Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Tisztelettel megkérema márjo urat (4 edszer) hogy hozza vissza a boxguide maradványt!:D

és van némi rendelésem crc-re ... kéne még hozzá! valaki?
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah, a Márióval 1 albérletbe??? Neee, akkor inkább a Mettyú, de az is erõs lenne :D Esetleg hárman összeköltözni? úúú, hát az nagyon brutális lenne ;)
Vagy Zap úgyis vesz lakást, menjünk oda! ;)

Lassan indul ez a nap, de már iszom a kávét, szóval hamarosan üzemi fordulatszámra pörgök fel, és tudok többet fórumozni :D

Ez a Vad Fruttik mennyire tuti, hogy lesz? Az oldalukon nem nagyon van fent, hogy akárhol is lennének ma. De a múltkori koncertre nem tudtam elmenni, és hát kurvára szeretem õket, szóval jó lenne...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokka:
http://forum.bikemag...postcount=24307

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
monyuk az durva lenne :D

nekem ez most teccik

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hogy kell keresni?
Kéne az a videó, amit Dusán csinált az esti havas csapatásról fejkamerával, de nem dobja ki sehogy sem.
Segítsetek! :D
Sürgõs lenne...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Tomi és Mar., living in peace & harmony egy albiban!:D Na ebbõl lenne csak az igazi valóságshow!:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hüly teszt eredméyneim : :D

Bár hajlamos lehetsz aktuális partneredbe újra és újra az igazit belelátni, egy-két szerelmi kiruccanás sincs ellenedre. Erõs ösztönéletedbõl adódóan nagyon beleérzõ, ugyanakkor könnyen elcsábítható vagy. Szenvedélyességed nem ismer tabukat, miközben a szeretkezés során mindvégig gyengéd és figyelmes maradsz. Ez a látszólagos ellentmondás képessé tesz arra, hogy partneredbõl olyasmit is kihozz, ami még rá is a meglepetés erejével hat.

Egyszerüen még a nagyanyád is ándörgránd. reggeletne még a dezodorral is tegeket fújsz a hónaljadba. a 4-es 6-os neked festõvászon, és a Henessy mellé kizárólag

jaja Márton jól monya

de jóó idõõ vannn!!!

legalábbis kiég a retinám,mert pont besüt a fény az ágyba-agyba

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kicsit fotóbolt, de ja. ;)

Kezdek helyre jönni.
Bár a fejem még fáj.
Viszont már el kellett volna indulnom.

Vad Fruttik meg az Estben lesz.
Lehet, hogy nem hírdetik nagyon, mert egyetemi rendezvény és kell hozzá egyetemi karszalag, ami nekem lett, de már nemtudom hogyan. :D

Ez sem rossz:

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Te Tomi..én is albérletet keresek..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
kokk ez vad.

http://www.wallpaper...m/lil_kim_2.jpg
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Marzo szar. Törik.!

Ezbazdmeg, csoda(azaz nem csoda,hanem csúcstechnika) hogy nem tört el mind a 2 becsúszó!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Holnap mimdemlepp,este vad fruttikra meh ujratabla:)

Milyen Vad Fruttik? Ma este a Szenesben Eric Sumo lesz. Vad Fruttik sehol ;)

Nekünk is van kétalbérletünk kiadó!

Okés, köszi, hívni foglak!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Büdös geci.
Voltam már jobban is.
Ráadásul ma elég sok a mászkálni való.

16:30-kor Stadler Józsi bácsi tart elõadást! :D
Arra lehet, hogy elmegyek.
Aztán esetleg lehet, hogy talán lesz véletlenül újra tábla, de nem biztos. ;)

Feltöltött kép

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Jól elintéztétek magatokat! :D

láncolajam nekem bringás, crc-rõl van és van abban a csepegtetõs dologban valami, mert elég régóta megvan
Sei, soku Si.

NedyBali

NedyBali

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Reggelt
Nekünk is van kétalbérletünk kiadó!
2szoba konyha fürdõ wc április elejétõl
1szoba konyha fürdõ wc júni elejétõl
gázfûtéses mind a 2
net van
tégla
mecsek és belváros közötti

hívj fel nyugodtan: 06204605465

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
lefagyott az orrom

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Haaat ha mar a csjaval tood egy pqcsit kegerdemel a nyomprult,...

Holnap mimdemlepp,este vad fruttikra meh ujratabla:)

En is fexem lassssan...

Ja meg a Gazdasagps Ildinek lell wgy gpst vennem

Meg milyen mae ha adeken a karvezwto srb azt tolja jogy naaa lesz szejjel? Mwg h ezt aztab seggbol szajba :):)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Borok meg lettek kóstolva és el lettek pocskolva,
Márinnyó meg minden pöcsköszörûvel lepacsizik.
Kb elég hamar idegesített, mert fél percenként meg keleltt állni valami nyomorék miatt! :D
Holnap folyt, mert Józsi bácsi megmondja a frankót, hogy mi a faszért kell ugyan abból a gagyi cuccból azonos színû, meg méretû vagy 100 db! :D:D:D

Holnap nem lesz jó melózni, az tuttkeráj!

JA és elcsíptük a mekit, ami jó is meg nem is de most tee a bendõ!
Reggel lesz hasgörcs, meg büdös szar a fotelporcelánba!

Cakkkát gekkók!

Ja és Márinnyó is tudja, hogy ha ódivsl teleportál jobbrabalra buliból buliba, akkor több pacsi csajokkal ami több geci kisajtolást eredményez.
Konklúzió, hogy az jó.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az is jó lehet, ha tudod jól adagolni. Mert ugye ha túl sokat nyomsz rá, akkor azt le kell törölni, mert csak fröcsögni fog össze-vissza. A normális bringaolaj az olyan adagolós, hogy 1-1 cseppet tudsz nyomni a láncszemekre. Ezért aztán jóval gazdaságosabb is ;)
Vannak emberek akik arra esküsznek, hogy zsírban "kifõzik" a láncot. Mondjuk ez már szerintem eléggé eltúlztott dolog. Mint ahogy a Rohloff láncolaj ára is :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
én motoros láncsprét használok
nem jol teszem?
I don't care how it pedals