Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, tényleg nem ugyanaz, ide kevesebbet írt :D

Na, sül a krumpli, a saláta kész, mindjárt ehetek. Aztán menjünk térre, ahova Magoo hoz 2 láda sört :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Chicken, Te meg vedd a fáradtságot és írj valami újat, ne másolgasd ide a bányászos irományodat!!! ;)

Nem is ugyanaz, nézd meg. Cenzúráztam! A komlóit gondolom nem minden pécsi olvassa...s ez nekik is szól.

:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Este teren vagy csali ha nincs ojan jo ido?!:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
okéokéoké

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De azért a legfontosabb, hogy...

Utalj...
Utalj...
Utalj...

:D

Chicken, Te meg vedd a fáradtságot és írj valami újat, ne másolgasd ide a bányászos irományodat!!! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
jóvanjóvanjóvan. nem egyszerû az élet. ahogy senkinek sem :D

Akkor 7végén iszunk. megint :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Elõször is sajnálom, hogy nem tudott minden komlói a versenyrõl. Nem kaptam (elfelejtettem utána járni) versenykiírást Tõletek és nem propagáltam eléggé a szakosztályunknak. Pedig több induló lett volna (pl. Söci, Szilárd).

Nagyon jó kis buli volt az a hétvége. A PEN-es tivornya után gyönyörû idõben egy baráti DH versenygés. Jó szervezés, tuti pálya és hangulat. Zsíros kenyér hagymával forevör.

Az ifjoncok elõtt le a kalappal, már nem nagyon tudom megfogni õket lefelé (Riska, Miki, Beni, Tarr Tomi stb..).
Persze, mindenki próbálta a maximumot nyomni, akár kissé másnaposan is. Még jó, hogy DH versenyen nem szondáztatnak vazze.

A fotósoknak köszi a sok PROFI képet!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Felírva!
(Sõt, idézem is, nehogy módosíts... :P)

Basically elittam :) de akkor most hétvégén elmegyek érte. Ha mégse, akkor a lámpa áráért sört veszek és odaadom nektek.

Ezt fel lehet írni :D

A lámpa nem megy sehova és elfér, a pénz meg nem nekem kell, hanem Hozénak... ;)
Inkább azzal kapkodj!

De akkor hétvégén ihatunk, ha már jössz! :D

Ajjjajjjajjj... :wtf:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Na Wuff az, aki anyit ivott, hogy harmadnapra lett másnapos, így a másnapot bukta! :D:D:D

Mi a rák van a lámpával?
Annak is elittad az árát? :P
Csak mert kezd kellemetlen lenni a dolog, hogy itt rohad nálam és nem viszed el/nem fizeted ki...
Hogy van ez, hö?

Basically elittam :) de akkor most hétvégén elmegyek érte. Ha mégse, akkor a lámpa áráért sört veszek és odaadom nektek.

Ezt fel lehet írni :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csakazértse. :D

Hátha megússzuk...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

De a Partnert le kéne mosni.
Merjem ma? :)

Holnap záporokat ígértek, szerdától meg esõt, szóval mosd csak le, hogy rád foghassuk :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na Wuff az, aki anyit ivott, hogy harmadnapra lett másnapos, így a másnapot bukta! :D:D:D

Mi a rák van a lámpával?
Annak is elittad az árát? :P
Csak mert kezd kellemetlen lenni a dolog, hogy itt rohad nálam és nem viszed el/nem fizeted ki...
Hogy van ez, hö?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Zap, kurva jók a képek! Komolyan...

Nem bírtam kijutni sajnos :( de képek alapján nagyon jó versenynek tûnt!!

Kokk, sztem csak porszívózzad :) amúgy azt nem tudtam meg végül h miért hívtál. Bár gondolom :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kaja nekem is kéne!

De a Partnert le kéne mosni.
Merjem ma? :)

Vagy csak kiporszívózom...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Esni ma már tuti nem fog, de felõlem akárhol lehet.
Megyek is haza krumplit sütni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor tér?
Vagy ha beborul, áttesszük hozzád!
Az messzebb van, de Magoonak úgy is mindegy! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem jó :D
Mint tudjuk Magoo elég nagy távra képes elég nagy mennyiségû sört is elvinni bringával...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Minimum.

Pölö ma este valahol? :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez mondjuk tényleg nem az, fõleg, ha meg van nyitva egy olyan oldal is, amit ha újra kell nyitnod, akkor pénzbe kerül. Pl. telebank, vagy ilyesmi...
Úgyhogy Magoo mindenkinek jön egy sörrel ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Magoo, ez a nem vicces kategória.

Aktuális civil