Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2009. május 26. - 15:43
mi mikrónk egyik oldalán sincs szellõzõ, nem is láttam még olyat amelyiken van. egyébként a beépíthetõ mikróknak, sütõknek még annyi helyük sincs szellõzni, még sem sülnek meg
bringa ma este nekem se jó, de holnap igen. idõjárás meg kiderül milyen lesz, egyáltalán nem biztos az az esõ.
bringa ma este nekem se jó, de holnap igen. idõjárás meg kiderül milyen lesz, egyáltalán nem biztos az az esõ.
Írta 2009. május 26. - 15:17
húbazmeg!!
erre gondoltam!!

jól megijedtetek, mi? felül van a szellõzõ, ott meg van hely. Az egyik oldalán meg vannak ilyen távtartó csöcsök (ezek miatt fért be alig) amik tartanak annyi távot (félcenti), hogy a háta is jusson levegõhöz. A bográcsgulást nem ebben fogom fõzni mondjuk.
erre gondoltam!!
jól megijedtetek, mi? felül van a szellõzõ, ott meg van hely. Az egyik oldalán meg vannak ilyen távtartó csöcsök (ezek miatt fért be alig) amik tartanak annyi távot (félcenti), hogy a háta is jusson levegõhöz. A bográcsgulást nem ebben fogom fõzni mondjuk.
Aktuális civil
Írta 2009. május 26. - 15:09
Az attól függ hol vannak rajta a szellõzõk. Ha alul-fölül-hátul, akkor szerintem nem para. Annyi hely meg csak van
Írta 2009. május 26. - 15:04
bb 1-2 mm-rel, de leszartam, nagylevegõt vettem és betoltam iparilag a helyére.
Nyekergett egy kicsit, de bent van és a Ricsi sem kapott szívrohamot, amikor elmeséltem neki.
Akkor hadd ilyesszek én rád azzal, hogy: a mikró hûtésének hagytatok helyet? Mondjuk, ha csak 1-1 kávé/bedekó elkészítésére akarod használni akkor nem para.
Írta 2009. május 26. - 14:10
Jah, holnap fog esni. Mondjuk ma is van egy kis esély rá, hogy lesz valami záporocska.
Holnapra narancs riasztás raktak ki, szóval na.
A Paulusban amúgy egyre kevesebben vannak. Mi lesz itt 1 hónap múlva?? Na mindegy.
Holnapra narancs riasztás raktak ki, szóval na.
A Paulusban amúgy egyre kevesebben vannak. Mi lesz itt 1 hónap múlva?? Na mindegy.
Írta 2009. május 26. - 14:04
Írta 2009. május 26. - 13:53
Ehh, nem jó a ma! Holnap?
Szarul jött ki a konyhában felsõ csempesor és vissza kell bontani. Ez még nem akkora gond, de ehhez le kell szedni a konyhaszekrényt is esetlegesen, amihez kelleni fogok. Ez se gond, csak pont 6-8-11-éjfélig fogjuk csinálni.
És meg kell már csinálni, mert kell mosogatni és amíg nincs csempe, nincs vízzáró, meg semmi sincs. 
Egyébként meg fasza lett a konyha, mondjuk jól rámijesztettek, mert nem lett 47,5 a mikró helye, csak 47,4 és a mikró is van, ahol nagyobb 1-2 mm-rel, de leszartam, nagylevegõt vettem és betoltam iparilag a helyére.
Nyekergett egy kicsit, de bent van és a Ricsi sem kapott szívrohamot, amikor elmeséltem neki.
Szarul jött ki a konyhában felsõ csempesor és vissza kell bontani. Ez még nem akkora gond, de ehhez le kell szedni a konyhaszekrényt is esetlegesen, amihez kelleni fogok. Ez se gond, csak pont 6-8-11-éjfélig fogjuk csinálni.
Egyébként meg fasza lett a konyha, mondjuk jól rámijesztettek, mert nem lett 47,5 a mikró helye, csak 47,4 és a mikró is van, ahol nagyobb 1-2 mm-rel, de leszartam, nagylevegõt vettem és betoltam iparilag a helyére.
Aktuális civil
Írta 2009. május 26. - 13:20
Akkor meg nem értem a kérdést...
Amúgy Zap-nak se biztos, hogy jó. De azt majd õ meg a csempész embere kitalálják. Tudjátok, az a csempész, aki ért a csempéhez
Amúgy Zap-nak se biztos, hogy jó. De azt majd õ meg a csempész embere kitalálják. Tudjátok, az a csempész, aki ért a csempéhez
Írta 2009. május 26. - 13:12
Este akkor hogy? Mettyúval egyeztettünk és a 7 az korai...de még az is lehet, hogy nekem ma nem jó:-(((, de ez már a Mettyúval egyeztetés után derült ki sajnos, úgyhogy innentõl kezdve nem pofázok bele:-)))
Írta 2009. május 26. - 13:10
Írta 2009. május 26. - 11:57
Esések mindenféle mûfajban 
Esések második rész
Na, eleget linkeltem? Dolgozhatok akkor már? Mondjátok, hogy még nem!
Na, itt a nap szépe a hentesüzletbõl
Esések második rész
Na, eleget linkeltem? Dolgozhatok akkor már? Mondjátok, hogy még nem!
Na, itt a nap szépe a hentesüzletbõl
Írta 2009. május 26. - 11:31
Tessék itt egy link:
PÉCS2100 EURÓPA KULTURÁLIS FÕVÁROSA PROGRAM
Amúgy meg az elõbb ettem meg fél kiló epret. De a zöldségesnél a nyuggerek félelmetesek...
PÉCS2100 EURÓPA KULTURÁLIS FÕVÁROSA PROGRAM
Amúgy meg az elõbb ettem meg fél kiló epret. De a zöldségesnél a nyuggerek félelmetesek...
Írta 2009. május 26. - 11:16
Írta 2009. május 26. - 00:26
voltunk orfûnéjszakai fürdeni,jó volt
ennyi mára:D
ennyi mára:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. május 25. - 23:37
fõ gerendák nálunk maradnak, minden más csere. plusz be lesz rakva még egy gerenda a szobám falától az erkély fölötti tetõhöz 45fokba, mert most betoncserép lesz, az meg ugye nehezebb a jelenlegi kerámiánál..elvileg szombaton kész csatornázással együtt, majd akkor lefotózom. kíváncsi leszek rá, mert nekem eddig még egy házon sem jött be ez a mintás cserép.
http://www.idokep.hu...al=hirek&id=530
http://www.idokep.hu...al=hirek&id=530
Írta 2009. május 25. - 23:23
Ott van kinnt a slag baszki, és még meleg is van! Vagy Mazsolával együtt simán pancsolhatok abban fekete mûanyag edényben 
A kõzetgyapot meg ugyanolyan geci, mint az üveggyapot. Mondjuk tény, hogy nem annyira, de azért odabasz. Fõleg amikor nedves is. Na akkor kapaszkodhatsz bele, mert iszonyat nehéz is, mindamellett, hogy szúr...
Mondjuk az jó, ha gyorsan csinálják, mert mi annak idején rendesen beszoptuk a tetõcserét. Persze itt a tetõszerkezet megmarad, nekünk meg újraépítették az egészet.
A kõzetgyapot meg ugyanolyan geci, mint az üveggyapot. Mondjuk tény, hogy nem annyira, de azért odabasz. Fõleg amikor nedves is. Na akkor kapaszkodhatsz bele, mert iszonyat nehéz is, mindamellett, hogy szúr...
Mondjuk az jó, ha gyorsan csinálják, mert mi annak idején rendesen beszoptuk a tetõcserét. Persze itt a tetõszerkezet megmarad, nekünk meg újraépítették az egészet.
Írta 2009. május 25. - 23:17
Fotózzál majd tetõ nélküli házat!
azt sajna nem tudok, mert ma ugyan lebontották az egyik felét, de a fólia meg lécek már rajta vannak...holnap meg folytatják, így sosem lesz fedetlen a ház.
a maradék kõzetgyapotot fölvittük a padlásra, gondoltam az nem szúr, mivel nem üveggyapot, úgyhogy magamhoz öleltem egy jókora adagot. hát viszketeg eléggé cseszki. ráadásul ma ment a bojler és nincs meleg víz, szal fürödni sem tudok :-/
Írta 2009. május 25. - 23:15
Írta 2009. május 25. - 22:03
Azért csak lecsúszott az üveg bor a kurvaéletbe! 
És nekiálltam bedarálni a születettfeleslegek legutolsó évadát. Báh, durva! Ezek a nõk vagy tök hülyék, vagy tök gecik, de sosem fogom megérteni õket, ez már tuti. Pedig ez csak ez szaros sorozat. Aztán az életben produkálnak néha ezeknél is durvábbakat
És nekiálltam bedarálni a születettfeleslegek legutolsó évadát. Báh, durva! Ezek a nõk vagy tök hülyék, vagy tök gecik, de sosem fogom megérteni õket, ez már tuti. Pedig ez csak ez szaros sorozat. Aztán az életben produkálnak néha ezeknél is durvábbakat
Írta 2009. május 25. - 20:45
Mi meg kémiai esõben pácolt vegyicseresznyét szedtünk a szõlõben!
Nagyon finom ,puffadok tõle,mint a pics@! Tekerés ma elmaradt,de holnap tuti megyek fõleg,ha az idõ is úgy akarja!
Csülök jól néz ki,de nem lettem tõle éhesebb, bennem figyel az oregánós-sonkás melegszendvics!
Csülök jól néz ki,de nem lettem tõle éhesebb, bennem figyel az oregánós-sonkás melegszendvics!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére