Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. január 17. - 20:15
Aztán nekem parásnak tûnik csak úgy megkötni.
De akkor lehet, hogy szertek még egy simát a kormányra és akkor jó lesz fejra.
Csak valahol nem tudom hol volt/van egy fejlámpám, ami Zapnak is volt.
Na majd meglátás...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 17. - 20:15
úgy csúsznak, mint egy vödör olajos hal szappanos takonyban
lol.
Ez a nap mekkora volt már! 11kor felmentünk, hogy 1 óra alatt megfordulunk és akkor délután tudok tanulni. Na hát ebbõl az lett, hogy 1kor lejöttünk az Aranygaluskába csilisbabot venni, amit Soóshegyen betömtünk a pofánkba sütkérezés közben. Aztán még felrohantunk KisTubesre naplementét nézni.
Vizsgaalkalom lesz jövõre is, viszont ilyen idõ...
Képek majd.
Kokk: kaptál gumimadzagot hozzá?
Aktuális civil
Írta 2009. január 17. - 19:58
MI AZ A MAJRÉKUPAK?
bukó
egyébként a hozzá járó gumimadzaggal bukóra és kormányra is biztonsággal föl lehet tenni. csak elsõre tûnik furcsának.
Írta 2009. január 17. - 19:45
Na mindegy, ezt hagyjuk.
Oks, nálam van!
Miki már eljött érte.
MI AZ A MAJRÉKUPAK?
Kibírtam, hogy ma ne autózzak az audiva.
Fejlõdõképes vagyok!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 17. - 19:42
jakabhegy királyság volt, van 5-7 cm hó fönnt, de lefelé ez egyre kevesebb. a kövek meg úgy csúsznak, mint egy vödör olajos hal szappanos takonyban. a többi rész jó. érdemes fölmenni!
Kokk lámpáért jelentkezem, de ma már be vagyok baszva egy kicsit:D
Zorka pedig biztos meglesz, idõnként csinálnak ilyet
Hozé lámpát pedig majrékupakra érdemes rakni
Írta 2009. január 17. - 19:31
kokk, okkokk
kutyaeltünés nálam is volt ma.. a rotim gondolta ugy hogy körbenéz a makáron..
a bullom (boci) meg elõtte sose ment el, csak miután fent voltunk vele hegyen és el volt engedve,.. hazaértkezés után eltünt fél órára, volt para rendesen.
az a gáz hogy alapesetben kibszott jó szaglásukat megzavarja a sok kipufogogzáz és nem találnak haza..
Braácsa, mit nem értesz?
kéne jobb proci meg kártya hogy maxon menjen.
de nem fagy ki igy se..
Írta 2009. január 17. - 19:23
kutyaeltünés nálam is volt ma.. a rotim gondolta ugy hogy körbenéz a makáron..
a bullom (boci) meg elõtte sose ment el, csak miután fent voltunk vele hegyen és el volt engedve,.. hazaértkezés után eltünt fél órára, volt para rendesen.
az a gáz hogy alapesetben kibszott jó szaglásukat megzavarja a sok kipufogogzáz és nem találnak haza..
Braácsa, mit nem értesz?
kéne jobb proci meg kártya hogy maxon menjen.
de nem fagy ki igy se..
Írta 2009. január 17. - 19:05
Õk mindenképp mennek, akinek van kedve, pár percel elötte menjen oda!
Én már láttam, érdemes megnézni!
Írta 2009. január 17. - 17:47
Ja és Zorka még mindig nincs meg.
Tomi, kapd már le, hogy hogy szoktad felrakni, mert nekem nem teljesen egyértelmû...
Mármint csak kitapasztaltad, hogy hogy a legjobb.
Vagy Zap, vagy akárki!
Thx!
Ja, és inkább a kormányra rögzítés érdekelne, bár a bukós is jöhet!
Írta 2009. január 17. - 17:29
Szal nem tudom a fixet, de valszeg hétfõ lesz.
Hozdd el a cuccot, ne az utolsó pillanatban kelljen görcsölni velem, aztán a többi alakul!
Írta 2009. január 17. - 16:48
Azt mondják mindig visszajön.
De érted, nem képesek szólni, már rég megcsináltam volna a lukat.
Csak miután negyed órája ordítok, hogy hol van...
Írta 2009. január 17. - 16:39
remélem meglesz.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. január 17. - 16:38
Erre nõvérem most mondja hogy jaaaa, szokott ilyet csinálni.
Komolyan, akkora hülye, akkor miért nem mondja?!
Faszkivan velük.
Írta 2009. január 17. - 16:11
Lórinak boldogság!
Zorkát meg nagyon elverem, ha elõkerül.
Írta 2009. január 17. - 15:51
Végre egyszer lehetett volna valakivel hegyre menni kutyázni, erre Zorka eltûnt.
Van egy luk a kerítésen és nincs sehol...
Kicsit vagyok csak ideges.
Írta 2009. január 17. - 15:22
Mi is fölnézünk most kutyákokkal...
Írta 2009. január 17. - 15:01
Írta 2009. január 17. - 12:30
nics.. bár még csak az elsõ pár páylán vagyok tul
prociit, cardot! idenekem:D
Írta 2009. január 17. - 12:26
Csak mert minél elõbb tudom, annál könnyebb tervezni!
Írta 2009. január 17. - 11:43
Ha megyünk, akkor kaja után, és hívunk!
Este meg kellene nézni Spílereket Urániában.
Oks, én is mennék szívesen, aztán minél több kutyát bosszanthat a kis dög, annál jobban elfárad!
Spílert már láttam, nekem tetszett, csak kicsit "túl pörgõs".
Kokk hajtsál meg egy 2.8 V6 Turbo insigniát :peace2:
Rajta leszek!
De ha összejön a kutyázás, inkább oda mennék...
Esetleg utána, ha vannak késõig.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére