Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
húbazmeg!!
erre gondoltam!!
:D

jól megijedtetek, mi? felül van a szellõzõ, ott meg van hely. Az egyik oldalán meg vannak ilyen távtartó csöcsök (ezek miatt fért be alig) amik tartanak annyi távot (félcenti), hogy a háta is jusson levegõhöz. A bográcsgulást nem ebben fogom fõzni mondjuk. :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az attól függ hol vannak rajta a szellõzõk. Ha alul-fölül-hátul, akkor szerintem nem para. Annyi hely meg csak van ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

bb 1-2 mm-rel, de leszartam, nagylevegõt vettem és betoltam iparilag a helyére. :) Nyekergett egy kicsit, de bent van és a Ricsi sem kapott szívrohamot, amikor elmeséltem neki. :)

Akkor hadd ilyesszek én rád azzal, hogy: a mikró hûtésének hagytatok helyet? Mondjuk, ha csak 1-1 kávé/bedekó elkészítésére akarod használni akkor nem para.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jah, holnap fog esni. Mondjuk ma is van egy kis esély rá, hogy lesz valami záporocska.
Holnapra narancs riasztás raktak ki, szóval na.

A Paulusban amúgy egyre kevesebben vannak. Mi lesz itt 1 hónap múlva?? Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Zap, holnap esni fog:
http://www.newfarm-a...19&lg=eng#preci

Na megyek, mielõtt beszó'tok....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ehh, nem jó a ma! Holnap?

Szarul jött ki a konyhában felsõ csempesor és vissza kell bontani. Ez még nem akkora gond, de ehhez le kell szedni a konyhaszekrényt is esetlegesen, amihez kelleni fogok. Ez se gond, csak pont 6-8-11-éjfélig fogjuk csinálni. :) És meg kell már csinálni, mert kell mosogatni és amíg nincs csempe, nincs vízzáró, meg semmi sincs. :)

Egyébként meg fasza lett a konyha, mondjuk jól rámijesztettek, mert nem lett 47,5 a mikró helye, csak 47,4 és a mikró is van, ahol nagyobb 1-2 mm-rel, de leszartam, nagylevegõt vettem és betoltam iparilag a helyére. :) Nyekergett egy kicsit, de bent van és a Ricsi sem kapott szívrohamot, amikor elmeséltem neki. :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Akkor meg nem értem a kérdést...
Amúgy Zap-nak se biztos, hogy jó. De azt majd õ meg a csempész embere kitalálják. Tudjátok, az a csempész, aki ért a csempéhez :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Este akkor hogy? Mettyúval egyeztettünk és a 7 az korai...de még az is lehet, hogy nekem ma nem jó:-(((, de ez már a Mettyúval egyeztetés után derült ki sajnos, úgyhogy innentõl kezdve nem pofázok bele:-)))

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
gazdaságos tárhely. )D
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Esések mindenféle mûfajban :D
Esések második rész

Na, eleget linkeltem? Dolgozhatok akkor már? Mondjátok, hogy még nem! :D

Na, itt a nap szépe a hentesüzletbõl ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tessék itt egy link:
PÉCS2100 EURÓPA KULTURÁLIS FÕVÁROSA PROGRAM

Amúgy meg az elõbb ettem meg fél kiló epret. De a zöldségesnél a nyuggerek félelmetesek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kimerült a mondanivaló? Elfogytak a linkek?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
voltunk orfûnéjszakai fürdeni,jó volt

ennyi mára:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
fõ gerendák nálunk maradnak, minden más csere. plusz be lesz rakva még egy gerenda a szobám falától az erkély fölötti tetõhöz 45fokba, mert most betoncserép lesz, az meg ugye nehezebb a jelenlegi kerámiánál..elvileg szombaton kész csatornázással együtt, majd akkor lefotózom. kíváncsi leszek rá, mert nekem eddig még egy házon sem jött be ez a mintás cserép.

http://www.idokep.hu...al=hirek&id=530

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ott van kinnt a slag baszki, és még meleg is van! Vagy Mazsolával együtt simán pancsolhatok abban fekete mûanyag edényben ;)
A kõzetgyapot meg ugyanolyan geci, mint az üveggyapot. Mondjuk tény, hogy nem annyira, de azért odabasz. Fõleg amikor nedves is. Na akkor kapaszkodhatsz bele, mert iszonyat nehéz is, mindamellett, hogy szúr...
Mondjuk az jó, ha gyorsan csinálják, mert mi annak idején rendesen beszoptuk a tetõcserét. Persze itt a tetõszerkezet megmarad, nekünk meg újraépítették az egészet.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Fotózzál majd tetõ nélküli házat!

azt sajna nem tudok, mert ma ugyan lebontották az egyik felét, de a fólia meg lécek már rajta vannak...holnap meg folytatják, így sosem lesz fedetlen a ház.

a maradék kõzetgyapotot fölvittük a padlásra, gondoltam az nem szúr, mivel nem üveggyapot, úgyhogy magamhoz öleltem egy jókora adagot. hát viszketeg eléggé cseszki. ráadásul ma ment a bojler és nincs meleg víz, szal fürödni sem tudok :-/

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
broáf
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Azért csak lecsúszott az üveg bor a kurvaéletbe! :D
És nekiálltam bedarálni a születettfeleslegek legutolsó évadát. Báh, durva! Ezek a nõk vagy tök hülyék, vagy tök gecik, de sosem fogom megérteni õket, ez már tuti. Pedig ez csak ez szaros sorozat. Aztán az életben produkálnak néha ezeknél is durvábbakat ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Mi meg kémiai esõben pácolt vegyicseresznyét szedtünk a szõlõben!:) Nagyon finom ,puffadok tõle,mint a pics@! Tekerés ma elmaradt,de holnap tuti megyek fõleg,ha az idõ is úgy akarja!

Csülök jól néz ki,de nem lettem tõle éhesebb, bennem figyel az oregánós-sonkás melegszendvics!;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ha ezt valaki tudja követni...
Röviden: Nõ volt, de férfinak érezte magát, de miután átoperálták férfivá, a férfiakhoz vonzódik, és idõnként nõnek öltözik. Akkor vajon egy kamionos és kurvák buliban minek öltözne be? Pótkocsinak? :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök