba tök jó lenne.
Tény, hogy én csak nagyon ritkán sarazok.

A 2003-as Psylo XC-mben két hónapja cseréltünk olajat és szimmeringet elõször, pedig azt már pár vázban nyúztam.
A mozgása még akkor is perfekt volt, csak a szimering engedett.
Most olyan megint, mint új korában hihi.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem kell valakinek az Astra?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jóvan, jóvan!
Akkor már csak pár nap, és megrendelem.
De akkor nem kék kormányt kell majd vennem, hanem narancsot :D

Üldözéses Áron kalandjai
Üldéséses Áron Kam Meg Kól
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Osztom!!

Tubus mondta:::

FOX-jó, csak baszott drága
MARZO--én is Marzo buzi vagyok tehát azt venném ezen belül ha lennem pízem akkor a Z1-régi konstrukciót, ami szerintem kurvaszépen mozog; 55-ös széria új, olcsó, de viszont szerintem ragadósabban mozog, tehát ezt venném, mert noincs pízem.
Manitou-nem ism, de lásd Shosh bradda alatt no problem

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Jó reggelit!
http://dirtmag.co.uk...rt-1234344.html

ejjó. De milyen rohadt rövid a nyár benne. CsupaszfaCsupaszfaCsupaszfaCsupaszfaCsupaszfa-tavaszodiktavaszodik-nyár-CsupaszfaCsupaszfaCsupaszfa
Tudtam, hogy van valahol átverés, de most jól lefilmezték.

Tanuljatok ti is, meg vegyetek telót nekem is. Mindegy milyet.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Vagyok-vazz, megvárom míg lemeccselitek egymás közt:-)

FOX-jó, csak baszott drága
MARZO--én is Marzo buzi vagyok tehát azt venném ezen belül ha lennem pízem akkor a Z1-régi konstrukciót, ami szerintem kurvaszépen mozog; 55-ös széria új, olcsó, de viszont szerintem ragadósabban mozog, tehát ezt venném, mert noincs pízem.
Manitou-nem ism, de lásd Shosh bradda alatt no problem

még valami?
Tommy: Z1 és jó lesz az 3 évig--ha meg cseréled akkor átveszem én 1 év megkímélt használat után:-)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tibi nyilatkozzá má a témáról, vagy te is tanusz? Vagy pelust cserélsz?

Szóval a Fox fossa az olajat:D?

Ne menjetek le a Vásárcsarnokba, mert vesztek finom házi tejet, meg finom házi töpörtyût, és akkor húúúúhhh....

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ez jó is lenne,csak nincs kedvem pöstre költözni

lázas vagyok meg göthös szal lehet h ma a zsákozás,edzés elmarad részemrõél

Tomi,z1 tök fasza,Rs is meglepõen jó,travis is kurvajó,foxom még nme volt,de amit láttam az olajos volt:D:D::D:D bár szép és akkor olyan szerény is visszahúzódó leszel mint a "Ki a király?!":D reklámos.. ?:D::D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelit!
http://dirtmag.co.uk...rt-1234344.html

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Munkatársat keresünk!
Csepeli nagykereskedésünkbe keresünk kerékpárszerelési gyakorlattal rendelkezõ, dinamikus, szorgalmas, megbízható fiatalembert, összetett, sokszínû munkakörbe. Alapelvárások: kerékpárszerelési tapasztalat, jó fizikai kondíció. Elõnyt jelent a 30 év alatti életkor, és nem árt, ha a jelentkezõnek hobbija a kerékpározás. Jelentkezni a 2768343 budapesti telefonszámon lehet 9-15 óra között. Minden további részletet egy személyes megbeszélés alkalmával lehet megtudni. (author-hungary.com)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kaptam fizetést. Ma ezért örültem pár perc erejéig. És délben láttam kerékpáros fiatalokat. Nem ér délben tekerni mások szeme láttára. Ehh.

De Zap mégis mit tanul?

És olvasom Slash könyvét a G'N'R-rõl, ha ez igaz, ami le van írva, márpedig a borítón nem kicsit manipulatíve ez van írva, akkor ipari mennyiségû heroint, alkoholt, kokain toltak ezek a szervezetükbe, hogy alig maradt vérnek hely az ereikben. Bár az is elfolyt volna a fecskendõk által okozott lyukakon... Csoda hogy elkészült az a néhány albumuk..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Hát igen,nehéz dolgok ezek! Ha egyszer összeraknék egy Intense-t, én sem spórólnék a felnin,meg a hátsó agyon!:)

Övön aluli!!! :D
De legalább rókám van.
Több is! ;)

Shoshi, kössz a cuccot!
Remélem hamar tudom tesztelni!
És király vagy, még így, õskövületként is! ;)

Tomi, akkor vegyél Z1-et! ;)

P: jó is lenne az!
Csak a rizsa, meg a tesztelgetés! :P

Zapat tanul?
Ezért nincs itt soha?
Holnap meglepem, ezt meg kell néznem! :D

Most más nem jut eszembe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Le vagytok szarva:D! Sherman for President! Úgyse értek utol!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Hát igen,nehéz dolgok ezek! Ha egyszer összeraknék egy Intense-t, én sem spórólnék a felnin,meg a hátsó agyon!:)

Marint kéne,csak eltûnt a TV a nappaliból:)

A csavaros rögzítéssel nem jársz rosszabbúl! Többre tartom a 6os imbuszt,mint a gyorszárat!