Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
fuckshit bullshit
mennyivel változatosabb a magyar nyelv,mi?:D
I don't care how it pedals

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, ezt meg akkor ha szereted a folyékony cukrot...

http://www.bortarsas...6-0.375-l-tokaj

Emberünk jó arc, lelkes és majdnem egyedül csinálja a bizniszt. Csak ez is geci drágán adja, úgyhogy majd ha újraértékeli a mûvészetét alacsonyabb áron, akkor meggondolom.

Nincs kedvem szétszedni a féket, mert akkor tuti elkúrom és vakarom a fejem egy hétig h akkor ezt most így hogy. Meg egyébként is. Ne már.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
:D

Király vagy, Wuff! Király!

Most nézem, hogy hívott Gabesz.
Ajjjajjj.
De most meg már késõ van.

Az Infusio nagyon jó bor!
Csak túl van árazva.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Van kártyánk a Bortársasághoz... Havonta egyszer felkeresem õket és megveszem a kis készletemet :D

Pl. Oremus 'Mandolás', az nagyon jó, meg Sauska, amire rá voltam kattanva, de már nem :) meg St.Andrea 'Kutyafáját', Luka Enikõ 'Szívhez közel', illetve egy Infusio az ehavi termés. Szeretem õket, mert jókat tudnak ajánlani. Vagy csak rámsózzák a szart a mindenféle maradékcukros dumával, meg a kell-még-pár-hónap-neki-palackban szöveggel... Ejj.. én meg naggggyon szofisztikáltnak érzem magam ilyenkor, meg sznobnak, mert nem a Sparban veszem le a polcról, de ennyi jár. Meg Sparban nincs is amit szeretek. Viszont lehet szépeket mondani, ugye, marcipános egy kicsit, meg a tanninok, meg mintha bújkálna benne hátul a csipkebogyó is, de csak úgy finoman, nem elnyomva az éretlen, májusban szedett eper ízét :D

Perszel legtöbbször 'ajándékba' veszem partnereknek a bort. Meg magamnak :D

Egyébként ez az argentín kurvára ki volt rakva az üzlet közepére, szép dobozban, mondom akkor egy ilyet is.. de épp tnap mondta egy bennfentes, h elfogyott, áprilisig nem is lesz.. merhogy 4 hónap mire ideér a szállítmány, mert késõn rendelték meg, blablabla...

update. Getting a bit drunked. Villányi rizling. Párolog vagy ilyesmi. De qrvára kezd elfogyni

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Cirfandli nem lehet külföldi!
De komolyan!

Wuff, ezt nem ismerem, de sok sok jó bor van olcsóbb kategóriában.
nem feltétlenül kell ár alapján választani, csak sajnos túl sokszor mérvadó. :(

Amúgy van borunk a bortársaságnál is, csak nem sok.

De fasza, hogy így vásárolgatsz! ;)

Most nézem a Viasat3-on a The Fast And The Furious-t és amikor a fkete Hondákkal támadják a kamiont, az egyik csávó troy lee karbon bukót húz. :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
most néztem, de nem is az hanem Zind????? nemtudom...valami külföldi :)

válaszoltam már :D

Jedi mester???

Sei, soku Si.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Van egy Wunderlich Siller is. De azt nem ma. Vagy esetleg a Figula Zenitet. Mert azt is vettem és azt szeretem. Jó, tudom... nem csúcsbor... :D

Egyébként meg, t'om h ti InVinoVeritas, de azért egyszer ezt kóstold meg. Árához képest qrva jó. http://www.bortarsas...-2007-argentina

6 perce megy a fuckfuckfuckinnutfuckshitshitmotherfuckerfuck.. tök jó :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Borozz! ;)
Bár a Vylyan rizling nem a pincéjük legjobbja.

X: Lisicza?
Vagy kitõl van Cirfandlid?
Email?

Bazz, már fél sör is a fejembe szállt.
Bontok mellé chips-t, hogy lealjasodjak. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kösz. De ma például nagyon nem úgy volt. És tegnap is, meg a héten részeredmények születtek ebben a témában. Nem vagyok felhõtlenül elégedett a körülvevõ univerzum teljesítményével és hozzáállásával. Nah. Mégiscsak kibontom. Há' nem?! De.

Jöttem hazafelé és többször is igazam volt.

Ez meg... ehh..

http://index.hu/bulv...ceirol/?rnd=332

Meg még egyet... fuckfuckfuckshitfuckfuck

http://addict.blog.h...tt_karomkodasai

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez mit csinál??? :D

X: email ment! ;)

D: ja, azt én is megnézném. De ha már itt vannak, nem kéne korlátozni a "letarolandó egyedek" számát...

Én meg rágyújtottam egy sörre.
De tuti több lesz belõle és holnap nem fogok neki örülni. :)

Wuff, néha azért úgy van!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ez egy jó ötlet. Nekem vmi olaszrizling figyel a polcon. Vmi Vylyan. Esetleg jó lesz.

Innen szeretnék üzenni ennek a qrva világnak, hogy néha lehetne már úgy is, ahogy én szeretném. Köszönöm.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
én meg iszok bort! rozé valami zirflandi

Csajom Péntekig továbbképzésen....:D

ne csavarodjatok be!

Tetris??? :D

Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh, már becsavarodtam...
De most még egy utolsó próba aztán hagyom holnapra az egészet. Kibaszott kusza. Amikor már azt hittem minden stimmel, kiderül, hogy az elején szar valami...
Most kereshetem a hülyeségeket elölrõl. Faszom kivan az ilyen túlkomplikált buziságoktól!
Persze az egész nem lenne ilyen szar, ha nem egy 1.6GHz-es szaros Celeronos laptopon kéne fejleszteni. Gecilassú!!!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
csak már látnám
I don't care how it pedals

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomi, igyál sört, mert be fogsz csavarodni!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Gyengén térlátása van...
Ezt nagyon kell tudni fejben, de simán elképzelhetõnek tartom.

Nagyon szopat ez a szerver. Meg ez az egész autocad baszás.
Ezt a szaros 3M-s rajzot gecilassan olvassa (mondjuk azt sem értem fejlesztéshez minek ekkora), össze-vissza logikátlanul van minden, az agyam eldobom már...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Igazi átbaszás!
Ezt hogy?

Ezt meg Atusnak:
(Maybech szakszerû szerelése)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bazz ezt évekig nem tudtam:
Mit jelent a J a levelekben?
A lényeg, hogy a szar Outlook a smiley-t egy Wingdings karakterkészletbe tartozó jellel nyomná. Ami a J betû helyén van. És ha ezt bénán küldik át, akkor csak a J marad :D
Deszaaaaaaar!

Itt meg lehalt a szerver amivel holnap reggelig valami kis eredményt kéne produkálnom. Nemtom, mi lesz így...
Na, most talán helyrerázta az újraindítás.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem is tudtam, hogy lesz nálunk valami 26-án...
Mi ez pontosan? :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaja :D

tk-ra gyúrni nem egytemibulira:D
ami lesz 26-? án boros nálatok,arra van még hely?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!