Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ha valaki Pesten jár mostanság, és aláöltözetet keres, én tegnap este a Decathlonban vettem két aláöltözet pólót, egy thermo pulóverszerûséget, ugyancsak alácuccnak meg egy széldzsekit, mindezt az eredeti 30.000-es ár helyett összesen 10.460 Ft-ért. Ennyiért megéri, volt már egy-két decathlonos cumóm, egészen jó némelyik. Január 10-tõl a készlet erejéig!

Én is megyek plázázni.

CRCrõl kellene nadrág na'on. Tomi, mi lesz... :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Gracias puto!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Boldog Shoshi napot!!! ;)

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja, ne is mondd!
Már több, mint 2 hete nem voltam.
De az aláöltözetet én is a kutyázáskor teszteltem, mert kibeb@szott hideg van!!!

Kéne reggeli.
De ahhoz ki kell tápászkodni az ágyból! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

most ott is helyettesítek! néha.

okokk

kedvem lenne bringázni,de most jöttem fel a kutyával és nagyon nagyon nagyon hideg van!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Egész nap?
Be kéne ugranom kicserélni egy pulóvert, de soseincs kedvem.
Lehet, hogy ma rászedem magam, akkor beugrom! ;)

Eljött a nap!
Már csak pár óra.
Nem könnyû várni! ;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
most ott is helyettesítek! néha.
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
azér crc-t érdemes figyelni, akik akarnak rendelni, én 3 dolgot akarok, amibõl eddig 2-nek változott az ára, felfelé természetesen.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát ez hosszú volt és persze semmi sem úgy sült el, ahogy terveztem.

(Boccs Zsolo!
Meg mások is, akik nem fórumoznak.)

Ellenben sokat haladtam mindenféle intézkedésekkel.

Ja és úgy döntöttem(ünk), hogy nem adom el az Opelt.
Túl jó állapotban van és sajnálnám.
Jó lesz Kírának, úgyis olcsó hozzá a mindenféle. Gondolom lesz rajta egy-két karc. :(:P

Atus pedig nagy király, ezúton is kössz a sok-sok gyors mûtéti beavatkozást!
Holnap még számítok rád! ;)

X: le vagyok maradva, mit csinálsz NewYorkerbe?
Nekem is be kell ugranom, akkor velem is találkozol? :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
holnap darbuka-lesson, utána abligeten yékkorong végezetül sunday testride. bírom az ilyen napokat
I don't care how it pedals

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
szép az avant

albertfish: holnap (szombaton) hozd már be a rugómat a new yorkerbe , úgyis plázázol állandóan...meg én is:D
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nem veszek én kocsit csak megtetszett és belinkeltem. egyébként a 2.7T az kézi váltós, azért azt linkeltem ;) dízelt meg én nem szeretem annyira, fõleg használtban nagy a rizikó. de a 2.4 V6 még elég jól mehet és (szerintem) a fogyasztása is megállhat 10-12 körül. szembe szomszédnak A6 1.8T van, 232 ló csippelve. iszonyat megy. és még a csippelés óta is megbízható, kb 4-5éve. az a motor tényleg szinte mindenbe jó.

mi tavasszal cserélünk autót, ha minden jól megy. de benzines lesz és max 2000ezer cm3. elég nehéz lesz normál kocsit találni, amibe elférünk 4en kényelmesen sok cuccal, megy is és megbízható, karbantartása megfizethetõ.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

bazz milyen színû a belseje:

http://www.hasznalta...36_audi_a6_1997

ez viszont kéne:

http://www.hasznalta...44_audi_a6_2000

jó ez a 6os nagyon,csak még a legkisebb dízel is 7lityót eszik normál városin,ha lövöt nyilván többet,bár egy kb betartott autópályás szakasz meg 5-6l bõl elmegy..a sima 2,5d egyik 10et,27 benya+öszekerék 14liter simán..
jól gondold meg! meg nem biztos hogy audi féle öszekereket,meg autómata váltót mernék használtan..viszont a sportfutómû kurva sokat dob rajta!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
vagy inkább ez:

http://www.hasznalta...26_bmw_528_1998

lecsúsztam a 15 percrõl

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
bazz milyen színû a belseje:

http://www.hasznalta...36_audi_a6_1997

ez viszont kéne:

http://www.hasznalta...44_audi_a6_2000

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Másnaposság vizualizálva...

Ja, amúgy az nem is az én lámpám volt, hanem a hozéé ;)
Na majd megszakértem a dolgot.
A rendelés most már tuti jövõ hétre csúszik.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

a "lámbabúra" mattulásra valami gyógyír? az új párba 94e forint..az anyira nem vonzó ajánlat..van erre valami paszta amivel ki lehet polírozni?

nagyo njó ez a szótár!! :)

asszem van olyan hogy plexipolír, de hogy hol és mennyiért és mivel aztn em tom..
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
mattulásra csere, gondolom azért mattul mer beázik. próbálj meg bontottat kereseni. bár a mythbusters-ben elég jó eredménnyel tisztított krómozott lökhárítót kólával :)

Tomi szerintem a tied a szembe sávban lévõ gólyafészkek felé van állítva :D ;)

hihh:

http://nepszotar.com/?szo=vakny%C3%BAl

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
a "lámbabúra" mattulásra valami gyógyír? az új párba 94e forint..az anyira nem vonzó ajánlat..van erre valami paszta amivel ki lehet polírozni?

nagyo njó ez a szótár!! :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, nemrég mostam meg a búrát, aztán csillog mi?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök