Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem tudom, nekem sincs még, de kéne!
Márinnyó, indulnom kell melózni, de ha kiderült, csörögj már légyszi, aztán jól megkérlek, hogy vegyél nekem is!
Fontos lenne!
Thx!

Mondjuk voltam már jobban is, de lenne kedvem duplázni!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Penre hol adnak jegyet?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Kicseréltem a bowdent, és csodák csodájára kurvajól mûködik a váltó :D
Mondjuk a váltónál lévõ állító csavaron nem tudom hol volt a bowden eddig, mert teljesen el volt tömõdve, és lyuk a csavarban nem volt. De kipucoltam és át is lehet rajta dugni a bowdent. Sõt szabadon mozog benne! Óriási! :D
De ez a szegény XT ez koytog össze-vissza...

A csomag elvileg úton van idefelé, mert "Kézbesítésre átvéve" az utolsó bejegyzés ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
kb 12 éves korom óta nem láttam melódia nevû csokit, de tegnap ráakadtam a plusban!!!! ez csoki bazeg, nem ám sznikersz meg tvix, faszomat..

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts

ÉÉÉS aszzonykámmal VÉGRE kimondtuk a boldogító viszlátot, tehát pár napja ismét normális idegrendszerü monogám (egyelõre) pali vagyok.

szomorúan (egyelõre) hallom
:)

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Ezek a jogazslanyok..felhaborotp:)

Esre velga?! Jooolesdzzz

Nazz eshrspocak 10& felarat szamol fel 10utan...ultragazzz

Ja es sose probalj kozelrol beszelni olyan csaajjk aki olyan reszeg mit te,mert eselyes h ha nem vagy villam es nem ugrasz el tobvszor megprobal lehanymi a kis sunyii...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Est be mi van...uristennn

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Megjártuk Pestet, ahol sok a csaj :), bizniszeltünk lemezfelnit porsche felnire (ami nagyon fasza!!!), kicsit gengeltünk is, ma volt kavarás bõven, aztán haza és rögtön Szigetvár, 24 veretes Chardonnay borkóstoló (ezüst érmes lett a 2007-es családi válogatás barrique-oltunk, örülés van), és most nagyon hulla vagyok...

;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
elnéztünk orfûre, Zsófit kellett kicsit gyõzködni vezetés ügyileg, mer amióta megvan a jogsija (asszem 3 éve) nem vezetett, most meg beültettük egy hiace-be felszállítózni :D 7szer sikerült lejönni. a pálya felsõ meredek része eléggé csúszott a tegnapi esõtõl, egy bokron át is rongyoltam, no meg az ucsó hajtû kanyar után a köves rész is taknyos volt, de amúgy fasza, királyság volt. ha vittünk volna hozé lámpát most mennék le kb huszonxedszerre :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én most futottam bele elõször ebbe a magyar nyelvû ebay-be, és húúú, hanyatt-homlok menekültem!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

nézzetek cocát élõbe:

http://62.254.171.181/view/index.shtml

Alszik, és úgy tûnik álmodik is valamit, mert mozog a lába. De szegénynek igazán lekapcsolhatták volna a villanyt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
na én meg ismét szétszedtem a villát, ezúttal össze is raktam, de el kellett mennem a Mikihez (kösz) hogy megértsem hogy ez nem dj3 és nem is vf2.a többi telefonos segítségnek is köszi:)
10w-s olaj került bele, kiváncsi vaogyk hogy fog teljesiteni.
Bringa teljes szétszed összerak, mer perselyezni kell a upper shock pint, ennyit bír.
meg amugy is tiszta por kivül belül.
60a high rolla hátulra, szarok a világra. az legalább nem lezs felütéses.

a crc meg azért nem tudta lehuzni a lóvét, mer kiderült hogy a csávo akié a számla, 150 forint a napi limitje kp, átutlaás egyaránt.
de a crc-nek a kkor is a kurványát mer a lánc in stock volt, szoval az egy hét miattuk csuszott nem számla miatt.

ÉÉÉS aszzonykámmal VÉGRE kimondtuk a boldogító viszlátot, tehát pár napja ismét normális idegrendszerü monogám (egyelõre) pali vagyok. immáron lehet velem beszélgetni is:D
I don't care how it pedals

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

Akkor jobbulást a lábodnak!

És vigyázz a lábodra az autósoknál, mert most gyógyul vazze:D!

Kemények ezek a kölkök (nemakokk). Napi 500 g-ot kajál, az összsúlya pedig kb. 3900 g. Én 72 000 g vagyok kb., így kb. 9 200 g-t kellene kajolnom, hogy tartsam a szintet:afro:!

Nehogy megtedd baszod!:)

nem voltam ma tekerni,de egy keveset gurultam Császár elõtt!:)

10es rendszer? 9el sem tudom néha, hogy hol vagyok?!

Novák meg politizál és nincs össztelósa.

Lesz dizájn a Dákeszra!

Az mé van hogy az ebay belassul mint a pics@???

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Akkor jobbulást a lábodnak!

És vigyázz a lábodra az autósoknál, mert most gyógyul vazze:D!

Kemények ezek a kölkök (nemakokk). Napi 500 g-ot kajál, az összsúlya pedig kb. 3900 g. Én 72 000 g vagyok kb., így kb. 9 200 g-t kellene kajolnom, hogy tartsam a szintet:afro:!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
voltam ma gurulni kicsit..egész jól birja,de manuálozni ne spdben probálgassatok :D

sõt az elsõbbségedet a rádkanyarodo jármûvel szemben sem kell érvényesiteni,fõleg ha õ egy heves akkor a büdöskurvaanyáddal válaszol a miafasztdudálszgeci kérdésre..
ami nem is lett volna olyan nagy baj,ha a kis utca amibe befordult nem keresztezte volna az én utamat..hát Szabolcstól tanultam hogy kell ilyenkor,ajtó rárug és hevesen magyaráz hogy ilyet máskor ne.. érdekes megértette..

most voltam f3 mert nem birtam már magammal..ll cool féle mc 86cm bicepsz még várat magára :D még pont 50cm hiányzik :D

xzibit tõl nekem még a get your walk on..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Triálos fasza, a többi hozzászólással nem értek egyet.

Hehehehe, Tibi egy mazsom vagy:D:D:D!

Akkorát nõtt a a dzsumbuj egy hét alatt, mintha három hónapig nem jártam volna erdõben. És brutál zöld minden.

És maradhatna ez az idõ még három hétig. Imádom.

Óriási jó volt csapatni.

X:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Triálos fasza, a többi hozzászólással nem értek egyet.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ez a melegszenyó tényleg elég fasza lett :D

Viszont a foltok amit vettem kicsit túl nagyok. Illetve kb. jó méretûek lennének, de összeérnének nagyon, szóval most ügyeskedni kell :)

A bowden cserét szerintem holnap reggelre hagyom. Úgyis várom majd a futárt, legalább nem kell lemennem, mert lent leszek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Aranyos. Emlékszem sógoroméknál is csodálkoztak, amikor megvakartam a koca fülét, az meg teljesen odavolt tõle. Hmm...estére kéne venni tarját aztán kisütni, és medvehagymasalátával betolni :D

Áh, inkább csak stifolderes melegszenyót eszek...
Persze azt is medvehagymával. ;)

Én holnap estig kibírom még buli nélkül. Esetleg kis városi kanyar belefér.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
zerge egy éve vagy kettõ is hogy 10es szettel megy

honlap brobálok egy laza bringát..hátha...

jaja itthon jutott eszembe..majd valmikor

pen holnap jóóó leessz::D

ma meg csak város ital aztán est lenézés..join us!