de szép ez!
na holnaptól megint egyedül lakom..
holnap céges ivászat, daztán eszembe jutott hogy milyen rég voltunk közösen valamerre...
de szép ez!
na holnaptól megint egyedül lakom..
holnap céges ivászat, daztán eszembe jutott hogy milyen rég voltunk közösen valamerre...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
jameg: nem kell valakinek egy ilyen stucni? http://www.chainreac...em/rp-prod93197
kicsit elkapkodtam a vásárlást, a villával együtt meg jön hozzá való, úgyhogy erre nincs szükség. zsír új, dobozos, 55mm, ~140g, fekete. esetleg egy másfeles havoc-ra elcserélném.
ez egészen addig zavaró amíg abban a 4O%-ban magyar cégeg végzik a munkálatokat sztoriban nem vagyunk benne..de nem nem vagyok én sem közgép.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
ezeket az árakat gyíkemberzsidók adták meg, és beleszámolták a chemtrail-t húzó űrhajóik repülőgépformára álcázó berendezéseik emissziós értékeit, plusz a magyarokat sújtó átkokat véglegesítő kabbala-mágusok mannadíját is hozzácsapták. geci egy társaság, én mondom.. nem is értem, hogyan taníthatnak az egyetemen. habár.. a rektor is eléggé furcsa..
a megtérülés és bekerülési adatok manipulálása bele van kalkulálva ?
semmit sem tudunk a valódi energiaárakról. meg úgy általában a "nagy számokról"
hogy mi lehetne, ha nem egy pár száz ember irányítaná a világot.
most kimentem megnézni, hátha jót tett neki, hogy kihűlt. de igazából nem is tudom hova önthetném, annyira zsúfolt ott minden, hogy nem is látszik..
egyébkén alapjáraton, behúzott kézifékkel sebességbe rakva le se fullad úgy, hogy hozzá sem érek a kuplunghoz, akár ki is szállhatnék...szóval ennek mindegy, inkább öntök most egy sört magamba, mint kólát a kocsiba ;-) becsületére váljék, hogy ez még az első kuplung-lendkerék benne, ami azért nem rossz!
neki más gondja akadt :-)
http://www.pinkbike.com/video/347680/
Edited by Magoo, 2014. January 15. - 19:56.
haveromék vettek egy öreg csótány toyota tercel 4x4-et mókázni. ő mesélte hogy mikor annak csúszott leöntötték kólával és használt. persze nem egy kuplung felújító készlet, de haza juttathat egy kellemetlen szituban.
hát kólám az nincs, mer én sem vagyok hajlandó magamba önteni.
de most ez tényleg jó rá? vagy nem inkább arra jó, ha szét van csippelve a kocsi és megcsusszan a kuplung? mer attól tartok az enyém tökig lekopott, mivel már nem is ferodol szaga volt, hanem ilyen égett-koszos műanyag
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
A kóla kb mindenre jó, csak inni nem...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
így van! paks 2 kell!
abaliget felől jöttem haza, és az amúgy is necces kuplungom remeterét alatt megcsusszant, alig bírtam feljönni. gondoltam kicsit félreállok, ha hűljön, csak jobb lesz. jobb is lett, lapisig tettyéig legurultam, de az udvarba beállás után már füstölt, pedig nagyon óvatoskodtam hazáig is. a lendkerék meg zakatol melléje! szóval szegény focust lehet úgy kell elvinni holnap
Igen, paks kell. Atommal Kb 15 ft/kW AZ eloallitas koltsege es ebben mar benne van Bataapati Es Boda megepitesenek koltsege. Nameg hamarosan bontani kell majd a jelenlegi blokkokat.
jelenlegi blokkokból. a bővítés után több mint a duplája lesz, ami kb drágább bármily más előállítási módnál.
Igen, paks kell. Atommal Kb 15 ft/kW AZ eloallitas koltsege es ebben mar benne van Bataapati Es Boda megepitesenek koltsege. Nameg hamarosan bontani kell majd a jelenlegi blokkokat.
és a '13 as össztermék kb 1O százaléka mint költség,az nyilván itt van a zsebünkben kp ba
A világ legformásabb feneke-minden elismerést megérdemelferfibarlang.huJen Selternek rengeteg követője van a facebook-on és az instagram-on is. Nem is csoda, hiszen mindenkinek példaértékű lehet a teljesítménye, amivel kivívta a világ legformásabb popója címet is- nálunk biztosan. most tényleg..kell ez ide?? pcs..