Hát igen ez a szerelmes pillantás, meg a érzéki tapintás ![]()

Hát igen ez a szerelmes pillantás, meg a érzéki tapintás ![]()

Mofhoz korán jött Jézus, és hozott neki egy nagy kék össze-vissza hegesztgetett alumínium szerkezetet. Aztán most simogatja a konyhában ![]()
mozsafsik módosította - 2013. december 22. - 17:04
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
14:40 az már kicsit késő, nem?
szétzabáltam magam
holnap tekerés kinek játszik?
naggyon fasza volt a mai pumpa! a végére már viszonylag jól is ment, de azé' nem kevés gyakorlás kell még.. nameg nem is voltunk kevesen! jövőhétre legyünk többen, jó móka ![]()
erre meg teljesen rákattantam:
http://www.youtube.c...h?v=OqjpLPGlf2A
fasza powercore, elborult szöveggel ![]()
mof módosította - 2013. december 22. - 15:18
<<<ROCK&ROLL>>>
nnyi
én a pumpa helyett inkább voltam egy gyors tornyot, lefelé vízmosással, aminek a legalján szintén van blokád, szóval a végén ésszel eresszétek!
mellesleg meglepően meleg van, felfelé pulcsi bőven elég, lefelé széldzseki nyári kesztyű! faszaság
Hans Dampf kurva jó, még dh-ra is tökéletes! De én nem értek hozzá! Tudományos munkatárs, meg ilyesmi...
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
<<<ROCK&ROLL>>>
fasza volt a tekercs
az a bringaszerelős tetkós lány, az húúúúúúú
csajom élete legszebb bókját kapta a széchenyi téren egy középkorú faszitól:
kiszippantom a pinádat!
![]()
kösz a futócipős postokat!
Ma én is kimerészkedtem végre és felszabadítottam a lelkem!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
na majd este megbeszéljük
ez nekem most nagyon..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Lesz, mert ez már hagyomány! ![]()
A lábmunkára még mindig nem éreztem rá rendesen, pedig az kurva fontos lenne. Egyszer-kétszer eltalálom, hogy minkor kell nyomni, de a felfelé ütemet rohadtul nem érzem...