Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Csak azért adod el, mert Magoo szemét módon nem csinál belõle Fox-ot? :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
eladó a 888am

< ------ ez meg 15 £ volt :D már csak el kell hozni :S

tomy ez a jo hozzáállás, én tegnap 2 órán keresztül probõltam a fükaszát megjavitani, de nem ment.
és nem basztam lea a hegyrõl! nálam ez pozitivum.

avid tárcsa felkerült a helyére. jó is szép is vékony is..hozzávaló a fék is.
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Magoo gyere velünk bringán aludni! ;)
Lelkesen szuszogva feltoljuk TV-toronyig, aztán a Tubeseking, és végül az alvajárásnak Vörös-hegyen lesz vége, ahol aztán ki kell törölni a csipát rendesen :D

Úgy néz ki ma se lesz ADSL-em. Még mindig nem hívott a faszi.
Csalódottságomban, most megpróbálom megcsinálni azt amit 2 hete kerülgetek :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

Gabinak jobbulást!

szintúgy

én 8ig gyapotot szedek, utána ha még állok a lábamon, akkor krúzolok egyet

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én asszem ma mégsem m1ek sehova. elkezdtem szedni az allergiás gyógyszeremet és úgy bekómázok tõle, hogy az elõbb is ülve aludtam pár percig a gép elõtt. minden évben ez van, kell pár hét amíg hozzászokik a szervezetem. viszont most megmozdulni sincs kedvem.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
köszöni szépen! ;)

jól van, simán kijárkál a teraszra meg minden, szóval úgy néz ki gyorsan gyógyul :)
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Xen, jobbulást neki!
Szarul hangzik...

Valaki tekerni?
Szép az idõ.
Kicsit késõbb már mehetnénk is!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Oszt aztán ha nem jön össze a szerelem, mert nem érzik a bizsergést? Akkor megint jöhet a szomszéd sárga kutya? :D

Nah szegény Hordó. Mond meg húgodnak, hogy énekeljen neki, vagy zenéljen, mert az úgyis szereti ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én meg pár éve elhitettem csajommal, hogy a macska méhlepényét szülés után minden évben megetetjük a teknõssel :D

féregnyúlványba töltött kóbász, kutya rágta mandula, no meg macska méhlepény, jó kis kerti sütögetõs partit csaphatnánk :D

egyik macskánkat holnap mûtik, méhgyulladása van meg halott kismacskákkal van tele :S

Mazsolának pedig találtunk kan goldent, szal 7végén visszük felcsináltani, oszt idén lesz egy rakat eladó fajtiszta golden kölykünk, ha miden összejön

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás

a vakbelében volt valami "jóindulatú" izé...

növekvõ fenyõfa?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem meg azt mondták gyerekkoromban, hogy a kimûtött mandulámat megette az orvos kutyája :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
...anno "javasolták", hogy menjek vissza a kórházba, kérjem el a kimûtött vakbéldarabot és töltsek bele kolbászt, aztán tegyem el emlékbe...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ahogy vesszük, mert ugye õ évekig kínlódott azzal, hogy fájt idõnként a hasa, a dokik mindenféle hülyeségeket találtak ki, aztán kiderült, hogy a vakbelében volt valami "jóindulatú" izé...

Mindenesetre jobbulást Gabinak!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hugomnak pár éve volt, õ szerencsésebb volt, csak pár napig zartották korházban.

Gabinak jobbulást!

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
@Xen: jobbulást néki!
Nekem 17 évesen volt, otthon 2 nap fekvés után mentõvel kórházba, ott még 2,5 nap vizsgálgatás mire végre megmûtöttek. Persze addigra már perforált volt, emiatt hashártyagyulladás, folyamatosan infuzió bal karban, testhõm beállt 38-38,5 C-ra... 1 hónap kórház + antibiotikumos kezelés. Volt küzdés bõven, szar idõszak volt! Live Strong!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Innen is!!

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Jobbulást !

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Hû.

Mennyit írtatok már megint!? :D

Üzenem a BA ZRT vezetésének, meg a közúti táblák kihelyezõinek (térképen tuti jól néz ki) h monnyonak leeee......

Kevésbé jó hír h tegnap felhív a párom, kb 15ó-kor azzal, hogy rosszul van lázas, fáj a hasa és nem bír csak feküdni. Hívtak neki mentõt a melóhelyre és honvéd majd 400 ágyas, mûtét. Szombatig bent lesz. :( Én meg vasárnap melózok :(
http://hu.wikipedia....lvány-gyulladás
Ja és délben még semmi baja nem volt.
Amúgy minden rendben ment, szerencsére.

Attushoz,meg megyek 14után, mert a kori már megint kattog bssza+
Sei, soku Si.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Akkor semmilyen kisebb társasághoz nem tudnék csapódni ma(3, fél 4ig) vagy jövõ héten? Ha vki lemaradt róla az elõzõ(1311es) oldalon írtam, hogy nem ismerem a környéket és szívesen mennék vkivel.

Bocs a cseszegetésért, csak itt áll elõttem néhány üres óra és jó lenne kitölteni bringázással...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bab, holnapi Pest elmarad, kicsit átvariálták az életemet az irodában. :)

Jövõ héten késõ?
Mert tuti megyek, csak nem tõlem függ, hogy mikor...

Ellenben így lesz ma is idõm, holnap meg jó sok idõm tekerészni! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D