Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

E! 

attachment.jpg

és egy ilyen van benne: http://www.mrc-tradi...Shox-Lyrik.html bár értenék egy kikúrt szót is az und-on kívül. 

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Szóval:

http://www.pinkbike....-Team-2014.html

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

http://english.mashk...p-art-of-aslan/

• mof kedveli ezt
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

http://www.youtube.c...ogbHS-Fd9w#t=11

Magoo módosította - 2014. január 17. - 13:26

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

A tévém én is fél éve adtam el, mert közel egy éve volt a sarokban. De most érzek ingert egy nem túl nagy full hd-s tévét venni, hogy ágyból is szép legyen a film :) Ha a Digi ajánl egy épeszű tv-s csomagot a net mellé, legyen, de ha csak valami háttérzaj kell, van zene vagy betolok egy netrádiót...

Carlsberg és Mentos:

O4Ejw.gif

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

jelentem a parkban is sár van..pedig nagyon idili lett volna ott kezdeni a pénteket..nem sikerült .)

Remélem vasárnapra azért szárad, mert az ebéd előtti pumpálásnak semmi nem állhat az útjába ;)

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

http://www.pinkbike....nuary-2014.html

tv több mint 10 éve nincs, és szinte fáj, amikor itt -ott azt látom napi rutinnak, hogy "zörög" a tévé a háttérben afféle szürreális ambient alapot adva a családi estének ... tarkítva idióta reallife szarokban ordítozó bérmajmokkal és horrortartalmú hírfelolvasásokkal.

10 percenként egy egy "úúúúristen, haaalood mivan?"

az van amit hallasz. 

vagy nem

dhog módosította - 2014. január 17. - 12:36

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

ugy ugy

jelentem a parkban is sár van..pedig nagyon idili lett volna ott kezdeni a pénteket..nem sikerült .)

pinkbikeon találtam a képeket

rádió-tv itt sem harmadik éve az nem hinyázik, ellenberger a net azért jó hogy van

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Amúgy 2004. október 23-án volt ez a szép őszi bringázás. Amikor hiába mondtam nektek, hogy ne menjetek Vágotpuszta felé, mert előtte 2 héttel hajnalig rángattam az agyagban a bringámat Vágotpuszta-SIkonda irányban.

Akkor egy Bikemag Fórum talin éjjel fél 1 körül indultunk el bringázni. Először megpróbáltunk felmenni Sikondáról Vágotpusztára, de az nem ment, és azért gondoltuk, hogy körbemegyünk, mert lendületből mégis könnyebb átmenni a sáron :D

Aszfalton Sikondáról elmentünk Magyarszék, Magyarhertelend, Orfű, Remete rét, Lapis, Vágotpuszta, Sikonda körre. Esett közben az eső valamennyire, és tudtuk, hogy sár lesz az erdőben. Csak arra a tapadós agyagra nem számítottunk...

Utána így nézett ki a bringám:

dscf7603.jpg

tomidny módosította - 2014. január 17. - 12:00

• Chicken kedveli ezt
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Nem a kormány tört el, hanem a váltó szakadt le...

Így nézett ki:

dscf8149.jpg

• Chicken kedveli ezt
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Vazzeg..mikori ez a kép! :)
Orfűn mostuk a mocskot magunkról...Zapnak eltört a kormánya...Kisb húzta fel Remetére...!

Undorító Pest...konferencia 4kor kelés!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Na ez most honann jött elő ez a kép?

Egyébként meg ki ke vonni a vizbű az oxigént.
Szóval amióta kőkorszaki bunkó szintjére süllyedtem vissza (tévénk nincs, rádió se, amióta igoogle megszűnt index címlapot se olvasok) azóta olyan kurva jó, hogy fogalmam sincs miről beszélnek az emberek. De ahogy nézni szoktam, nem is hiányzik.

Az áram meg különben is a konnektorból jön. Bedugod és megy a gép. Aki mást mond, hülye.

Zap módosította - 2014. január 17. - 02:15

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

ez tök jó meg értem is..csak az eddigi kb 17 forintos "áramdíj" mennyi lesz most majd 35? 

p4pb327166.jpg

albertfish módosította - 2014. január 17. - 01:15

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

az áramot most is meg kell venni / termelni, és azt mondják, hogy az, amennyit spórolunk az atom bevetésével, kb. azt költjük a hitel visszafizetésére. ipari szinten elvileg kevesebbet termelünk, mint amennyire szükségünk van, ezért kell venni külföldről. és ezért veszik meg tőled is, ha otthon áramot termelsz, és többleted van. 

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Alapvetően Tomi véleményét osztom. Azt viszont nem értem honnan lesz ennyi lé. Ez elég hosszú távon térül meg. Szerintem pont most nem vagyunk olyan gazdasági helyzetben hogy megengedhesse magának az ország.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

dus :) csoallat_04.jpg

kokk, nemtom 20?

• bucibeka kedveli ezt

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Nem azzal van a baj, hogy az oroszok építik (értenek hozzá), és atomerőművet (jelenleg ez a legértelmesebb formája az energiatermelésnek), hanem ahogy eldöntötték. De ha nem így döntötték volna el, akkor kurva élet, hogy pár év múlva még nagyobb kapkodás lett volna.

Amúgy a villamos áramot is lehet exportálni. A németek le akarják kapcsolni az összes atomerőművüket (ami egy nagy baromság), szélcsendes nyáron olyan szépen el lehet majd adni nekik a gigawattokat, hogy csak na ;)

A finneknél van 3 reaktor, lassan befejeznek még egyet, és terveznek még egyet építeni. Ők biztos hülyék ;)

• Chicken kedveli ezt
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Az tényleg szép, Mof!
Mennyi az annyi?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

ezeket az árakat gyíkemberzsidók adták meg, és beleszámolták a chemtrail-t húzó űrhajóik repülőgépformára álcázó berendezéseik emissziós értékeit, plusz a magyarokat sújtó átkokat véglegesítő kabbala-mágusok mannadíját is hozzácsapták. geci egy társaság, én mondom.. nem is értem, hogyan taníthatnak az egyetemen. habár.. a rektor is eléggé furcsa..

ez mellément, én nem vagyok összeesküvés elmélet hívő

sőt, mondhatni jókat derülök a chemtrail és hasonlókon

viszont őszintén örülök hogy ilyen nagyságrendű pénz áll az ország rendelkezésére és azt ilyen okosan el is tudjuk költeni.

és annak külön örülök hogy az egyetemeken tanuló és tanító emberek olyan átfogó tudással rendelkeznek mindenről.

meg hát ki a fasz vagyok én hogy kételkedjek bármiben is , ami felülről jön?!

amit sokan és hangosan mondanak az úgy van.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

a megtérülés és bekerülési adatok manipulálása bele van kalkulálva ? :)

semmit sem tudunk a valódi energiaárakról. meg úgy általában a "nagy számokról"

hogy mi lehetne, ha nem egy pár száz ember irányítaná a világot.

én csak azt nem értem hogy az amúgy is gyenge gazdaságú országunk mi a retkes fasznak akar ennyi milliárdos beruházást? függetlenül a politikától, hogy eddig fúj az oroszok, most meg mentünk -vagyis akié azé ment- miniszterelnökileg segget nyalni...

nem véletlenül sem szállnánk be a technológiai fejlődést jelentő megújuló projektebe, nem nekünk atom kell. hogy azzal a geci sok plusz árammal mi lesz,majd azzal fűtik Paksot, vagy nem tudom.....nevetség tárgya -trágya- megint az ország