Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
fekete a csunyája?
Hûha, én eddig azt hittem, hogy a feketéknek is rózsaszín :D
Megyek aludni, mert leitattam magam ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ja jh gabesz titokgba összerakott egy egész sundayt. csunya feketét
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát azért engem most ezzel a csajjal felizgatott. Ennek a laptopja van nálam? :D
Ehehehe
A füvestanyán is voltak élég érdekes csajok, de a nagyszívû sörfõze közeli lány, háááááát. :D
Az okés, hogy csak szombat reggel megyünk Esztergomba, de szeretém vezetni a Volvo D5-öt :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Akkor gép marad, mert szar otthon az idõ. Viszont Márinnyót kérdezem, h azé' szombat estének adunk valami ívet, igazehogy?!

Kokkk... már te is csak ruhás csajokat mersz linkelni?! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zsiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Na bebasztam. A sörkóstolás furcsa volt, mert sok szar közül kellett választani, de igyekeztem felnõni a feladathoz. Érdekes volt ahogy az emberek k. 2-3 különbözõ sör köré gyûltek a véleményükkel a saját kis csapatunkban.
Aztán utána Magooékkal megint jól bebasztunk.
Persze közben kiderült, hogy excsajom tegnap este az elfogyasztott alkohol mennyisége miatt szerintem egy kockát se ismert volna fel, nemhogy engem 50 méterrel odébb...
Eh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Válság van bszjb, válság.
Nincs lóvé fehér vackokra...

Gabesz pont most rendelt.
Csak titokban. :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
mér ne tudnál?:D max nem akarsz vagy sajnálod rá. mondjuk nem is ér ennyit..
nekem is kéne crc rõl egy tányér, szal ha van jelnetkezõ, összedobhatunk egy csomagra valót

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Gondoljátok végig a mai napot és mindenkinek bünti!

Úgyhogy itt van egy:

Feltöltött kép

:D

Miért szar a forint?
Miért sok a font?
Miért nem tudok most ilyet venni?
http://www.chainreac...px?ModelID=5993

:(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
valszeg igen,de nem jutott még gép elé :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomi, bebasztááááál? :D

Elbaszott egy nap volt ez a mai, de kihoztuk belõle a legjobbat.
Csak majd csekk ne jöjjön! :P

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
@Magoo: jó kép, k. nagy ötlet: emberi kíváncsiság határtalan!

@Pro_downloading 62%...

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
fugh te mindeképp töltsd le, érdemes
Cobylens - DIsposable Wooden Chopsticks (album)
esõs napokra elgondolkodós hazai remek!
label.syrup.hu -rol amit még érdemes: retax gordon - analogue monologue
softmotel - tudod hol van

a többi felejthetõ

és az uj site (most találtam meg)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
wolfiék elsõ klippje kb 99-00 körül..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
én az anyágáböl a sörbe oldódó stuffra tippeltem, mer fényt hát azt nem sokat kap (nem is kaphat)
udeszép ótó

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Igen ez a zöld, és barnaüveges dolog elég sokaknál megvolt. Szerintem még meg is lehetne magyarázni. Pl. egész más fényt (hullámhossz, anyámkínja) enged be a sörre, és ezért kicsit más jellegû baktérium kultúrák fejlõdnek. Okoskodás rulz :D

Magoo:
Bazz, ez most miazisten?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
réges rég amkior még a Hörpintõben Gilde sört ittam napi rendszerességgel ,(amikor még volt olyan).. szoval mindig csak a barna üvegest voltam hajnlandó meginni, mer a zöldüvegesnek volt egy rossz mellékíze. sokan kételkedtek hogy egyáltalán van különbség. aztán egyik este nem birták továgbb és nekemszegezték hogy nem is tudom megkülönboztetni öket. mondom jovan. szem beköt, 10 bõl 10 szer megmondtam (pohárbol, üvegböl mindenhogy)
persze fogadás is volt , be is rugtam rendenesen a nyert menyniségböl mer asszem az volt hogy fejenként 2 üveget kapok és voltunk 5en..:D
metg volt egy olyan is ,hogy az Amstel közvéleméynkutatott és szintén 5ünket meghivtak egy 2órás bezsélgetésre, volt kostolás is meg minden.. és az egészért kaptunk egy-egy üveg Jim Beam et fejenként..
rég vault..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hát ez?

Feltöltött kép

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
asszem ride sztorno..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Igen, de itt azt kell eldönteni, hogy az 5 sör közül melyik kerüljön majd gyártásba.
5 féle sört még sorrendbe is tudok rakni, de 10 fölött már gondjaim lennének. Nem is beszélve a 100 feletti mennyiségrõl :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
@Tomi csekk disz: nem 5, öccáh fajta:
http://www.belgasorokhaza.hu/