Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2009. May 02. - 23:54

azta mekkora király képek! gratula
lementeni hogy lehet belõle?
xen, xjumpot még én se láttam talán holnap...
lementeni hogy lehet belõle?
xen, xjumpot még én se láttam talán holnap...
Posted 2009. May 02. - 22:41

Posted 2009. May 02. - 20:12

Á. Semmi bajom.
miaz az xjump amit a mecsextremben hirdetnek, hogy majd lesz? mondjuk ez a zorb is jó lehet. bár az éjszkai bobozás az üti szerintem:)

miaz az xjump amit a mecsextremben hirdetnek, hogy majd lesz? mondjuk ez a zorb is jó lehet. bár az éjszkai bobozás az üti szerintem:)
Sei, soku Si.
Posted 2009. May 02. - 19:44

gá
fölfelé vízmûdombnál elkapott minekt az esõ, de kb negyed órát esett, úgyhogy feljutottunk tubesre, meg vöröshegyre is. szal jót csapattunk
holnap meg meló, zorbnál leszek.
fölfelé vízmûdombnál elkapott minekt az esõ, de kb negyed órát esett, úgyhogy feljutottunk tubesre, meg vöröshegyre is. szal jót csapattunk
holnap meg meló, zorbnál leszek.
Posted 2009. May 02. - 19:41

Remélem nem köhögsz!
Tibi kösz az ajánlatot,de mozdulni sem tudok, túl nagy a gravitációs erõ!
Tibi kösz az ajánlatot,de mozdulni sem tudok, túl nagy a gravitációs erõ!

Posted 2009. May 02. - 18:58

Megérkezem én is a hõkamerázásból!
Ki akar velem bringázni?
Holnap jó lenne, de ebédet én fõzök szóval csak utána....
Tomi te meg bulizzál aztán nincs is lehetetlen indulj úgy hogy 3 csajjal akarsz hazamenni

Holnap jó lenne, de ebédet én fõzök szóval csak utána....
Tomi te meg bulizzál aztán nincs is lehetetlen indulj úgy hogy 3 csajjal akarsz hazamenni

Sei, soku Si.
Posted 2009. May 02. - 17:23

Hát ez erõs volt! 
Csütörtök este bemelegítettünk, hajnali 3-ig söröztünk, aztán pár órás aévás után hulla készen ittunk gyógysört Lellén a restiben, onnan vonat Fonyódra, reggeli és még pár gyógysör, mert sor volt a hajóra és valakinek volt egy elmélete, hogy ha elég gyógysört iszunk, akkor elfogy a sör.
És bejött. A
Aztán Badacsonyban rettentõ sokat boroztunk, fûben fekve napoztunk, ettünk kolbászt, zsíroskenyeret, lángost, meg mindent, amit még ilyenkor kell, és közben mégtöbbet ittunk, aztán az esti bulit átaludtuk, ma délelõtt haza.
Rotty.
Bár a gyorsulásra kinéztünk. Annyira nem is volt sok szutyukis, de az a pár NAGGGYON komolyan vette...
:D:D
Ribacz Peti ment párat és elég jó idõvel.
Na most pihenés!
Holnap csapatás?
Valamikor nem túl korán, mert lesz nagy ebésd, utána kis project, aztán csak utána mennék.
Tomi, don't fos!
Badacsonyban is rettenet sok csaj volt, jobbnál jobb marketingbe öltözve, de mindegyik be volt baszva és büdöset fingott.
Szal lesz majd...

Csütörtök este bemelegítettünk, hajnali 3-ig söröztünk, aztán pár órás aévás után hulla készen ittunk gyógysört Lellén a restiben, onnan vonat Fonyódra, reggeli és még pár gyógysör, mert sor volt a hajóra és valakinek volt egy elmélete, hogy ha elég gyógysört iszunk, akkor elfogy a sör.

Aztán Badacsonyban rettentõ sokat boroztunk, fûben fekve napoztunk, ettünk kolbászt, zsíroskenyeret, lángost, meg mindent, amit még ilyenkor kell, és közben mégtöbbet ittunk, aztán az esti bulit átaludtuk, ma délelõtt haza.
Rotty.

Bár a gyorsulásra kinéztünk. Annyira nem is volt sok szutyukis, de az a pár NAGGGYON komolyan vette...

Ribacz Peti ment párat és elég jó idõvel.

Na most pihenés!
Holnap csapatás?
Valamikor nem túl korán, mert lesz nagy ebésd, utána kis project, aztán csak utána mennék.
Tomi, don't fos!

Badacsonyban is rettenet sok csaj volt, jobbnál jobb marketingbe öltözve, de mindegyik be volt baszva és büdöset fingott.
Szal lesz majd...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. May 02. - 16:25

Sziasztok sárcok!
Ma voltunk egyik haverommal bringázni pécsen meg orfûn akartunk de nem találtuk meg a pályát. Hát a pécsi mecsextrémes pálya nagyon elvan hanyagolva nem igazán lehetett élvezni. Van ott a mecsekben másik dh pálya is, és az orfûi merre van egész pontosan? A kilátóhoz felmentünk de onnan nem jutottunk tovább. Ti merre szoktatok még azon a környéken bringázni?
Bocs a sok kérdésért
Üdv. KS
Ma voltunk egyik haverommal bringázni pécsen meg orfûn akartunk de nem találtuk meg a pályát. Hát a pécsi mecsextrémes pálya nagyon elvan hanyagolva nem igazán lehetett élvezni. Van ott a mecsekben másik dh pálya is, és az orfûi merre van egész pontosan? A kilátóhoz felmentünk de onnan nem jutottunk tovább. Ti merre szoktatok még azon a környéken bringázni?
Bocs a sok kérdésért

Posted 2009. May 02. - 15:44

Nálam ez megy most:
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. May 02. - 14:42

Ejj, de jó tricolort fõztem;
E vót itthon a dobozban: tészta, pesto rosso, sajt és jófajta mecseki medvehagyma összeaprítva és eltéve olíva olajban.
Jó ebédhez nóta is szól
Egészségemre!:cheers: vagy ahogy anno a kórház téri tejivó ablakában hirdették "Good eating!" you know what I'm talking about, BSZJB!
E vót itthon a dobozban: tészta, pesto rosso, sajt és jófajta mecseki medvehagyma összeaprítva és eltéve olíva olajban.
Jó ebédhez nóta is szól
Egészségemre!:cheers: vagy ahogy anno a kórház téri tejivó ablakában hirdették "Good eating!" you know what I'm talking about, BSZJB!
Posted 2009. May 02. - 13:38

akut fitymatágulatot a makkon lévõ gennyes-túros kelések okoznak 
no, részünkrõl 1415 lónyál. aki akar jöjjön. még nem tudni mit megyünk. tõlem jakabhegy is ok, vagy tubes-vöröshegy is. szal, ahogy alakul.
fail:
http://puruttya.blog...sik#more1098344

no, részünkrõl 1415 lónyál. aki akar jöjjön. még nem tudni mit megyünk. tõlem jakabhegy is ok, vagy tubes-vöröshegy is. szal, ahogy alakul.
fail:
http://puruttya.blog...sik#more1098344
Posted 2009. May 02. - 12:52

Posted 2009. May 02. - 12:42

Jóvan Tomy, már megijedtem, hogy komoly ez a nõi jajveszékelés az igaziról... (Ilyeneket mindig kétségbeesett pennáktól lehet hallani, akik nem tudják, hogy most jó-e a Szex és New York és a Született feleségek, vagy babázni akarnak Claudiával vasárnap reggelenként.)
Mert ha így van, akkor sürgõsen ki kell menteni. Elküldjük érted a Saigonban bevetett helikopterünket, és kihozunk a szarból, mint Chuck Norris a foglyokat a MIA-ben... Telepatikusan törlünk minden infót az exrõl minden adathordozóról, és új identitásokat másolunk a helyére.
Régen a Rákból kellett embereket menteni, legalább a Rák elé
...
Nem szeretném beleártani magam a nemi és szerelmi életedbe, de ha már megosztod itt, akkor reagálok. Tibinek van igazsága... még ha hülye mondás is.
Ennyit errõl mára. Holnap a korai magömlésrõl és az akut fitymatágulatról lesz szó
!
És megint jókat ír, érthetetlen nyelven olyan dolgokról, amik itt talán csak engem érdekelnek:D:
http://chuckiev.blog...adly-spins.html
Mert ha így van, akkor sürgõsen ki kell menteni. Elküldjük érted a Saigonban bevetett helikopterünket, és kihozunk a szarból, mint Chuck Norris a foglyokat a MIA-ben... Telepatikusan törlünk minden infót az exrõl minden adathordozóról, és új identitásokat másolunk a helyére.
Régen a Rákból kellett embereket menteni, legalább a Rák elé

Nem szeretném beleártani magam a nemi és szerelmi életedbe, de ha már megosztod itt, akkor reagálok. Tibinek van igazsága... még ha hülye mondás is.
Ennyit errõl mára. Holnap a korai magömlésrõl és az akut fitymatágulatról lesz szó

És megint jókat ír, érthetetlen nyelven olyan dolgokról, amik itt talán csak engem érdekelnek:D:
http://chuckiev.blog...adly-spins.html
Posted 2009. May 02. - 12:05

Posted 2009. May 02. - 11:31

Na, pánikra semmi ok, az élet annyira nem szar 
Kb. 2 és fél óra telefon után azért inkább vicces a sztori
Tibi:
Amúgy az a mondás úgy hangzik, hogy "újramelegítve csak a töltött káposzta a jó"
De ez egy nagy faszság. Én pl. a töltött káposztát rühellem
Az esõ meg nem baj, legalább tovább tudok punnyadni másnaposan. Mert azért tekerni én is mennék...
Napkin:
Ha felugró ablakban szólt akkor elvileg megfogta a dologot. De bármit csinálhatsz, akkor is telelesz a gép egy idõ után ilyen-olyan kis gecikkel. Aztán rá kell küldeni egy erre specializást programot, és az kiöli a geciket. Mondjuk eltart az egész folyamat 2-3 órát, de nem kell mindennap csinálni, kb. fél évente elég...

Kb. 2 és fél óra telefon után azért inkább vicces a sztori

Tibi:
Amúgy az a mondás úgy hangzik, hogy "újramelegítve csak a töltött káposzta a jó"

De ez egy nagy faszság. Én pl. a töltött káposztát rühellem

Az esõ meg nem baj, legalább tovább tudok punnyadni másnaposan. Mert azért tekerni én is mennék...
Napkin:
Ha felugró ablakban szólt akkor elvileg megfogta a dologot. De bármit csinálhatsz, akkor is telelesz a gép egy idõ után ilyen-olyan kis gecikkel. Aztán rá kell küldeni egy erre specializást programot, és az kiöli a geciket. Mondjuk eltart az egész folyamat 2-3 órát, de nem kell mindennap csinálni, kb. fél évente elég...
Posted 2009. May 02. - 11:17

Ja! Én is mennék,de ha ez ígymarad...
Tegnap megtámadott valami vírus! Felugrott a sajátgép ablaka és a C meghajtó ikonja mellett villogott a Trojan,meg a D mellettt is! Elindítottam a mélyreható vizsgálatot,de nem talált semmit?! Azannyapics@ja!
Tegnap megtámadott valami vírus! Felugrott a sajátgép ablaka és a C meghajtó ikonja mellett villogott a Trojan,meg a D mellettt is! Elindítottam a mélyreható vizsgálatot,de nem talált semmit?! Azannyapics@ja!
Posted 2009. May 02. - 10:45

a pék faszába már megint esni fog úgy néz ki. de délután mi is mennénk vmit Ricsivel.
Posted 2009. May 02. - 09:52

Eeembereek: ma este lightos sütögetés nálam olyan este 8-tól.
Du meg kerékpár szintén valamerre.
Tommy:a szarást se jó erõltetni, júno:-)..meg káposztát újramelegíteni sem...
Du meg kerékpár szintén valamerre.
Tommy:a szarást se jó erõltetni, júno:-)..meg káposztát újramelegíteni sem...
Posted 2009. May 02. - 09:36

Tomy!
Ne erõlködjél, mert az nem jó. Csak igyál, menj buliba, smárolj vadidegen csajokkal, vadászd le õket és minden megoldódik:)! Jól tartod magad, és nem is nézel ki negyvennek!
Pék ám a nõvéred te hentesmészáros:D!
Jó volt Tibi, vonszoltam magam egy negyven percet:D! Amióta itt a bébi, azóta sokan azt hiszik, hogy mindennap hétvége, és sütivel zabáltatnak. Puffadok mint egy Hamlet-szelet!
Na megyek dobok egy kis porszipkát aztán kerékpározok.
A rokksztárok élete tényleg nem eccerû. Én csak tudom.
Ne erõlködjél, mert az nem jó. Csak igyál, menj buliba, smárolj vadidegen csajokkal, vadászd le õket és minden megoldódik:)! Jól tartod magad, és nem is nézel ki negyvennek!
Pék ám a nõvéred te hentesmészáros:D!
Jó volt Tibi, vonszoltam magam egy negyven percet:D! Amióta itt a bébi, azóta sokan azt hiszik, hogy mindennap hétvége, és sütivel zabáltatnak. Puffadok mint egy Hamlet-szelet!
Na megyek dobok egy kis porszipkát aztán kerékpározok.
A rokksztárok élete tényleg nem eccerû. Én csak tudom.
Posted 2009. May 02. - 07:41

álmaid nõje nem elérhetõ, viszont ki lehet nyomtatni

fel a fejjel, mr T

fel a fejjel, mr T
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.