baaazzzz
http://www.puncistanga.com/
ott is válság van, kicsi a nyugdíj
talán egy élelmes 70éves nagymama "gyártja" ezeket vöhöhö
baaazzzz
http://www.puncistanga.com/
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Hát ja, errõl a GT Syncro-ról még mindig nem tudok lemondani
Egyszer lesz is ilyen. Ezzel a motorral is nagyon fasza, de helyette egy 1.8T lehet, hogy fogyasztásban már jobb lenne
Hát ja, errõl a GT Syncro-ról még mindig nem tudok lemondaniGT Syncro fasza!
Vallnord kemény volt! Hillel mi történt!? Hannah nem lesz piti idén!!
Ahha, akkor rosszúl kerestem mert én a Bodort kihagytam, ugyebár az új rendszer szerint. THX
Miért nem szólsz rá a büdös bagósra, hogy menjen a kijelõlt helyre--szigorú büntik járnak ám ezért nekik!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Vagy mondjuk a bontás alatt álló bokáccsó romjain ugrálnának. Vagy szétugrálnák a Jókai teret
Vagy mondjuk a bontás alatt álló bokáccsó romjain ugrálnának.
Amúgy jó poén ez a Misina-Trial Park. Szegény trialosok szépen feltekernek a Misinára, hogy kicsit rakják a gépet? Vagy feljönnek kocsival, amit e geci erdei ember feltör? Vagy mi az isten?
Amúgy én mennék oda fotózni, vagymi. Ha nem lesz más program...
Ja, mondjuk ha Márió nem rakott volna egy space-t a .jpg kiterjesztés elé, akkor nem is lett volna gond
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.