mennyivel változatosabb a magyar nyelv,mi?
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2009. February 10. - 00:16
Posted 2009. February 10. - 00:04
http://www.bortarsas...6-0.375-l-tokaj
Emberünk jó arc, lelkes és majdnem egyedül csinálja a bizniszt. Csak ez is geci drágán adja, úgyhogy majd ha újraértékeli a mûvészetét alacsonyabb áron, akkor meggondolom.
Nincs kedvem szétszedni a féket, mert akkor tuti elkúrom és vakarom a fejem egy hétig h akkor ezt most így hogy. Meg egyébként is. Ne már.
Posted 2009. February 09. - 23:58
Király vagy, Wuff! Király!
Most nézem, hogy hívott Gabesz.
Ajjjajjj.
De most meg már késõ van.
Az Infusio nagyon jó bor!
Csak túl van árazva.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. February 09. - 23:49
Pl. Oremus 'Mandolás', az nagyon jó, meg Sauska, amire rá voltam kattanva, de már nem
Perszel legtöbbször 'ajándékba' veszem partnereknek a bort. Meg magamnak
Egyébként ez az argentín kurvára ki volt rakva az üzlet közepére, szép dobozban, mondom akkor egy ilyet is.. de épp tnap mondta egy bennfentes, h elfogyott, áprilisig nem is lesz.. merhogy 4 hónap mire ideér a szállítmány, mert késõn rendelték meg, blablabla...
update. Getting a bit drunked. Villányi rizling. Párolog vagy ilyesmi. De qrvára kezd elfogyni
Posted 2009. February 09. - 23:37
De komolyan!
Wuff, ezt nem ismerem, de sok sok jó bor van olcsóbb kategóriában.
nem feltétlenül kell ár alapján választani, csak sajnos túl sokszor mérvadó.
Amúgy van borunk a bortársaságnál is, csak nem sok.
De fasza, hogy így vásárolgatsz!
Most nézem a Viasat3-on a The Fast And The Furious-t és amikor a fkete Hondákkal támadják a kamiont, az egyik csávó troy lee karbon bukót húz.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. February 09. - 23:22
válaszoltam már
Jedi mester???
Posted 2009. February 09. - 22:56
Egyébként meg, t'om h ti InVinoVeritas, de azért egyszer ezt kóstold meg. Árához képest qrva jó. http://www.bortarsas...-2007-argentina
6 perce megy a fuckfuckfuckinnutfuckshitshitmotherfuckerfuck.. tök jó
Posted 2009. February 09. - 22:52
Bár a Vylyan rizling nem a pincéjük legjobbja.
X: Lisicza?
Vagy kitõl van Cirfandlid?
Email?
Bazz, már fél sör is a fejembe szállt.
Bontok mellé chips-t, hogy lealjasodjak.
Posted 2009. February 09. - 22:43
Jöttem hazafelé és többször is igazam volt.
Ez meg... ehh..
http://index.hu/bulv...ceirol/?rnd=332
Meg még egyet... fuckfuckfuckshitfuckfuck
http://addict.blog.h...tt_karomkodasai
Posted 2009. February 09. - 22:36
X: email ment!
D: ja, azt én is megnézném. De ha már itt vannak, nem kéne korlátozni a "letarolandó egyedek" számát...
Én meg rágyújtottam egy sörre.
De tuti több lesz belõle és holnap nem fogok neki örülni.
Wuff, néha azért úgy van!
Posted 2009. February 09. - 22:35
Innen szeretnék üzenni ennek a qrva világnak, hogy néha lehetne már úgy is, ahogy én szeretném. Köszönöm.
Posted 2009. February 09. - 22:28
Csajom Péntekig továbbképzésen....
ne csavarodjatok be!
Tetris???
Posted 2009. February 09. - 21:52
De most még egy utolsó próba aztán hagyom holnapra az egészet. Kibaszott kusza. Amikor már azt hittem minden stimmel, kiderül, hogy az elején szar valami...
Most kereshetem a hülyeségeket elölrõl. Faszom kivan az ilyen túlkomplikált buziságoktól!
Persze az egész nem lenne ilyen szar, ha nem egy 1.6GHz-es szaros Celeronos laptopon kéne fejleszteni. Gecilassú!!!
Posted 2009. February 09. - 21:47
Posted 2009. February 09. - 21:35
Posted 2009. February 09. - 21:27
Ezt nagyon kell tudni fejben, de simán elképzelhetõnek tartom.
Nagyon szopat ez a szerver. Meg ez az egész autocad baszás.
Ezt a szaros 3M-s rajzot gecilassan olvassa (mondjuk azt sem értem fejlesztéshez minek ekkora), össze-vissza logikátlanul van minden, az agyam eldobom már...
Posted 2009. February 09. - 21:18
Ezt hogy?
Ezt meg Atusnak:
(Maybech szakszerû szerelése)
Posted 2009. February 09. - 20:32
Mit jelent a J a levelekben?
A lényeg, hogy a szar Outlook a smiley-t egy Wingdings karakterkészletbe tartozó jellel nyomná. Ami a J betû helyén van. És ha ezt bénán küldik át, akkor csak a J marad
Deszaaaaaaar!
Itt meg lehalt a szerver amivel holnap reggelig valami kis eredményt kéne produkálnom. Nemtom, mi lesz így...
Na, most talán helyrerázta az újraindítás.
Posted 2009. February 09. - 20:05
Mi ez pontosan?
Posted 2009. February 09. - 19:50
tk-ra gyúrni nem egytemibulira:D
ami lesz 26-? án boros nálatok,arra van még hely?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!

Sign In
Create Account

Back to top