Üdv emberek!
Van pár száz BK cipőm, minden cipő 8900
itt a majdnem teljes lista, méretekkel
https://www.facebook...00769416&type=1
Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2014. January 29. - 11:06

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2014. January 29. - 09:54

Szép a gép, Mof, de a narancs kormányt mellőzd!
Meg szerintem a kéket is, ha csak nem full pont ugyan az az árnyalat, mint a váz...
Mindig sírunk, hogy nincs nagy hegyünk.
Itt mekkora vízszintes sprintek vannak már?!
http://www.standmag....tion_ref_map=[]
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2014. January 29. - 09:13

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2014. January 29. - 02:33

egyszer, csak egy kibszott alkalommal bár ne lennék ilyen utólsópillanatos deadline előtt fél centivel befutó.. vagyinkább.. munkát elkezdő. délután kettőkor prezentálnom kell, igaz csak tíz-15 percet, de azt faszán, mert tanulmányi versenyre megy a témám. ha nagyon gec.. kukacoskodnak, pár mondattal szét fognak szedni. de majd élére fordulok, hogy kisebb legyen a támadási felület. Nagymányoki Brikettgyár környezeti vizsgálata. kutatási módszerek, eredmények, további lehetőségek. mmm.. akit érdekel a téma, szívesen mesélek.
Posted 2014. January 28. - 22:47

Posted 2014. January 28. - 19:11

Akartam privátot írni de nem tudtam. A társaságon belül olcsóbban adnám, de már gondolkozom hogy megmarad, mert nem tudok piros-fehéret rendelni(efogyott). Viszont ilyen még van ha valakit érdekel. Privátban lehet zargatni árért.
Edited by toronte, 2014. January 28. - 19:23.
Posted 2014. January 28. - 18:55

Mennyiér?
Látom már! nekem sok! I fold!
Edited by bucibeka, 2014. January 28. - 19:09.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2014. January 28. - 18:29

Basszameg véletlenül fekete mezt rendeltem piros-fehér helyett :/
Ha valakit érdekel van egy eladó fekete-szürke M-es Troy Lee Ruckus mezem. Vacsi zsír csomiban, nem csájna.
Posted 2014. January 28. - 18:02

jaja, ezek közül egyik sem hangzott még el. cserébe néhányat mi használtunk a vásárhelyi cimborákkal. és a slusszpoén, hogy nálunk a töltött káposztát szármának hívják. na az ormánságban is. szóval valami nem kerek itten
Posted 2014. January 28. - 17:52

mivel lehetne gyorsítani a renderelés,transcodolási folyamatokon? az proci függű? 3-4p videókat iszonyat lassan köp ki a gép
Ha támogatja a program, és van is a gépben megfelelő videókártya (Ati, vagy NVidia), akkor arra át lehet bizonyos dolgokat terhelni, és elvileg 30-40%-ot simán lehet gyorsítani.
- albertfish likes this
Posted 2014. January 28. - 17:39

- mof likes this
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2014. January 28. - 17:13

nagyon faszás cigány/argó szavak vannak szerintem...a pacek, a jattos, a raj, a kanyhaló,a bulkesz, az alváz, a kaszni, a virgács,
a luvnya, a buxa, a gádzsi, a kis gár,a szokel, a dzsukel, a sukár, a vaker,a tipli, a stikli, a zsatar, a naker.
dzsanázod,lácsó,csá-csó,malav,a bulkesz,a markec, a kaster, a buga - ezekre főleg jó ha fogyelsz:), babaresz,smekkel-smekker,hóchemkedsz akkor előbb utóbb malav,aztán tipli .) és még mennyi ilyen szép van
http://www.bama.hu/b...-varinak-536042 azért látom nem csak a bringásoknál lóg ki a lónak a lába, hogy mennyire impotens lassan itt mindenki aki a sport körül tevékenykedik - városvezetésileg meg szégyen..
mivel lehetne gyorsítani a renderelés,transcodolási folyamatokon? az proci függű? 3-4p videókat iszonyat lassan köp ki a gép
Edited by albertfish, 2014. January 28. - 17:18.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2014. January 28. - 13:22

nem nagyon kell fegyelmezni az órán, a legtöbben figyelnek. mivel dupla óráink vannak, így azt csináljuk, hogy az első foglalkozáson ledaráljuk az anyagot, füzetbe írnak mindent, aztán a másodikon vagy megbeszéljük, hogy az adott fogalmak, folyamatok hol és miért történnek, vagy valamilyen filmet nézünk az adott témához kapcsolódóan. vannak problémák.. szövegértés nem nagyon megy, és gondolkozni sem mernek, mert ők "úgyis hülyék". pedig nem azok, csak nem használják az agyukat, hiába van ott.. de pl a telepítőtényezők fogalmát egészen jól fölfogták, bár kellett hozzá egy kuplerájos téma. "hová építenél kuplerájt?" srácoknak bejött az óra aznap
idén végzek a bsc-vel, aztán várnak a következő tanévre is, viszont én mennék egy félévet erasmusra angliába, nemtom, hogy ezt mennyire tolerálná az iskola.
- Chicken likes this
Posted 2014. January 28. - 12:57

Őskomám Lengyelen tanított mg.-i suliban angolt, egy péntek este alatt el sem tudta mesélni a sok sztorit...
Bírsz fegyelmet fenntartani, vagy nem is kell?

Edited by deathcode, 2014. January 28. - 12:57.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2014. January 28. - 11:38

Posted 2014. January 28. - 11:02

Hol tanítasz, mit? Föcit?
Én csajom is beás!

Posted 2014. January 28. - 09:35

Chicken: a gif túlment a határon. A következő ilyen 2 hét pihenő, a harmadik végleges pihenő (ip tartomány alapján)
csak, hogy ne mondjátok, hogy nem szóltam.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2014. January 28. - 01:23

Úgy megnézném egyszer, amikor udvarolnak neked ezek.
kaptam már szerelmes levelet is
"de tanárúr, boncsa mán ki a haját!"
háddemér?
"há mer olyan szép!"
nem engedem ki.
"gyaaaj..."
aztán elkezdenek beásul dumálni egymásnak, röhögnek valamin, aztán annyi. amúgy van egy-két egészen csinoska, de pár év, és kiégnek.. a kilencedikesek között két olyan lány is van, aki járt már angliában takarítani. mikor kérdeztem, hogy melyik városban voltak, nem tudták megmondani.. akad még egy terhes csajszi is, akinek a kanja a 11. osztályba jár. 15-16 éves lányokról beszélünk..
- albertfish and Chicken like this
Posted 2014. January 28. - 01:04

Tomi, a városi DH június 15-én lesz majd. Remélem tudtok jönni, megnéznénk azt a tuning időmérő kütyüt is!
Hát remélem én is, hogy addigra összeáll véglegesre a rendszer, sőt már átesik pár teszten is...
Posted 2014. January 28. - 01:02

..de legalább a magától növő szőke hajam bejön a cigánylányoknak.
Úgy megnézném egyszer, amikor udvarolnak neked ezek.
Edited by Chicken, 2014. January 28. - 01:02.