Holnap csörgök részletekkel!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2009. April 01. - 22:46
Holnap csörgök részletekkel!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. April 01. - 22:43
Ja és nektek is fejjel lefelé van a pinkbike?
ezek hülyék!
Atus: komoly a gépezet
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. April 01. - 22:33
Rögtön aztuán,mikor te írtál! Vegyél minõségi terméket,a neve; Nokia
Kata mehet?
Posted 2009. April 01. - 21:45
Bazz, kisgéppel vittem a kutyákat futni.
Volt végig rohanás, kb 3-szor akkora táv, mint amit esténként nyomni szoktunk, ugyan annyi idõ alatt.
Végre Csúzli is kifingott!
Edit: Atus, neked mikor jelezte elküldöttnek?
Most jött meg!
Faszaság...
Ja és nektek is fejjel lefelé van a pinkbike?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. April 01. - 21:12
Kissoósmuki jön!
Korunk legkifinomultabb céges autója, a lá Soós Style: http://indafoto.hu/Kissoos/alap_album
Kicsit kell még rajta dolgozni, hogy kompatibilis legyen!
Kopogtat már az ajtón?:-)
Hóúúú ez mokány lett nagyon--tetszik!
Posted 2009. April 01. - 21:00
este est be valaki?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. April 01. - 20:33
Csak itt szembesültem a Dakesz W12-vel.
Oks, akkor ha tudsz, számolj vele.
Azt találtam ki, hogy most kimegyek kutyátsétáltatni bringával.
Futós edzés.
Ja és szombatra kéne valaki 10-14 óráig egy töltögetõs melóra Pécsen.
Valaki?
Posted 2009. April 01. - 20:24
Hétfõ kérdéses,de megoldható!
Posted 2009. April 01. - 20:18
Mert bíztam benne, hogy egyszer hétköznap is megmozdulsz, te tunneros punnyadék!
Partner olajcserés project hétfõn belefér?
Olyan 10-11 fele mûködhetne is.
Posted 2009. April 01. - 19:59
Tomi! Mire hívod meg a jányokat? Talán vastag kolbászra,amit nem tudnak majd lenyelni, öklendeznek tõle és te meg mondod nekik, hogy csak egyed, de egyed, finom az!
Korunk legkifinomultabb céges autója, a lá Soós Style: http://indafoto.hu/Kissoos/alap_album
Kicsit kell még rajta dolgozni, hogy kompatibilis legyen!
Kölök boccs, de tuningoltam! Nem került ma fel végül,mert csak 12db kerékcsavart kaptam,a többi 4 másfajta!
Posted 2009. April 01. - 18:40
mago, honnan vetted? én is akartam csak elflejetettem..
kész italt ve4ttél vagy tenyészetet?
csajom nõvére orvoslátogató és vmi dokitól hozott. tenyészetet. ha sikerül szaporítani akkor adok szívesen
Posted 2009. April 01. - 18:30
De most tekeregnék egyet a városban, ha valakinek lenne kedve.
Akár egy sör?
Posted 2009. April 01. - 18:22
Eh, eh, áh. Nem tudom. Éhes vagyok, fáradt, kicsit bénáztam is hazafele. A vádlim görcsölni akar, de vettem be már magnéziumot. És mindjárt indulni kéne. Faszom. Eszek gyorsan valamit.kb 19:20-ra leszünk lónál, tubes irányába fel, aztán elnézünk egy sörre tecához.
Posted 2009. April 01. - 17:57
kész italt ve4ttél vagy tenyészetet?
Posted 2009. April 01. - 17:52
kb 19:20-ra leszünk lónál, tubes irányába fel, aztán elnézünk egy sörre tecához.
aki akar jöjjön.
Posted 2009. April 01. - 15:51
tomiy ha már fent vagy a mkár dombon, menj a völgyi dûlõn, garantált orgazm.
én meg telekajá.ltam maagam ugyhogy most max bocival megaek fel
fishy mond mikor hova menjek adapterért!
Posted 2009. April 01. - 15:18
megyek és szanaszéjjel teperem magam.
én, az aszfaltbetyár, a városi patkány.
(ez haiku)
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2009. April 01. - 14:13
MENJETEK TEKERNI!!!
Nagyon durva az idõ, nagyon király a talaj!!!
Bár amiért el tudtam menni, büntibõl elkaptam a csiki-csukin az elsõ balos kanyarban a fát.
Bal kisujj kicsit odavan, fogni nem tudok vele, bõr nem sok maradt rajta, de megérte!
Megvolt az idei elsõ csak pólóban csapatás... :afro:
Posted 2009. April 01. - 13:35
Bár este lehet, hogy kéne valamit kolbászolni...
Vettem Skandináv lottót, mert ha nyerek, akkor nyugodtan mondhatom, és mindenki azt fogja hinni csak viccelek
Ja, és most hoztak ide ilyen "Tekerj munkába!" akciós plakátot. Végül is simán be majd onnan föntrõl gurulni, szóval én leszek császár
Posted 2009. April 01. - 13:18
Valaki nem jön?
Bazz, hónapok óta várom, hogy ilyen idõ legyen...

Sign In
Create Account

Back to top