Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2009. January 14. - 11:02
Posted 2009. January 14. - 10:59
a kóla durván lekapta a jeget hajnalban az ablakokról..kis spricc ment rá még a mosóból és mintha nem tudom,forró vizet önöttem volna rá..fogakkal,meg a belekkel mit csinálhat..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. January 14. - 10:53
Hát a kocsifeljárón álló helyzetben tolatva nem ment, de az udvarból lendülettel simán.
Asszem a bringa délelõtt kicsit necces. Este már jó lesz
Posted 2009. January 14. - 10:46
Nem tudom mit lehet ilyenkor csinálni.
Szerintem döglök.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 14. - 10:37
Ilyenkor még roszabb a négykerék meghajtás, mert nagyon elbízza magát a vezetõ, hogy õ 4 kerekes meg tud õ menni, de ha meg kell állni és csúszik a kocsi ,mitsem ér a 4 kerék meghajtás.
Byez: Brácsa
Posted 2009. January 14. - 10:14
Tavaly mentünk egy hét Hargitát, azóta megint rajta vagyok. Idén nem tom mi lesz, Maribor talán..
Posted 2009. January 14. - 10:09
dehogy felhúztam magam,rengeteg egyterû családi autó 15-el totyog,hátul több gyerekülés,full körbefagyva az ablakok,anyuka meg csak megy vele..majd aztán õ is a kamionok közé ragad..
kéne az összekerék ilyenkor:)
pár autó a városban is megállt,meredekebben jégen..
szal nem egyeszerû közlekedni most az tuti...
bár állítom a járdák szarabbak mit az uttest.
hajnalban az ágostontéretõl lefelé,csomo gyalogos az úton,ködös kicsit,pár autó világít az út szélén,ahogy a hamut kiszórták..tökre világvége hangulat volt
kori kutya forraltbor ma?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2009. January 14. - 10:08
Posted 2009. January 14. - 09:54
Eredmény: azonnal nekicsústak a Fordnak.
Mi is kimentünk ketten, vittünk egy zsák hamut, szõnyeget, homokot, és kb egy óra alatt visszaszenvedtük a garázsba. Szerencsére csak a lökhárítót nyomták meg, de hálát adtam, hogy nem az Audi állt ott.
És ma pihi, mert nem férek hozzá az autókhoz!!!
Nem tudom, hogy az egész városban ez van-e, de itt nagyon durva, ráadásul a MEcsek utca nem kicsit meredek...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 14. - 09:37
Posted 2009. January 14. - 00:47
De azért még azt megnéztem volna, hogy az öreg limuzinos kurvának feltolja a wc kefét, a szájába meg berak egy szegnélküli gránátot, aztán "Nyögjé ribanc!" szöveggel ott hagyja.
De ez nem az a mûfaj
Posted 2009. January 14. - 00:41
merga felni érdekes..nem tudom hogy mutatna ezen .. egy nézés megér..meg az ujabbik focus alufelnije is bejön
http://autoworld.fil...s_concept_2.jpg
max. nekem nem teccet..valahogy nekem nem jött anyira át a játék filing,csak amikor a szárnyas cuccok jöttek.de az rittya jóó volt!
shelnél mosott pont az autómosó,és begördüld valami prüttyöggõ,kruttyógó akármi..hát egy zsuk volt kb félméter magasba emelve,valami iszony felniken és egy kis segdugasz öregebb faszi szállt ki belõle..
gpsel mértük,az órám pont 10-9km/h csal az elvileg kisebb téli kerékkel
szal esélyes a második trafi hogy nem is lesz nagyon húzós!
ez teccik nekem nagyon.. http://fc53.devianta...paulodesign.jpg csak kérdés hogy érdemes-e enyire belefolyni a dolgokba..fóliázni ugyis kell,mert olcsóbb mint ujrafényezni,felni is kellene-bár az még nem létszükség/a kis króm körbe klasz,mert a ködlámpán kívül most is minden körbe van kórmozva/azért kuva drága az uj fényszóró,mert az is krómozott körbe/ szárnyat meg nem tenném fel és kész
Posted 2009. January 14. - 00:04
Ma én is találtam egy eladó 5 hengeres Passat motort. De nem kell, mert ahhoz kéne váltó is, meg minden szar. Meg olyat fullosan kéne syncro-val szerezni. Szép álom.
Jó ez a Max Payne, kedvem lenne elõvenni a játékot. Abban mondjuk több a lövöldözés
Már esett egy kis túlhûtött esõ
Mondjuk én azt hittem, hogy holnap este jön ez. De így reggel nehéz lesz bejutni bringával. Akkor inkább lehet kocsival bemegyek, aztán este vissza bringával. Na majd reggel kiokoskodom.
Posted 2009. January 14. - 00:04
ilyen lesz crc-n?
ez meg a fotós témához:
http://hosted.met-ar..._LUH_151_13.jpg
suna nem látszik
szép alakok
Jelentem ónosodik az esõ.
Ha akarod már csúszik..
Remélem nem lesz reggelre koripálya
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. January 14. - 00:01
És csak városban sok padlós "mókázással" 12-re jött ki.
De Mirkonak sima 1.6-osa van és az övé sosem eszik 11 alatt.
Szal ha lenyugszom (nem mostanában lesz), akkor egész jók lehetünk...
Posted 2009. January 13. - 23:44
http://www.hasznalta...atsu_cuore_1990
ennek meg figyeld a motorját:
http://www.hasznalta...ki_samurai_2007
Posted 2009. January 13. - 23:33
köszi az infot Chi, eépként a durvább érdekel (piros kb), meg a hosszu pályák is játszanak.
Mariborrol azt mondták hogy nem hobiztos, de ha az akkor az faja, mer bringával megvolt és hey!
remélem februárban is lesz ott hó mer akkor lesz lécem.
Most Maribor is hóbiztos kb 80cm-1m. Igaz tavaly februárban (az enyhe idõ miatt) tovább kellett menni Ljubljana mellé, ami közel itthonról 500 km volt (Krvavec), de nagyon megérte.
Olcsóbb mint Ausztria, de annyira nem fullos. És lehet csinálni egynapos síeléseket is. Pl. 4.30-kor indultunk 9kor már csúsztunk egészen zárásig és este negyed 9-re meg itthon voltam.
Amúgy ti merre voltatok?
Február közepén egy 6 naposra Koralpe-ra (osztrák) megyünk, már alig várom.
Bár biztos ismered, de sok hasznos infó: www.sielok.hu
Posted 2009. January 13. - 23:15
nekem sem, megfagyott, pedig a g******s palackra az van írva h -19C
Nekem se, nekem is megfagyott, pedig az ismerõs szerelõ srác lemérte a szemem elõtt! Úgyhogy nem verhetem az asztalt! El kellett volna fordulni..
Aktuális civil
Posted 2009. January 13. - 23:02
2 hátsó csapágy csere megvolt a kocsiban, most végre nem zúg.
kit érdekelnek a benzinkutak, sok literes tank kell és kész
az a mercis felni szerintem kurva ronda
Posted 2009. January 13. - 22:42
na rütyütyû meddig húz?
edit:
Az ablakspriccálóm nem akar spriccálni. ...
nekem sem, megfagyott, pedig a g******s palackra az van írva h -19C

Sign In
Create Account

Back to top