Atis kösz a légtelenítést/vágást..
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. január 10. - 20:29
Atis kösz a légtelenítést/vágást..
Írta 2009. január 10. - 20:25
Nebassz!
Cikk, konkrétum, miegymás?
Még jó, hogy a transit páros, a hiace páratlan rendszámú...
Nekem má' nem is hiszel?!
Írta 2009. január 10. - 20:21
De gondolom nem átütõs, márpedig nekem az kell. Évente töröm a sima tengelyeket, és megvan már lassan 3 éve az átütõs kerék is...telógondok enyhítésére:
1-2 héten belül lesz 2 db elég jó állapotú fox float rl villa eladó, 80ezer körüli áron. természetesen fehér
De azért köszi a tippet!
És van bajom ma rendesen.
Írta 2009. január 10. - 20:13
Írta 2009. január 10. - 19:52
2009-01-10, 18:30
Budapesten már szombaton is alig volt forgalom az utakon. Ám, ha vasárnap, azaz 11-én életbe lép a szmogriadó, akkor már csak a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek. Az elmúlt napokban ugyanis egyre nõtt a levegõ szennyezettsége. A szállópor koncentrációja pénteken már két mérõállomáson is meghaladta a 100 mikrogramm per köbméteres úgynevezett riasztási határértéket. Szombaton pedig tovább romlott a helyzet.
Az egyik budapesti mérõállomás a Kosztolányi Dezsõ téren van. Szombaton 161 mikrogramm per köbméter volt rajta a szállópor pillanatnyi értéke. Ez több mint háromszorosa az egészségügyi határértéknek.
A legtöbb mérõállomáson hasonló értékeket mértek. A Teleki téren például délután háromkor az egészségügyi határérték ötszörösét.
Szmogriadót akkor kell elrendelni, ha a szállópor koncentrációja legalább két mérõállomáson egymást követõ két napon meghaladja a 100 mikrogramm per köbmétert. A Fõpolgármesteri Hivatal ezért felkészült arra, hogy ha kell, már vasárnap elrendelje a szmogriadót.
És már Miskolcon is ezen gondolkodnak. Ha a helyzet nem javul, itt hétfõn lép életbe a szmogriadó.
„Az ipari kibocsátókat kell korlátozni a lakosságot pedig önkéntes korlátozásra kell kérni” – mondta Csizmadia János osztályvezetõ.
A levegõ szennyezettségéért nemcsak az idõjárás a felelõs.
„Ezek az extrém nagy értékek, amit Budapesten és a vidéki nagyvárosokban mérnek, ehhez nagymértékben hozzájárul, hogy a hideg idõ és a gázproblémák miatt sokan használnak nagyobb mennyiségû szén, illetve fa tüzelõanyagot, amitõl a szállópor is nagymértékben kerül a levegõbe” – mondta Bibók Zsuzsanna, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium fõosztályvezetõ-helyettese.
Ha tehát a helyzet éjszaka sem javul, akkor vasárnap Magyarországon elõször szmogriadót rendel el a Fõpolgármesteri Hivatal. És mivel ez lesz az elsõ, a rendõrök még csak ellenõriznek és felszólítják a páros rendszámú autók vezetõit, hogy tegyék le a gépjármûvüket.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. január 10. - 19:52
telógondok enyhítésére:
1-2 héten belül lesz 2 db elég jó állapotú fox float rl villa eladó, 80ezer körüli áron. természetesen fehér
ja, és van egy oakley radar lock cipõm, 42es. 2szer volt rajtam, kicsit nagy lett. egy tizesért elvihetõ.
cipõ köll!
számod mi?
Rütyütyütyüü
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. január 10. - 19:48
Nem láttam.
Részletek?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 10. - 19:47
Írta 2009. január 10. - 19:42
Cikk, konkrétum, miegymás?
Még jó, hogy a transit páros, a hiace páratlan rendszámú...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 10. - 19:36
Írta 2009. január 10. - 19:22
Zergebaszó hideg van......
De akkor legalább lenne hó.
Írta 2009. január 10. - 19:22
Írta 2009. január 10. - 18:02
ja, és van egy oakley radar lock cipõm, 42es. 2szer volt rajtam, kicsit nagy lett. egy tizesért elvihetõ.
Írta 2009. január 10. - 17:54
holnap 1300kor startolunk (az kb 1320 lónyál), meglássuk merre, de tubes elég esélyes. aki jönne jöjjön.
Írta 2009. január 10. - 16:50
Kölök: ez gyári,csak fekete indexes: http://www.tt-team.d...er/A3-rueck.jpg
Avid légtelenítést vállalok!!
Írta 2009. január 10. - 16:09
Februárban jön haza a Gyuszkó, akkor lehet még hazaugrunk egy hosszú hétvégére, de ha nem akkor legközelebb húsvétkor!
A tegnapi parti facca volt! Kösz srácok!
Írta 2009. január 10. - 15:09
Írta 2009. január 10. - 14:30
http://index.hu/cikk...a/gp_hpe700.jpg szép-e?
Ma nekem sztornó,rászántam a tegnapot,mát a takarításra,ruhapakolást stb..
most vettem észre hogy a dock tükrözõdésében lászik amit írok
valaho ltalálkok user manualt az autóhozvajon?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. január 10. - 13:21
Füled érjen bokáig!!!Ninja!!!:sloneczni
Tomi ,Tibi mi van veletek????????Tegnap sok volt a töltés???:cheers:
Király volt a parti Lori B!!!!!
Ma valaki valamit???
Esetleg késõ du,vagy kora este 3Focus vetítés ???!!!!:szok:
Ajajaja, nem vagyok én ehhez hozzászokva:-)
BOLDOGAT MINDENKINEK!!!!: Lóri, Shosh, Patyó, stb...
Írta 2009. január 10. - 12:57
Tomi ,Tibi mi van veletek????????Tegnap sok volt a töltés???:cheers:
Király volt a parti Lori B!!!!!
Ma valaki valamit???
Esetleg késõ du,vagy kora este 3Focus vetítés ???!!!!:szok:
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére