Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
engem ma kétszer majnem elütöttek a szigetin. tolató a6, illetve faszjancsi konkurens pizzás.
elmondható, hogy a kocsmában nics ennyi konfliktus mint az utcán. hummer kéne ide, mint badgadban
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja hát a sok piros szutyuki sok helyet foglal ha fél...
Tegnap elõttem mondjuk valami rottyant kocsi (olyasmi korú, mint az enyém) hagyott maga elõtt 1 kocsinyi helyet. Aztán jött a busz mögöttem, dudált, hogy menjünk már elõrébb. A faszikám meg csak pofázott a mellette ülõnek. Erre én is elkezdtem nyomni ritmusra a dudát. Egy idõ után aztán észrevette magát, de addigra befurakodott elé egy piros szutyuki. Szóval ezekkel csak a baj van :D

Régen ettem már jókai bablevest, de ezután asszem felveszem a menümre ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
báááááááááá mi van itt?????? tele a városotok! bár már reggel komlón is fura volt, hogy az egyetlen lámpás keresztezõdésben két zöld után jutottam csak át. jó ez a nagy dög ilyenkor. ha már vezetni nem tud a köcsögje, akkor legalább fél :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

bezzeg a transzvesztita bulira vettél megadnak egy zsír új fekete rucit :D
te ribanc :P

Ha annyiért kapok öltönyt, akkor veszek azt is ;)
De néztem a teszkóban már pont ilyen bringázós poén miatt, és nem akarják olcsóért adni :(
De majd turkálok valamit...

Zap:
De mikor érnél rá? Mert ugye május 6 a határidõ, szóval jó lett volna most a hétvégén ezt megejteni, vagy legkésõbb a hét elején...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
fehér 2007, de a belseje 2008. asszem a sport, csak visszacsilla, meg légráfujás. fehér, 160mm.
van egy olyan narancsos is amilyen a tied, a UK ebayen, tgenap 122 fonton állt, asszem ma jár le kiváncsi vaogyk menyiré megy el.
2 hetes azszem.

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts

Magoo állat!:lol1:

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Tomi: jönnék én, dehát tér-idõ....

Uhh, van erõnléte a bajnoknak!
A tornászokat mindig irigyeltem a hasonló izomzatuk miatt. Kár, hogy bringán nem fejlõdnek ilyenek:)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Fú Tomi, úgylátszik sokat autózok: én is azt hittem kocsival voltál!! Vissza a bringára! Unom a vasdobozt terelgetni.

Egyébként ballagás van, én azt hittem agyvérzést kapok a városban... Az összes környékbeli falusi pirossuzuki itt kever.

Márió!
A megfejtése ezeknek engem is érdekelne, már modelleztem billentyûzeten is, hogy mit üthettél félre, de ezekre semmi nyom nincs:
egynuszion st
Hstkan mosz

Egyébként meg csinálok képet. :D Jóhogy megnyerjük, kell külsõ vaku! :D:D

Edit:
Magoo: lololol

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Úh, hát az azért elég kemény lenne. Most nem akarok erre is pénzt kiadni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Milyen Z1? Z1 sport? Vagy valami régebbi cucc?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
na z1 lesz a kisbicóba.. érdekes lesz.

hmm nõk lapja káfé:D még érdekesebb

arról hogy mi az erõnlét

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts

Nah ezek a hülye nyuggerek a szutyukikkal, meg a legalapabb tojotával jól felbaszták az agyam. Jövök nyélen a gyerekkórház elõtt, a piros szutyuki nézelõdik kifele, hogy kifordulhat-e. És szépen nézelõdés közben ki is fordult, pedig már majdnem odaértem. Erre a tojotás gondolta, hogy na akkor még õ is befér. Szép nagyot kellett fékeznem...
És érdekes módon még így is a szutyukis nyomában voltam. Hát kénytelen voltam a járdán beelõzni. Faszom az összes vaksi alvó faszba!
Nehogymár azt mondják, hogy nem láttak! Narancssárga teló, narancssárga ing és elszánt tekintet...

:D
én a múltkor egy rakat buszra váró sapiens mellett nyomultam el a plázánál.. elmentem egy nõ esernyõje alatt, de a manõverbe csak a fejemet kalkuláltam bele a sityót nem, úgyhogy azon végigkaristolt egy küllõ :) hogy beszartak!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Úh, hát az azért elég kemény lenne. Most nem akarok erre is pénzt kiadni. De ha valaki még jönne turkálni a mammerek, és unatkozó kismamák közé, akkor benne vagyok :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Tomi nyélen rakta, tehát bringával közlekedett:D vagy ezt már az autósokra is használják??
Öltönyt a Prodáksönhöz meg csakis turkálóból, lehetõleg Bobi Ewing féle bõr könyökprotektorosat!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát 1.2km-ért nem ülök kocsiba ;)
Pedig eléggé szeretek autózni is. És ráadásul elbaszták a lépcsõsort is. Mindenféle trükköket kell bevetni, hogy bejussak értelmes útvonalon a munkahelyre. De most úgy tûnik elkezdték visszaépíteni az egészet. Szóval pár hónap és kész lesz ez is...

csináljukcsináljuk :)

vagy öltönyben májusfaállítós is lazaság :D

Úhbazz, annyira szar öltönyöm nincs :D
De kis csapatásra van ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Ja, és van egy ilyen fotópályázat. Kéne csinálni képet, öltönyben csapatósat vagy itt a városban lépcsõsoron, vagy valahol az erdõben ;)
Pl. az erdõben csapatósnak simán lehet az a címe, hogy a hosszabb úton jöttem munkába :D

Amúgy mivel ezt sokan olvassák elképzelhetõ, hogy mások beelõznek, de ha Zap csinálja a képet, akkor mi leszünk a legjobbak ;)

csináljukcsináljuk :)

vagy öltönyben májusfaállítós is lazaság :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Nah ezek a hülye nyuggerek a szutyukikkal, meg a legalapabb tojotával jól felbaszták az agyam. Jövök nyélen a gyerekkórház elõtt, a piros szutyuki nézelõdik kifele, hogy kifordulhat-e. És szépen nézelõdés közben ki is fordult, pedig már majdnem odaértem. Erre a tojotás gondolta, hogy na akkor még õ is befér. Szép nagyot kellett fékeznem...
És érdekes módon még így is a szutyukis nyomában voltam. Hát kénytelen voltam a járdán beelõzni. Faszom az összes vaksi alvó faszba!
Nehogymár azt mondják, hogy nem láttak!

Eddig olvastam el ötször, mert nem értettem, hogy jössz lefelé a volkswagennel és még te vagy kiakadva, hogy kifordulnak eléd, erre a járdán kell elõznöd :D de aztán tovább olvastam. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, és van egy ilyen fotópályázat. Kéne csinálni képet, öltönyben csapatósat vagy itt a városban lépcsõsoron, vagy valahol az erdõben ;)
Pl. az erdõben csapatósnak simán lehet az a címe, hogy a hosszabb úton jöttem munkába :D

Amúgy mivel ezt sokan olvassák elképzelhetõ, hogy mások beelõznek, de ha Zap csinálja a képet, akkor mi leszünk a legjobbak ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nehogymár azt mondják, hogy nem láttak! Narancssárga teló, narancssárga ing és elszánt tekintet...

Nyomtam is utána egy kis betonos north shore-t :D

Márió! Én erre a szövegrészletre lennék kíváncsi, mert úgy érzem ebben van a lényeg: ;)
egynuszion st
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
SanHozé:70/212/9332

navégre hogy..!