Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2009. April 16. - 15:38

Csak azért adod el, mert Magoo szemét módon nem csinál belõle Fox-ot?

Posted 2009. April 16. - 15:32

eladó a 888am
< ------ ez meg 15 £ volt
már csak el kell hozni :S
tomy ez a jo hozzáállás, én tegnap 2 órán keresztül probõltam a fükaszát megjavitani, de nem ment.
és nem basztam lea a hegyrõl! nálam ez pozitivum.
avid tárcsa felkerült a helyére. jó is szép is vékony is..hozzávaló a fék is.
< ------ ez meg 15 £ volt

tomy ez a jo hozzáállás, én tegnap 2 órán keresztül probõltam a fükaszát megjavitani, de nem ment.
és nem basztam lea a hegyrõl! nálam ez pozitivum.
avid tárcsa felkerült a helyére. jó is szép is vékony is..hozzávaló a fék is.
I don't care how it pedals
Posted 2009. April 16. - 15:26

Magoo gyere velünk bringán aludni! 
Lelkesen szuszogva feltoljuk TV-toronyig, aztán a Tubeseking, és végül az alvajárásnak Vörös-hegyen lesz vége, ahol aztán ki kell törölni a csipát rendesen
Úgy néz ki ma se lesz ADSL-em. Még mindig nem hívott a faszi.
Csalódottságomban, most megpróbálom megcsinálni azt amit 2 hete kerülgetek

Lelkesen szuszogva feltoljuk TV-toronyig, aztán a Tubeseking, és végül az alvajárásnak Vörös-hegyen lesz vége, ahol aztán ki kell törölni a csipát rendesen

Úgy néz ki ma se lesz ADSL-em. Még mindig nem hívott a faszi.
Csalódottságomban, most megpróbálom megcsinálni azt amit 2 hete kerülgetek

Posted 2009. April 16. - 15:22

Gabinak jobbulást!
szintúgy
én 8ig gyapotot szedek, utána ha még állok a lábamon, akkor krúzolok egyet
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2009. April 16. - 15:16

én asszem ma mégsem m1ek sehova. elkezdtem szedni az allergiás gyógyszeremet és úgy bekómázok tõle, hogy az elõbb is ülve aludtam pár percig a gép elõtt. minden évben ez van, kell pár hét amíg hozzászokik a szervezetem. viszont most megmozdulni sincs kedvem.
Posted 2009. April 16. - 15:14

köszöni szépen! 
jól van, simán kijárkál a teraszra meg minden, szóval úgy néz ki gyorsan gyógyul

jól van, simán kijárkál a teraszra meg minden, szóval úgy néz ki gyorsan gyógyul

Sei, soku Si.
Posted 2009. April 16. - 15:10

Xen, jobbulást neki!
Szarul hangzik...
Valaki tekerni?
Szép az idõ.
Kicsit késõbb már mehetnénk is!
Szarul hangzik...
Valaki tekerni?
Szép az idõ.
Kicsit késõbb már mehetnénk is!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. April 16. - 15:06

Oszt aztán ha nem jön össze a szerelem, mert nem érzik a bizsergést? Akkor megint jöhet a szomszéd sárga kutya? 
Nah szegény Hordó. Mond meg húgodnak, hogy énekeljen neki, vagy zenéljen, mert az úgyis szereti

Nah szegény Hordó. Mond meg húgodnak, hogy énekeljen neki, vagy zenéljen, mert az úgyis szereti

Posted 2009. April 16. - 14:58

én meg pár éve elhitettem csajommal, hogy a macska méhlepényét szülés után minden évben megetetjük a teknõssel 
féregnyúlványba töltött kóbász, kutya rágta mandula, no meg macska méhlepény, jó kis kerti sütögetõs partit csaphatnánk
egyik macskánkat holnap mûtik, méhgyulladása van meg halott kismacskákkal van tele :S
Mazsolának pedig találtunk kan goldent, szal 7végén visszük felcsináltani, oszt idén lesz egy rakat eladó fajtiszta golden kölykünk, ha miden összejön

féregnyúlványba töltött kóbász, kutya rágta mandula, no meg macska méhlepény, jó kis kerti sütögetõs partit csaphatnánk

egyik macskánkat holnap mûtik, méhgyulladása van meg halott kismacskákkal van tele :S
Mazsolának pedig találtunk kan goldent, szal 7végén visszük felcsináltani, oszt idén lesz egy rakat eladó fajtiszta golden kölykünk, ha miden összejön
Posted 2009. April 16. - 14:47

Posted 2009. April 16. - 14:46

Nekem meg azt mondták gyerekkoromban, hogy a kimûtött mandulámat megette az orvos kutyája

Posted 2009. April 16. - 14:45

...anno "javasolták", hogy menjek vissza a kórházba, kérjem el a kimûtött vakbéldarabot és töltsek bele kolbászt, aztán tegyem el emlékbe...
Posted 2009. April 16. - 13:54

Ahogy vesszük, mert ugye õ évekig kínlódott azzal, hogy fájt idõnként a hasa, a dokik mindenféle hülyeségeket találtak ki, aztán kiderült, hogy a vakbelében volt valami "jóindulatú" izé...
Mindenesetre jobbulást Gabinak!
Mindenesetre jobbulást Gabinak!
Posted 2009. April 16. - 13:51

hugomnak pár éve volt, õ szerencsésebb volt, csak pár napig zartották korházban.
Gabinak jobbulást!
Gabinak jobbulást!
Posted 2009. April 16. - 13:20

@Xen: jobbulást néki!
Nekem 17 évesen volt, otthon 2 nap fekvés után mentõvel kórházba, ott még 2,5 nap vizsgálgatás mire végre megmûtöttek. Persze addigra már perforált volt, emiatt hashártyagyulladás, folyamatosan infuzió bal karban, testhõm beállt 38-38,5 C-ra... 1 hónap kórház + antibiotikumos kezelés. Volt küzdés bõven, szar idõszak volt! Live Strong!
Nekem 17 évesen volt, otthon 2 nap fekvés után mentõvel kórházba, ott még 2,5 nap vizsgálgatás mire végre megmûtöttek. Persze addigra már perforált volt, emiatt hashártyagyulladás, folyamatosan infuzió bal karban, testhõm beállt 38-38,5 C-ra... 1 hónap kórház + antibiotikumos kezelés. Volt küzdés bõven, szar idõszak volt! Live Strong!
Posted 2009. April 16. - 13:17

Posted 2009. April 16. - 13:09

Posted 2009. April 16. - 12:54

Hû.
Mennyit írtatok már megint!?
Üzenem a BA ZRT vezetésének, meg a közúti táblák kihelyezõinek (térképen tuti jól néz ki) h monnyonak leeee......
Kevésbé jó hír h tegnap felhív a párom, kb 15ó-kor azzal, hogy rosszul van lázas, fáj a hasa és nem bír csak feküdni. Hívtak neki mentõt a melóhelyre és honvéd majd 400 ágyas, mûtét. Szombatig bent lesz.
Én meg vasárnap melózok 
http://hu.wikipedia....lvány-gyulladás
Ja és délben még semmi baja nem volt.
Amúgy minden rendben ment, szerencsére.
Attushoz,meg megyek 14után, mert a kori már megint kattog bssza+
Mennyit írtatok már megint!?

Üzenem a BA ZRT vezetésének, meg a közúti táblák kihelyezõinek (térképen tuti jól néz ki) h monnyonak leeee......
Kevésbé jó hír h tegnap felhív a párom, kb 15ó-kor azzal, hogy rosszul van lázas, fáj a hasa és nem bír csak feküdni. Hívtak neki mentõt a melóhelyre és honvéd majd 400 ágyas, mûtét. Szombatig bent lesz.

http://hu.wikipedia....lvány-gyulladás
Ja és délben még semmi baja nem volt.
Amúgy minden rendben ment, szerencsére.
Attushoz,meg megyek 14után, mert a kori már megint kattog bssza+
Sei, soku Si.
Posted 2009. April 16. - 12:18

Akkor semmilyen kisebb társasághoz nem tudnék csapódni ma(3, fél 4ig) vagy jövõ héten? Ha vki lemaradt róla az elõzõ(1311es) oldalon írtam, hogy nem ismerem a környéket és szívesen mennék vkivel.
Bocs a cseszegetésért, csak itt áll elõttem néhány üres óra és jó lenne kitölteni bringázással...
Bocs a cseszegetésért, csak itt áll elõttem néhány üres óra és jó lenne kitölteni bringázással...
Posted 2009. April 16. - 12:08

Bab, holnapi Pest elmarad, kicsit átvariálták az életemet az irodában. 
Jövõ héten késõ?
Mert tuti megyek, csak nem tõlem függ, hogy mikor...
Ellenben így lesz ma is idõm, holnap meg jó sok idõm tekerészni!

Jövõ héten késõ?
Mert tuti megyek, csak nem tõlem függ, hogy mikor...
Ellenben így lesz ma is idõm, holnap meg jó sok idõm tekerészni!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.