Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

ebay.de, ebay.co.uk, ebay.com, aztán a keresett cucc :) tengerentúltól nem kell megijedni, csak rá kell számolni a szokásos tételeket. van, hogy úgy is megéri, bár egyre ritkább. 

meg ez az oldal elég nagy mennyiséget termel:

http://bikemarkt.mtb...&direction=desc

stucni-nyeregcső most épp tajvanról jön, a sisakom meg az amcsiktól és igen, a járulékos költségekkel együtt is megéri. a német oldalról is vettem már ezt-azt, lyrik-et, marzót is ott néztem. angliából meg a www.csomagkuldes.com-on keresztül hozattam házhoz a vázat, ajánlom a céget!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

A Canyon-os Tibor Simai bringáiban is inkább Marzocchi fordul elő, nem pedig a gyári felszereltségbe tartozó Fox, vagy RockShox teló. Érdekes, nem? :D

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

ebay.de, ebay.co.uk, ebay.com, aztán a keresett cucc :) tengerentúltól nem kell megijedni, csak rá kell számolni a szokásos tételeket. van, hogy úgy is megéri, bár egyre ritkább. 

meg ez az oldal elég nagy mennyiséget termel:

http://bikemarkt.mtb...&direction=desc

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Mettyúval van egy privát levelezésünk, ahol az ő voksa az 55 mellett van. és igen, az x-fusion support-ja egy fos. meg az elmúlt 10percben találtam egy olyan villát, amit beleraknék az Uzziba, szóval maradok az alapkonfliktusnál, mely a digók és az amcsik között zajlik.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

mof: Majd azért finoman kérdezz rá Mettyúra, hogy mennyire elégedett a X-Fusion-nal ;)

Erősödni meg kell, és kész. Meg technikailag fejlődni, mert bénák is vagyunk. Az a baj, hogy kezd kevés lenni a heti egy pumptrack...

tomidny módosította - 2014. január 13. - 15:22

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Tomi, a marzó mellett szól ez is. és azért vettem nehéz vázat, hogy erősödjek :D

Rocsi, dobsz linkeket? nekem teljesen kimaradt, lyrikre és 55re gyógyultam rá, így az x-fusion teljesen kimaradt a keresgélésből. nem baj, ha jelölöd az állítható utas darabokat valamilyen módon ;) köszi!

edit: szóval hlr dla, amit keresni kell.. találtam ezt, kár hogy tengeren túli: http://www.ebay.co.u...=item1c3a567c61

mof módosította - 2014. január 13. - 15:15

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

mof, ebayen beütve én bőven találtam a 100-150ezres kategóriában xfusion vengeance-t. nálam is készül a hasonló gép, azért tudom őket nagyjából. 

duro tényleg annyira szar még mindig? mert nálam most az a befutó, pont a 140-180 állíthatóság miatt. 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

na közben faciálon is kb ugyanerre jutottak az emberek. dx lesz, úgynézki

I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

mof kb. 15 méter után eltörte egy ilyen pedál keretét ;) (Na jó a 15 méter lehet volt 1.5km is, de tényleg hogy az első lehetőségnél :D )

Megrendeltem a TF Tuned-ról a szimeringeket, remélem hamar megjön, mert elég parán néz ki így berepedezve. Nem is értem, a Marzocchi telóimon sosem fordult elő ilyen, pedig mindegyiket évekig használtam, és nagyon ritkán volt rajtuk szimering csere. Ennek meg az anyaga öregszik??? WTF???

Ha gyönge vagy, miért vettél ilyen "nehéz" vázat? ;)

Ezek a svédek is úgy másznak a 17/18 centis rugóúttal, 26"-os kerékkel, hogy beleszédülök:

tomidny módosította - 2014. január 13. - 14:56

• mof kedveli ezt
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

no, nézzük sorjában
Toronte: pike szép, de a vázba nagyon csirke volna, hiába 35ös a becsúszó.

Tomi: bár gyárilag is volt 16-os villával, én is egy kicsit nagyobbat raknék bele, ezért jött a 170-es marzó. totem továbbra sem kell, mert magas, nehéz és nem tetszik.

Dus: első pont, lásd Tomnál:) marzóhoz meg azért húzok, mert a z1 is kurvajól mozgott, tele van olajjal, titánrugó, és egekig magasztaló vélemények vannak róla. 555-ös beépítéssel jó volna a vázba is, cserébe nincs útállítás. 

Rocsi: x-fusion jöhetne, de sehol sincs 150körüli áron, ami fölé nem fogok menni. útállításból meg csak a lyrik tud használható rendszert, de a dpa-s villák mind 160-on mozognak. néztünk Mettyúval duroluxot, de arról végül letettem, hiába lehetne 180-140 között állítani, a perselyezés még mindig kaka. jameg egy 140-es vanillát kivéve minden eddigi villámat lehetett ültetni, ami kurvára sokat számított. gyönge vagyok, ez volt a menekülő utam:)

de azért remélem átérzitek a problémám súlyát... :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

igen, nekem is eltört, de az tényleg kurva nagy ütés volt. a dx sokkal ellenállóbb, annak az anyaga inkább kenődik,mint törik.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

http://www.chainreac...als/rp-prod7808

engem ez elég sokáig szolgált. nem annyira ütésálló, mint a dx, de az ára sem annyi. meg a mechanikája nem a legfrissebb shimano, hanem a régebbi. viszont én nem sok különbséget érzek. elvileg az újabb jobban bírja a sarat, ami mondjuk igaz. 

Ennek a műanyag kerete jóval gyengébb anyagból van, mint a DX-nek. Ez törik, a DX meg épp csak karcos lesz.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

http://www.chainreac...als/rp-prod7808

engem ez elég sokáig szolgált. nem annyira ütésálló, mint a dx, de az ára sem annyi. meg a mechanikája nem a legfrissebb shimano, hanem a régebbi. viszont én nem sok különbséget érzek. elvileg az újabb jobban bírja a sarat, ami mondjuk igaz. 

• dhog kedveli ezt

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

DH-ra a DX a legjobb: http://www.chainreac...als/rp-prod4516

De nagyon jó ár/érték arányú ez a pedál: http://www.chainreac...ls/rp-prod67249

• dhog kedveli ezt
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

DH-ra milyen spd pedált  érdemes? még sosem volt ,csak flat.

ki akarnám próbálni. malletet nem veszek, mert nem vagyok munkaviszonyban most.

valami occó?

dx shimano vagy mittomén

grammhuszár sem vagyok. 

ja még annyi hogy a schwalbe black jack jó lenne hobbi cécézni? olcsóért kapnám

dhog módosította - 2014. január 13. - 13:59

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Köszi Tomi! Intézzük!

Na, és itt is van már az asztalom mellett a lámpa dobozostul. Összedugtam, működik is ;)

7050,-

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

a kettő közül a lírik. xfusion nem játszik? arról is kurva jókat írnak. meg útállítás nem kell? felfelé jól jön, ha be tudod ültetni. 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

szerintem is gépfegyverbe Totem való! :)

és mint azt már bizonyosan hallottad 24-szer, van itt egy nálam! leinformálható, nemdohányzó, rendszeresen karbantartott, garázsban tartott.

marzo és lyrik közül én előbbire szavaznék, de én marzo-elfogult vagyok. osztom hogy kicsi lenne, vagy legalábbis van jobb.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Van egy boros kiállítás, meg helyszínen gyorsítom fel az új partnerkapcsolatokat :) .

Nekem megint nagyon bejön az az északi stilo, ezerféle nép, normális emberek, futnak nyolcszázan este az utcán, a bringák meg halmokban állnak mindenfelé...

Én nem tudom, Mof Atussal konzultálj... Neki is kb. ennyit mozog a Spec, bár asszem neki Totemje van elöl...

Shoshi módosította - 2014. január 13. - 10:13

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Lyrik, lyrik és még egyszer Lyrik!!!!!!! RC2DH!!!!!!!!! 170 mm!!!!!!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!