Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Bárcsak a mi főbérlőnk is bejelentené az óraállásokat, és végre fizethetnénk rezsit (mert logikusan számla nélkül nem fogunk!) legalább havi rendszerességgel...

Ejjj, most idetoltak nekem egy gépet, hogy költözzek át rá. Több memória, jobb videokártya, stb. Hát jó.

Otthon este meg beüzemelem a GTX 650 Ti fűtőtestet, mert a régi 8600 GT nem adott elég meleget...

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts

Gábor, óraállások okésak, rögzültek, a számlák késnek! kb ennyi

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

A hangsúly inkább a racesporton és a 460 grammon volt. Amúgy hátra tökéletes az X-king, ha nincs sár.

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs
Szoval Xking keves volt? Pedig arra is azt mondtak jo hatra. Oldalfal hogy birta? MKtol azert felek mert azt irtak lenyegesen keskenyebb mint a rairt. Van is a neten kep hogy a 29x2,2 igazabol 2,0. A magassaga miatt meg gondba lennek a 2,4el. Tapasztalat? Elol jo a RQ hatra viszont a MKnel gyorsabbra gondoltam pl Xking.
Lehet meg kell varjam jan veget, addigra lesz HansDampf pacestar. Azt sokan szeretik, elore jo lehet.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

Mountain King 2.2 protection? 660g körül van ha jól emlékszem. Én nemrég vettem a kisbringára, mert untam már a sok felütést. Komolyabban még nem teszteltem, ráadásul kapásból löttyre is cseréltem a belsőt, de biztos jobb lesz, mint a 480 grammos racesport x-king. Mondjuk nem is tudom mit vártam tőle kisvasút és tettye között a DH pályán...:)

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs
A gyari szett tenyleg jonak tunik, bar csak a purgatoryt probaltam, az tetszett. Attol viszont konyebbet szerettem volna hatra.
Nobby Nic papiron jo lett volna elore de probaltam es halal. Nekem olyat soha tobbet.
Amint megallapodtam belso nelkul lesz hasznalva, de sok sulyt azon nem sporolok, inkabb a megbizhatosag.(Az elozo bringa tubeless)
Nem tudom mennyit fogok balesetezni de egyre batrabb vagyok. 2 ev alatt meg nem vagtam ki gumit (de volt amit ugy kaptam hogy foltozni kellett a kulsot)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Felütéses defektem nekem se volt sok, de a rózsatövis ellen kevés dolog véd. Mondjuk egyszer használtam trutyis belsőt, na amikor azt levettem külső csere miatt, akkor csodálkoztam, hogy 7db szúrás volt benne, amit a trutyi eltömített.

Azért amennyire én tudom a Schwalbe felütésvédelme tényleg jó, és könnyebb, mint a Maxxis-ok vastagított oldalfala.

Elöl azért el lehet lenni a szimplafallal szerintem, hátul balfaszabb szokott lenni az ember (legalábbis én), és ott jobban kell a felütésvédelem.

Múltkor majdnem vettem Nobby Nic-et, arról például nagyon jókat írnak.

Ha nagyon könnyíteni akarnék akkor a tubelessre mennék rá.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Speckóra...Speckó gumit!
A gyári szett nekem nagyon bejön...
2komponens..jó oldalfal, könnyű; de k..fasza mintával minde időre....!
Butcher/Purgatory...vagy az Escar nagyon bevált elöl..hàtul!
:)

De embere válogatja!

:)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Hát, nem tudom.

Én duplafallal megyek elölhátul és vékony belsővel. 3 éve nem volt defektem, és nekem ez fontos, fontosabb, mint a súly.

Ha a súly a fontos neked, akkor nem érdemes valamilyen tubeless megoldást keresni? Ott szinte biztos a defektmentesség, és könnyű külsőt is használhatsz!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

Conti Rubber Queen 2.2 RaceSport változaton gondolkozom előre (660g). Szerintetek meg fogok halni a sima oldalfallal?

Szeretnék könnyíteni, kicsit gyorsabban haladni és hátra Schwalbe Racing Ralph PaceStar 2,25 (500g) megy.

Agresszívebb napokra megtartom a 2,4-es RQ ProTectiont, de az 960g. Rengeteg ide a mecskebe bohóckodni.

Vélemény/javaslat? (Hans Dampfon gondolkoztam előre, de csak jan végén lesz készlet és 750g.nem tudom érdemes-e várni, a RQ-el nagyon elégedett vagyok)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

A tegnapi gondolataimhoz:

http://running.compe...r-runners_40725

Ilyen pedig sok van Atus edzésén...

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Magoo!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

dt hátsó agyban a tűgörgők szétvannak. a három ipari csapágy is cserés lett, és az a része oké. de így sem tökéletes

mosmá mindegy, felújítom.

Edited by dhog, 2014. January 09. - 00:21.

I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

ehh mitcsinál már:

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

kábelhúzási gebasz van a két rendszer között.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

azt végül is miért?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

közben utána néztem és rájöttem, hogy nem jó. 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

hát érdekes kérdés, mer először én is úgy gondoltam, hogy működik, de mi van ha a 10-es rendszer racsnija szélesebb (?), akkor talán az ahhoz való első váltó is vmivel szélesebb lehet...ettől még működhet, csak a két végállás közelében beleér a lánc. de ez csak az én feltételezésem, én bemennék egy bringa boltba és lemérném egy ott lévő 10-eshez való első váltó belső távolságát.

de neked fordítva kell, 10-es átdobó 9-es racsnihoz, ha jól értem. szóval akkor szerintem lehet, hogy nemtudom :-)

ez igen:

http://www.sonline.h...campaign=xmegye

Edited by Magoo, 2014. January 08. - 19:09.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

10-es rendszerhez tervezett első váltó vajon működi, 9-essel is? gondolom igen, de hátha tévedek.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Nem tudom, hogy jó-e, vagy hasznos-e bringához/futáshoz, de kipróbáltam.