Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. április 30. - 13:40

elmondható, hogy a kocsmában nics ennyi konfliktus mint az utcán. hummer kéne ide, mint badgadban
Írta 2009. április 30. - 13:24

Tegnap elõttem mondjuk valami rottyant kocsi (olyasmi korú, mint az enyém) hagyott maga elõtt 1 kocsinyi helyet. Aztán jött a busz mögöttem, dudált, hogy menjünk már elõrébb. A faszikám meg csak pofázott a mellette ülõnek. Erre én is elkezdtem nyomni ritmusra a dudát. Egy idõ után aztán észrevette magát, de addigra befurakodott elé egy piros szutyuki. Szóval ezekkel csak a baj van

Régen ettem már jókai bablevest, de ezután asszem felveszem a menümre

Írta 2009. április 30. - 13:14

Írta 2009. április 30. - 12:18

Ha annyiért kapok öltönyt, akkor veszek azt isbezzeg a transzvesztita bulira vettél megadnak egy zsír új fekete rucit
![]()
te ribanc

De néztem a teszkóban már pont ilyen bringázós poén miatt, és nem akarják olcsóért adni

De majd turkálok valamit...
Zap:
De mikor érnél rá? Mert ugye május 6 a határidõ, szóval jó lett volna most a hétvégén ezt megejteni, vagy legkésõbb a hét elején...
Írta 2009. április 30. - 12:09

van egy olyan narancsos is amilyen a tied, a UK ebayen, tgenap 122 fonton állt, asszem ma jár le kiváncsi vaogyk menyiré megy el.
2 hetes azszem.
Írta 2009. április 30. - 12:04

bezzeg a transzvesztita bulira vettél megadnak egy zsír új fekete rucit
![]()
te ribanc
Magoo állat!:lol1:
Írta 2009. április 30. - 12:01

Uhh, van erõnléte a bajnoknak!
A tornászokat mindig irigyeltem a hasonló izomzatuk miatt. Kár, hogy bringán nem fejlõdnek ilyenek:)
Írta 2009. április 30. - 11:59

Egyébként ballagás van, én azt hittem agyvérzést kapok a városban... Az összes környékbeli falusi pirossuzuki itt kever.
Márió!
A megfejtése ezeknek engem is érdekelne, már modelleztem billentyûzeten is, hogy mit üthettél félre, de ezekre semmi nyom nincs:
egynuszion st
Hstkan mosz
Egyébként meg csinálok képet.

Edit:
Magoo: lololol
Aktuális civil
Írta 2009. április 30. - 11:57

Úh, hát az azért elég kemény lenne. Most nem akarok erre is pénzt kiadni.
bezzeg a transzvesztita bulira vettél megadnak egy zsír új fekete rucit

te ribanc

Írta 2009. április 30. - 11:48

Írta 2009. április 30. - 11:47

Írta 2009. április 30. - 11:45

Nah ezek a hülye nyuggerek a szutyukikkal, meg a legalapabb tojotával jól felbaszták az agyam. Jövök nyélen a gyerekkórház elõtt, a piros szutyuki nézelõdik kifele, hogy kifordulhat-e. És szépen nézelõdés közben ki is fordult, pedig már majdnem odaértem. Erre a tojotás gondolta, hogy na akkor még õ is befér. Szép nagyot kellett fékeznem...
És érdekes módon még így is a szutyukis nyomában voltam. Hát kénytelen voltam a járdán beelõzni. Faszom az összes vaksi alvó faszba!
Nehogymár azt mondják, hogy nem láttak! Narancssárga teló, narancssárga ing és elszánt tekintet...

én a múltkor egy rakat buszra váró sapiens mellett nyomultam el a plázánál.. elmentem egy nõ esernyõje alatt, de a manõverbe csak a fejemet kalkuláltam bele a sityót nem, úgyhogy azon végigkaristolt egy küllõ

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2009. április 30. - 11:41

Írta 2009. április 30. - 11:39

Öltönyt a Prodáksönhöz meg csakis turkálóból, lehetõleg Bobi Ewing féle bõr könyökprotektorosat!
Írta 2009. április 30. - 11:18

Pedig eléggé szeretek autózni is. És ráadásul elbaszták a lépcsõsort is. Mindenféle trükköket kell bevetni, hogy bejussak értelmes útvonalon a munkahelyre. De most úgy tûnik elkezdték visszaépíteni az egészet. Szóval pár hónap és kész lesz ez is...
Úhbazz, annyira szar öltönyöm nincscsináljukcsináljuk
vagy öltönyben májusfaállítós is lazaság

De kis csapatásra van

Írta 2009. április 30. - 11:15

Ja, és van egy ilyen fotópályázat. Kéne csinálni képet, öltönyben csapatósat vagy itt a városban lépcsõsoron, vagy valahol az erdõben
Pl. az erdõben csapatósnak simán lehet az a címe, hogy a hosszabb úton jöttem munkába
Amúgy mivel ezt sokan olvassák elképzelhetõ, hogy mások beelõznek, de ha Zap csinálja a képet, akkor mi leszünk a legjobbak
csináljukcsináljuk

vagy öltönyben májusfaállítós is lazaság

Írta 2009. április 30. - 11:13

Nah ezek a hülye nyuggerek a szutyukikkal, meg a legalapabb tojotával jól felbaszták az agyam. Jövök nyélen a gyerekkórház elõtt, a piros szutyuki nézelõdik kifele, hogy kifordulhat-e. És szépen nézelõdés közben ki is fordult, pedig már majdnem odaértem. Erre a tojotás gondolta, hogy na akkor még õ is befér. Szép nagyot kellett fékeznem...
És érdekes módon még így is a szutyukis nyomában voltam. Hát kénytelen voltam a járdán beelõzni. Faszom az összes vaksi alvó faszba!
Nehogymár azt mondják, hogy nem láttak!
Eddig olvastam el ötször, mert nem értettem, hogy jössz lefelé a volkswagennel és még te vagy kiakadva, hogy kifordulnak eléd, erre a járdán kell elõznöd

Írta 2009. április 30. - 11:03

Pl. az erdõben csapatósnak simán lehet az a címe, hogy a hosszabb úton jöttem munkába

Amúgy mivel ezt sokan olvassák elképzelhetõ, hogy mások beelõznek, de ha Zap csinálja a képet, akkor mi leszünk a legjobbak

Írta 2009. április 30. - 10:38

Nehogymár azt mondják, hogy nem láttak! Narancssárga teló, narancssárga ing és elszánt tekintet...
Nyomtam is utána egy kis betonos north shore-t

Márió! Én erre a szövegrészletre lennék kíváncsi, mert úgy érzem ebben van a lényeg:

egynuszion st
Írta 2009. április 30. - 10:19