Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2009. February 28. - 15:26
Posted 2009. February 28. - 13:20
miért nem tudok lehajolni vagy behajlitani a bal lábam és mirt fáj a combomm!?
én srácok fogalm mincs hoy hol voltam vagy mit csináltam..azt sem hoyg kerültek hamburgeek az ágybanm..szal bocs nindnekitöl ha ambivalns volt a visekóledésm
Mõõõõõõõõõõõõ
Gyûltünk, fizettél,de keveset;) ittunk sok vodkát,Broderra rárúgtál > Õ szétrúgott, mentünk trafik, ittunk sok vodkát, azt mondtad elmész kájránó, mert spanyolcsaj,aztán hívtalak, elkerseredett hangon mondtad hogy mész haza!
Annyi erõm volt,hogy lefüröggyek és alvás! Mõõõõõõõõõõõ
Posted 2009. February 28. - 12:48
De mindenesetre nem az a tipikus apró keleti csaj volt...
Posted 2009. February 28. - 12:13
én nem tudom...
azt ltátam hogy a telóm ösze van baszva,meg lemerült vagy mi..szal hazamentem szeintem
S.fogalmam nincs..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. February 28. - 12:07
Pécsi Est Caféból eltûntél, mint a gazdasági növekedés. Hiába hívtalak ki voltál kapcsolva. Mondjuk elõtte 2 perccel mondtad, hogy hamarosan majd elmész, és ennyi.
Biztos te is figuráztál egyet a Color elõtt
Posted 2009. February 28. - 12:00
Nálam is járt már kolbász az ágyban. Majd elmesélem, hogy kerül az oda...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. February 28. - 11:46
miért nem tudok lehajolni vagy behajlitani a bal lábam és mirt fáj a combomm!?
én srácok fogalm mincs hoy hol voltam vagy mit csináltam..azt sem hoyg kerültek hamburgeek az ágybanm..szal bocs nindnekitöl ha ambivalns volt a visekóledésm
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2009. February 28. - 09:27
Ez jó kis tagdíjszedés volt...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. February 28. - 03:54
Amúgy érdekes, hogy a hazai csajok mennyire rá vannak mozdulva ezekre a külföldi fiúkra. Tökmindegy, hogy mennyire szakadtak, de bazmeg azok a menõk.
Áh, mondjuk ezek ilyen 15 éves kispicsák voltak, de akkor is.
A 22 éves koreai csajon meg nagymama bugyi volt. De akkor is jól nézett ki.
Csak most még fasz tudja mit csináljak velük. Kell még legalább 1-2 hét (vagy hónap). Eh. Faszom.
Azt hiszik, hogy azért nem nyomultam rájuk jobban, mert nem tudk angolul. Pedig ilyenkor nagyon tudok
De most nem gyalogoltam haza, mert esett az esõ. És a disznókról, meg a régimódi táplálkozásról beszélgettem a taxissal
Posted 2009. February 28. - 03:41
Paparapaparapapara clack bum
Parapapapapapapapapa
Morro do Dendê é ruim de invadir
Nois, com os Alemão, vamo se diverti
Porque no Dendê eu vo dizer como é que é
Aqui não tem mole nem pra DRE
Pra subir aqui no morro até a BOPE treme
Não tem mole pro exército civil nem pra PM
Eu dou o maior conceito para os amigos meus
Mais Morro Do Dendê Também é terra de Deus
persze ezt fatboyslimen soundon..seggg készen...ugy ugraltunk mit a gumibotyoszorposok
Fé em Deus, DJ
Vamo lá
Parapapapapapapapapa
Parapapapapapapapapa
Paparapaparapapara clack bum
Parapapapapapapapapa
Tmo...ehlyt allutnk e a z esz kaf éromhanak..sok girheskurva,,,
Posted 2009. February 28. - 03:37
Posted 2009. February 28. - 00:50
Posted 2009. February 27. - 22:33
Posted 2009. February 27. - 22:01
ekkora szitu van már?
kkok , probáltad állitani a mintavételt? nekem ugyanolyanminõségben leszedte amilyen a youtubon volt.
os x passz
Posted 2009. February 27. - 21:50
Posted 2009. February 27. - 19:34
Már próbálgattam, de halkabb lesz és szarabb minõségû, mint egy rendes mp3.
Szal az nem játszik.
Esetleg olyan progit nem tudtok, ami film alatt szóló zenét tud leszedni?
És ezt OS X-re, mert nem találok sehol...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. February 27. - 19:22
shoshi ez lötyi:) ÉS aránytalan
nekem meg az kéne amiben aszongya a regis csávo hogy "cant touch me bullshit creataz"
asszem ebben a filmben van ez is
csak nem tom az elõadót meg a számcimet
kéne egy olyan site, ahova rákattintssz aztán beledudorászol a mikrofonba és az meg mondja hogy "szám cime"
milyen collectiont lehetne összeállitani a felvett cuccbol:D:D
Posted 2009. February 27. - 18:59
Kéne LINK››› ez a szám! ‹‹‹ LINK
Megvan valakinek?
Brácsa, sajnálom.
Pedig ki is van táblázva, meg hívhattál volna.
Vagy privát, csak nem fél órával elõtte...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. February 27. - 18:53
Mondtam én, hogy a hídra fogsz te is kiállnihogy fogok én így munkát kapni, ha még egy ilyen kaliberû cég is létszmámstoppot rendelt el?!?!

Sign In
Create Account

Back to top