Kistubes-ExZöldHáromszög-Nócsó
Déli oldal full száraz, északon még csoroghat a víz...
hát akkor kapjátok be:-)))
Kistubes-ExZöldHáromszög-Nócsó
Déli oldal full száraz, északon még csoroghat a víz...
Aktuális civil
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Na mégegyszer: VHS-rõl digitalizáltatni hol tudok?
Zapat, most ugrott be, hogy az a törés Komlón volt!
Készek voltunk utána...
Aztán nem akkor volt a Kadett kiégés?
De szép idõk voltak...
Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
szinte merõlegesen jön ki, nem SRÉEN
szoval amikor kimozgi az útját a váz, akkor a tulfolyo belever az alsõ linkbe. namost én amikor beleraktam, leszedtem a rugót és levettem az odautat stb hogy megnézzem micsinál az ut végén. és nem ért bele! ezért mertem bennehagyni mondván hogy biztos egy modded linkem van alapba. hát nem.
Báz, kölök, ezt a kurva kereket mondom már mindenkinek két éve, hogy milyen jó lenne a fehér kerék a szarjaitokban.... Neeem, neeeem, az nem néz ki jól.
Nekem RST tagom törött így el egyszer 800as rugóval, be is horpasztotta az acélvázat... Ha az elkapja a tökömet...Valami nem volt ott jól, ha így megment.
Aktuális civil
hát nem tom.. ezeket már néztem én is .. a vanila RC ér valamit? birja é? nem para ha nem lehet minden szart éllitani csak ne menjen széjjel. rocot szeretnék igazábol, de drága e.
maj lesz valami.
350 euroért vették meg az sgs-t tag nélkül:D sok szarba vlami jo is van..