Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2009. May 04. - 12:51

Posted 2009. May 04. - 12:36

Posted 2009. May 04. - 12:14

Posted 2009. May 04. - 10:44

Hát sokat nem voltam kinnt a lakásból az biztos, de legalább kivasaltam mindent

A szombati buli is kimaradt, mert a fõnököm nem hívott, mint kiderült hasmenéssel küszködött. Mondjuk most nekem is olyan érzésem van, mintha ilyet akarna a testem, de én nem hagyom...
A csütörtök éjszakai kavarástól meg olyan sáros lett a bringám, hogy na. Ilyen nagy-nagy bölöncök lógnak rajta. Már lepiszkáltam csomót, de gondolkodom a lemosáson...
És még mindig a haldokló XT dobálja hátul a láncot

Ma meg valami hülye doksit kéne írnom. Amit RÜHELLEK!
Ja, és bazmeg azt a kibaszott kurva hozé lámpát már vigyétek vissza, vagy fizessétek ki, mert már kurvára elegem van, hogy engem basztat hozé minden héten! Nem igaz, hogy nincs valakinek 18500Ft-ja?!
Posted 2009. May 04. - 09:26

Posted 2009. May 04. - 07:42

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2009. May 04. - 06:59

Posted 2009. May 03. - 23:14

Posted 2009. May 03. - 22:36

Találd ki milyen trükköt, trükköket fogsz bemutatni, és gyakorolj.
Amint úgy érzed, hogy eljött a pillanat, te és haver (cameraman) 1 vagy 2 kamerával vegyétek fel a trükköt, trükköket.
Készíts egy 1 perces videót a kedvenc trükköddel és küldd be a www.shotoftheride.hu-n található módokon!!!
Nincs korhatár, nincs nevezési díj
Nincs amatõr és profi kategória, csak Te vagy!!!
Lányok részvételére is feltétlenül számítunk!!!
Gyere el az OSG-re, ahol megnézheted a legjobb felvételeket, a nyertesek átvehetik a díjakat és egy fergeteges buli vár mindenkire!!!
bõvebb információ, részletes játékszabály:
www.shotoftheride.hu
remélem sokan lesztek rá!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. May 03. - 22:35

Tegnap Mohácson voltunk bográcsosmarhapörit zabálni éshát isteni finom volt, de tényleg. Ma meg anyáknapja.
Se bringa, se kirándulás. Mondjuk az idõ is közrejátszott.
Viszont konyhatervek fullra készen, holnap indulhat a gyártás!
Redõnyös ismerõse nincs valakinek? És tapasztalt karnisfelrakó?
Aktuális civil
Posted 2009. May 03. - 22:23

A http://koponyeg.hu/ szerint szerdától jól felmelgszik az idõ

Posted 2009. May 03. - 21:43

a másodikat biztos õ találta ki
sajnos én is megyek Bp-re kedden, de lehet hogy hétfõn, de szerdán jövök addigra legyen jó idõ

take the bikes

http://www.youtube.c...h?v=V775PPuBc7Y
Posted 2009. May 03. - 21:06

Posted 2009. May 03. - 21:01

Posted 2009. May 03. - 18:38

..
mekkaaaa

..Armani papucs, bordó bársony melegíto arany hímzéssel, és nem darabra, hanem kilóra méred az esztergomi látképest. A csajaidnak nincsen nevük, és legalább alapfokon beszélsz hét balkáni nyelvet. Van, hogy nem vagy sitten, de akkor törekedsz rá. .
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2009. May 03. - 17:58

zörgés szüntetés nekem is kéne..
ha jófej lennél akkor most ábrákkal dúsított szerviz manuált tennél ide fel..de tudjuk hogy nem vagy

Posted 2009. May 03. - 17:56

Ma meg szétszedtük az Audit és egy csomó zörgést megszüntettünk.
De sajnos nem az összeset.
Lényegesen jobb lett, de még mindig zörög egy-két dolog.
Hulla vagyok.
És hétfõ-kedd-szeda Pest.
De persze nem föltelepülõsdi, hanem mindhárom nap kell mennem.
Durva lesz.
Még kis pihenés, amég lehet!

Márió style még nekem sem jött be, de neki szemmel láthatóan mûködik.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. May 03. - 14:29

Füzesi Balázs csinált jó kis hegyibringás videót Hili-vel a fõszerepben. A Facebook-on megtekinthetõ. Egész jó lett, bár azért sok benne a csalás

Posted 2009. May 03. - 12:21

Ne erõlködjél, mert az nem jó. Csak igyál, menj buliba, smárolj vadidegen csajokkal, vadászd le õket és minden megoldódik! Jól tartod magad, és nem is nézel ki negyvennek!
alap igazság..majd adok pár leckét

maribor nem modmmo el milyen jó volt..
cikkek jók olvasom õket
gettós durva..a 300 edzés sem volt semmi de ez lhet hogy üti...
9.én meg megyek tatára a Kropkó féle nike fejtágitós edzõs akármilyen edzõtárborba

Posted 2009. May 03. - 12:05