Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2009. January 21. - 10:33

tv kell, discovery-t kell nézni meg dvd rajta oszt ennyi. és minél nagyobb kell, szobámba csak 55-ös van de kevés, 72es minimum kell
ja, és pedál már nyitva van, tegnap arra jártam.
international hub az mi az?
Posted 2009. January 21. - 10:27

És a 20"-os monitor már elég nagy a filmnézéshez. Legalábbis nekem. Majd egyszer veszek egy 24" vagy annál nagyobbat...
Azért az bevallom, hogy amikor beraktam a TV kártyát, kipróbáltam a TV funkciót is, és "véletlenül" végignéztem egy magyar filmet a 70-es évekbõl. Hát bazz, idõnként annyira szar volt, hogy csakazértis.
Volt egy rész amikor éppen két kézzel a számítógépben turkáltam, és csak hallgattam a filmet:
Csaj felvitte a pasit a szobára:
- Ez itt Géza. Be van rúgva azért alszik.
Áááá, mondom mi van???? Erre kiderült, hogy az egy plüss koala...
Posted 2009. January 21. - 10:19

Wuff, nekem kell a jó magyar valamilyen formában.
Ezért nem tudok soha sorozatokat szerezni.
Tv meg kell, hogy nagyban nézhesd (<- de furcsa volt leírni) a bringás dvd-ket!

Buzi idõ, fos idõ.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 21. - 10:14

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. January 21. - 10:13

Ja, ott van. Nem is értem, hogy ezek éjjel is dobálják a dobozokat? Vagy csomó robot? Oda mennek dolgozni a kirúgott elkotekes robotok?Má' international hubon van. De most már azért mennék tekerni az új szerzeményben. Itt egyébként egész jók a pályák, enyhén saras csak az alja. Lehet nem kellett vna mégsem ilyen fehérszínkombinációs nadrág

Nem lesz az a nadrág olyan gáz a sárban. Könnyen mosható akár magasnyomásúval is, ahogy Steve Peat is csinálja

Posted 2009. January 21. - 10:03

Wuff, felirat, vagy szinkron?
Nekem kéne!
Néztem már, csak csomószor nem vagyok otthon, meg néha hulla vagyok, aztán bealszok.
Most meg gecik, mert egyszerre van a Dexterrel.
Kokk, angolul van, felirat magyar, de béna fordítás.. nem kell az, érthetõ minden benne

én ha meghallom azt a szót hogy évad, vagy epizód, rosszul vagyok:)
még tévém sincs whehe..
Jeje, tvm nincs nekem se. Már lassan egy éve

Posted 2009. January 21. - 09:49

még tévém sincs whehe..
Posted 2009. January 21. - 09:44

Posted 2009. January 21. - 09:34

Én is akartam mosni, de direkt nem...
Legközelebb egyeztessünk!

Wuff, felirat, vagy szinkron?
Nekem kéne!
Néztem már, csak csomószor nem vagyok otthon, meg néha hulla vagyok, aztán bealszok.
Most meg gecik, mert egyszerre van a Dexterrel.
Még kis ráérés, aztán délután megindulok és csak holnap jövök haza.
Ejjj.
Elszoktam a melótól.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 21. - 09:21

Hát a mostani csomagon, is már vagy egy hete tökölnek az írek.
És mivel 5 nap a szállítás, és tegnap kapták meg, tehát ezen a héten nem biztos, hogy meglesz. Szóval fákkkk!
De ma vettem egy széket a számítógéphez. Hintamechanikás, mert imádok hintázni, és most nagyon tetszik
Má' international hubon van. De most már azért mennék tekerni az új szerzeményben. Itt egyébként egész jók a pályák, enyhén saras csak az alja. Lehet nem kellett vna mégsem ilyen fehérszínkombinációs nadrág

Californication 2. évad. Nézzétek. Állat. Vkinek kell, akkor megvan. Meg az elsõ évad is.
Posted 2009. January 21. - 08:13

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. January 21. - 00:25

Posted 2009. January 21. - 00:03

És mivel 5 nap a szállítás, és tegnap kapták meg, tehát ezen a héten nem biztos, hogy meglesz. Szóval fákkkk!
De ma vettem egy széket a számítógéphez. Hintamechanikás, mert imádok hintázni, és most nagyon tetszik

Posted 2009. January 20. - 23:55

Teljesen értetlenül pislogtam rá, nem volt világos, mi a fenét akar.
Kérdeztem: - Hogy néz ki?
Nõ : - "Tudod, olyan kicsi izé a motor közepén és 710-van rajta. Sajnos elveszítettem, pedig mindig ott volt és most kellene egy másik!"
Na erre adtam neki egy papírt, hogy rajzolja le, hátha felismerem.
A csaj rajzolt egy kört és beleírta hogy 710.
Frankóra nem tudtam, mit akar, ezért odavittem egy másik autóhoz és megkértem, mutassa meg rajta, melyik a 710-es alkatrész!"
http://www.tolna.net/~atus81/710.jpg
jajj bazzeg.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. January 20. - 23:38

Posted 2009. January 20. - 22:38

Posted 2009. January 20. - 21:56

Királyság Márton,megint csak jó voltam!

Ez az a váz,ami igazából P1,nem P3,csak polírozott,de olyat nem találtam: http://www.sicklines...edium/p1_11.jpg
Posted 2009. January 20. - 21:15

marad a mec,azért kelletvolna win,mert pár progi kéne ami nincs applere.
köszi!!
városizás okk nekm,majd szoljatok!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. January 20. - 19:48

El is húzok...

Posted 2009. January 20. - 19:14

Ha marad a jó idõ, akkor hétvégén!
És ha ilyen enyhe marad az este, mehetnénk városba ökörködni kisgépekkel.
Kis ugribugri, jövésmenés, meg egy két sör, forraltbor!
Na?
Zapnak köszönet az utalást!
Atusnak meg a kinyitó-ki nem nyitó termosztát cserét.
Lehet mit szopni egy-egy aprósággal...
Atus, nem esett le!

És ezt mondtam: http://technology.to....com/2009/01/07
Sokmindent elintéztem ma és szembesültem az átírás összegével.
De bazz, hogy milyen címen képesek lehúzni az embert. Hát a k.anyjukat!