Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Amúgy Magoo-nak volt hasonló gondja, és akkor valami fémszilánk szorult a dugattyú mellé. Totál szét kellett szedni, kipucolni és utána most jó. Asszem legalábbis ez volt. De majd õ elmondja, ha akarja..

jaja, így volt. fémszilánk szorult a dugattyúhoz és nem húzódott vissza.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem szófogadatlan az a dugattyú. Meg kell büntetni, hogy értsen a szép szóból.
Amúgy Magoo-nak volt hasonló gondja, és akkor valami fémszilánk szorult a dugattyú mellé. Totál szét kellett szedni, kipucolni és utána most jó. Asszem legalábbis ez volt. De majd õ elmondja, ha akarja...

Na most dolgozgatok, mert ehhez van a legtöbb kedvem. Illetve már nincs, de ha már belekezdtem, akkor megcsinálom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

hátöööö khmmm hmmm

De nincs lóvéja...

Kokk, fotoszintetizálj! Vagy végy példát Kozsóról és táplálkozz a rád zúduló szeretbõl! :D

Az miért van, h a dugattyú nem akar visszamenni a helyére a fékben? Levegõs. Én arra tippelek. Ehh.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
mai lemezborítós feladványunk .. díj: sámmi.
mer könnyû.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Wuff a kemény! :D

Éhes vagyok, nincs itthon senki és semmi (alapanyag se nagyon), és lóvám sincs. :(

Mi ilyenkor a teendõ?

hátöööö khmmm hmmm

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://www.napiszar.com/?p=3200

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Wuff a kemény! :D

Éhes vagyok, nincs itthon senki és semmi (alapanyag se nagyon), és lóvám sincs. :(

Mi ilyenkor a teendõ?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Lehet, hogy elszalasztottam a lehetõséget, hogy új barátokra tegyek szert?! És bevezettek volna az õ világukba, az este végén már együtt kötöttünk volna bele gyanútlan járókelõkbe meg minden. Ajj... Pedig tényleg nem is ittam... Na mindegy.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Az is érdekes, hogy milyen unintelligens állatok vannak buzipesten. Pl. tegnap esti szituáció: odajött egy srác hozzám, hogy a faszé' nem megyek velük bulizni, mondtam h épp a villamos felé tartok, sajnos nélkülem kell abszolválniuk az estét vagyis nem hívom meg õket sörre, erre a sötétbõl elõbukkan kettõ darab hasonlóan értelmes és agyontanult ember, hogy én miért kötök bele a havejukba, majd kérdõjel helyett az egyikük megpróbált lebaszni egyet nekem.. de a koordinációval akkor már gondjai voltak... Én azt mondom, hogy jó dolog mégiscsak a sales szakma, mert végülis nagy békében és nyugalomban elváltak útjaink. Ezek után nem volt kedvem tovább 'bulizni'.

Na. Mikor jöttök inni ide?! :D

Azért 1-2 :D sör után biztos összelehetett volna hozni egy csoportos garázdaság & sts kombót :D
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hát

ez így nagyon takony, ami kinnt van.

úgy is akarok venni gatyát, lehet elintézem ha már így alakult.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Az is érdekes, hogy milyen unintelligens állatok vannak buzipesten. Pl. tegnap esti szituáció: odajött egy srác hozzám, hogy a faszé' nem megyek velük bulizni, mondtam h épp a villamos felé tartok, sajnos nélkülem kell abszolválniuk az estét vagyis nem hívom meg õket sörre, erre a sötétbõl elõbukkan kettõ darab hasonlóan értelmes és agyontanult ember, hogy én miért kötök bele a havejukba, majd kérdõjel helyett az egyikük megpróbált lebaszni egyet nekem.. de a koordinációval akkor már gondjai voltak... Én azt mondom, hogy jó dolog mégiscsak a sales szakma, mert végülis nagy békében és nyugalomban elváltak útjaink. Ezek után nem volt kedvem tovább 'bulizni'.

Na. Mikor jöttök inni ide?! :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

ez nem jó?

http://www.chainreac...x?ModelID=11700

jónak jó, de 144 font a 47.000 és a 18.000 között pont kurvasok a különbség.
22-25 még belférne na de 47ér már dhx-et veszek. illetve nem veszek mer nincs rá lém

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Ez király,ez is van már vagy négy éves nem?

Idõben ébredtem és szörnyû hangra :( megint bent ülés lesz, de van egy pár filmem szóval elleszek.
Sei, soku Si.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
reggelire

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Kokk: ha baumaxban nincs kampó, gyerr be hozzánk, veszel köracélt, azt oylat hajlítasz belõle, amilyent szeretnél :)

sõt. 6-os betonacél.. kalapáccsal formálható és tart. ilyen ~400ft a 6méter :-)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

én meg azon mofium.. izé morfondirozok hogy mér csak 222es swinger van 78 dolcsiért ujonnan , és 240 meg sehjol..
bár ugyis mindegy lett vonla a mail nap
csak olyan üres a gép tag nélkül
van az a mondás hogy "olyan magányos itt a nyeregben mióta a ló halott":D

ez nem jó?

http://www.chainreac...x?ModelID=11700
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaja erre én már emlékszem!!: )Ö

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Hát, Transporter 3 nem ér meg egy mozijegyet.

klisék, McGywer praktikák, lomha szerelmi szál :D

áha:

Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A módosított listáról minden befér a Ventosba, kösz.
Ha kell valakinek valami pici szar, elhozom szívesen.

Hát, Transporter 3 nem ér meg egy mozijegyet.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mentek?
Special thx!

Ha van nagy cucc, írjátok az adatait és leszállítom! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D