Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. január 14. - 15:10

mert ugye minden van most a féken,nekem csak egy hoszabb csõ kell.
ami 10font,de ha ez nem jó akkor van 15fontért saint szett..vélemény!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. január 14. - 14:47

Még drágább lett a pedálod

Ez esetleg helyette?
Mondjuk ez nem iparis, de erre mondta kokkk, hogy ez jobb...
Van belõle fehér is

De még így is beleférsz a keretbe

Írta 2009. január 14. - 14:27

Aki ad pénzt, meg linket, hogy mit akar, akkor az akár be is szállhat

Írta 2009. január 14. - 14:08

Fõleg a Jókai tér, a már az ókorban speciálisan erre kifejlesztett mediterrán kövekkel...

Csomóan meg meglepõen életképesek: olyan hárítást láttam magassarkú cipõben, szatyorral, meg cigivel, hogy még bele is szívott egyet közben.

Fel kéne pattintani valami szögesgummát, azt hadd szóljon! Rendszeresíteni kéne ezt a helyzetet napokra....
Aktuális civil
Írta 2009. január 14. - 14:07

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2009. január 14. - 13:46

anyám meg be ment volna taxival, de újhegyre nem jöttek fel.
este érdekes lesz
ennek a szûz kurvának meg olyan feje van, mint 1 megrettent cickánynak
Írta 2009. január 14. - 13:44

Milyen lesz a világ, ha a cukiság végképp leigázza?...
Irodalom:
Petcsi Sanyi híres magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres verijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dal, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija.
Fizika:
A sebcsi (jelcsije: v) egy vektis mennyiség, amely a mozgi nagyságát és ircsijét adja meg. Meghatározása: az egységnyi iccsi alatt megtett uccsi. A vekti mértéke uccsi per iccsi. Az SI mértékegysirendsziben méccsi per szekcsi. A sebcsit úgy számíthatjuk ki, ha az iccsit elosztizzuk az uccsival.
Csillagászat:
A Fölcsi a Napcsirendszerrel együtt a Tejcsiuccsirendszer nevû gali része. A Tejcsiuccsi lényegében egy ezüstös sáv, amely az egész éjszakai égcsin áthúzódik, és fõleg olyankor figyizhetõ jól meg, amikor tiszta a levi és kicsi a párcsitarcsi. A Tejcsiuccsirendszerben négymilcsi csili található. Galink csak pari része a vilcsiegyinek, amely nyolcmilcsi galiból áll
Írta 2009. január 14. - 13:00

Mondjuk én is gondolkodtam a gyalogláson, de hegyen át még nehezebb lett volna.
Az igazi szûzkurva!
Írta 2009. január 14. - 12:44

Kössz!
Brácsa
Na ki nem dolgozik ma???Én!
Fél 7 kor indultam Nagykanizsára,de még sem!!!:snieg:
Fél óra volt az autót kibányászni a jégbõl,aztán a fõnök jégszabira ítélt bennünket!:clap:
De péntek Pest!!!:scared:
Papírmeló van azért bõven!:hair:
:nice:
Írta 2009. január 14. - 12:42

TV-szerelõ helyett meg lassan olcsóbb egy új TV a teszkóból, vagy valami bizományiból.
Írta 2009. január 14. - 12:37

asszem most elggé behatárolja a dolgokat a jééégkorszak

tiszta világvége vaan!!
tv szerelõt tud valaki? nagyim tvje tegnap este azt mondja durr és azóta semmi..gondolom a képcsõ eldurrant..ötlet?
Írta 2009. január 14. - 12:34

De az egyik hely, az Sikonda.
Talán majd holnap.
Minek ide sztrájk?

Jég kell bszjb! Jég!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 14. - 12:28

Fél 7 kor indultam Nagykanizsára,de még sem!!!:snieg:
Fél óra volt az autót kibányászni a jégbõl,aztán a fõnök jégszabira ítélt bennünket!:clap:
De péntek Pest!!!:scared:
Papírmeló van azért bõven!:hair:
:nice:
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2009. január 14. - 12:22

El kéne menni alkatrészért...
Írta 2009. január 14. - 12:18

Beteg is vagyok, ígyhát 2x skipp a meló mára:-)
Írta 2009. január 14. - 12:08

Mentem egy kört gyalogosan, a Zsolnay szobornál alig bírtam felmenni, pedig nem egy nagy emelkedõ! De király, alig voltak a postán, az Árkádban mintha osztálykirándulás lenne, csak a süldõk emóskodnak. Interspar üres.
Az utak jóval jobbak, még így is be lehet kanyarodni a zebrára a gyalogosok közé, amikor nekik van zöld - még jó, hogy volt turhám:afro:!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. január 14. - 12:02

Az udvarból másodszorra jutottam ki, de a munkahely elõtti emelkedõn már nem tudtam feljutni. Ugye rá kellett volna kanyarodni, de elõttem már páran kicsúszkálták, és simán keresztbeállt a kocsi. Viszont, szinte egyhelyben meg lehet ilyenkor fordulni

Ez bringával geci lett volna...
Nem mentél dolgozni, vagy távirányítós autót szerelsz?Csatornákat állítottam,most távirányítót tisztítok.

Írta 2009. január 14. - 12:00

Írta 2009. január 14. - 11:25

Még ha kiszórok egy tonna hamut, akkor is szenvedve jutnék csak le és nem is attól félek, hogy én csesznék el valamit, de ha egy hülye belém csúszik, akkor mi van?
Szal sok ez a dupla szorzó a hibafaktorban.
Ma pihenés.
Kíváncsi voltam az elsõ csúszvaszarós sztorira!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 14. - 11:12

bazze puszedlin is szétröhögtem magam!! szarás közben elkezdett lecsúszni a jégena lejtön,el is csípte a végét,azóta meg fingig folyamat
Bazzz... szegény dög...