meg nem is volt nagyon vészes..
lehet hogy ezért (is) pokolra jutok,de ez gecirejó.. Mc Hammer..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
hú bazzeg, ha google earth-ben sokszor, hirtelen távolítasz nagyot, akkor be lehet hányni.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Hehehe, akkor ezt kipróbálom most gyorsanhú bazzeg, ha google earth-ben sokszor, hirtelen távolítasz nagyot, akkor be lehet hányni.
Az Est Caféban 13-án lesz Neo, aztán meg 31-én egy orosz, osztrák, ukrán, magyar származású zenekar a Russkaja. Ilyen orosz ska-t nyomnak. El kell menni mindre!
Meg ugye 16-án lesznek a Szenesben a bolond franciák
Értem én, hogy idõben elviszi a napod, nade ez azért sztem ultralight, ne sírjáááá!Hát ma sem lesz egyszerû napom, bakker.
Villány, vissza Pécs, le Komló, vissza Pécs, Bonyhád, vissza Pécs és megint Villány.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.