Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
stardust asszem..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazz, tegnap azért csak lett meló, nem is olyan kevés, akartam csapatni, de rittyó volt, meg folyton esett, úgyhogy elmentem a Jókai térre és megnéztem a Márkus színház POSZT megnyitós báb elõadását, ami rettenet nagy király volt. ;) Aztán túráztam a dögökkel a hegyen.

Este meg gondoltam becsatlakozom, mert nem volt semmi dolgom, meg csajom is ment lafagyolni egyéb nõnemûvel, de zuhanyzás után annyire bealudtam, hogy amikor haza ért, még mindig ruhában voltam, laptoppal az ölemben... :D

Na de ma!

Ja és ma lesz a Újcentrum aljában az új buli hely megnyitója.
Csak mindig elfelejtem a nevét, de a Gyilok Gyula fehér bömösének az oldalán is annak van a matricája.
Hehehe.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bázzz, ez a Lépcsõház, ez ultragáz volt. Iszonyú arcok, kicsit gáz zene (néha elviselhetõ lett volna), és kurvára nem nyertünk semmit se. 3db jegyet sorsoltak ki. 1 Balatone Sound, 1 Fishingonorfû, meg 1 Rockmaraton. És ennyi. Picsaszar!
Komolyan sajnálom a csajokat, akiket rávettem, hogy menjünk el...
Na, majd Fishingonorfû elõtti este lesz még egy Szenes parádé :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
põeõ

jót sörrentetettünk e! hazafelé kicsit eláztunk, de az még belefér.

hoolnap meg kéne csapatni egy jót.

amúgy meg nagy király ez az oldal szvsz:

http://guesshermuff.blogspot.com/

(remélem nem gáz, nem közvetlenül sunás link)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
a filmes beirhat egy pirospontot a zenére is. és mivel benne vagyok, ezért: jó a film!:D
zgrabi ga!
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
be a térre gyerünk gyerünk!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

Na sikerült megnéznem--wery fasza!:-) Majd a film elején javítsd át 2009-re:-) És tök ügyesen megy benne mindenki.

Hû már 2009et írunk??:) Kössz az észrevételt. Én vagy 100szor megnéztem vágás közben, de egyszer sem tûnt föl.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ez jó lenne csak drága mint a eroin

http://www.ridemonke...achmentid=12378

ahogy elnézem hirtelen nem tudom hol ér véget a bringa és hol kezdõdik a garázskapu

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na jóvan, én inkább szarok egyet, mert ezeknél még az is jobb ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Feltöltött kép

most esett le kire emlékeztet a bal oldali!

oláh ibolyára :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah, most már kaptam még egy ajánlatot estére, ha a szabadtér befuccsolna. Lehet még itt akármi is :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Elvileg nem kell hozzá semmilyen jeladó. 2 érzékelõ van és mint az emberi szemnél azzal érzékeli a térbeli mozgást.
Mondjuk "komoly" játékra tuti nem alkalmas még. Meg elég hülyén néz ki, ahogy a levegõben forgatja az ember a kormányt. De ilyen családi hülyéskedésre jó lehet...

Haza kéne menni, mert ennek így semmi értelme nincs. Délelõtt óta csak ülök a probléma elõtt :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
kérdés hgy magadra kelle aggatni a kis jeladókat vagy nem
meg hogy mekkora a késés, a trailer szerint jelentõs... szal nálam pl az autós az elég un-realnak tünt..
a bunyó meg ... hát... talán

angliás flyer nagyon nagy

opera 10 meg gyors mint állat töccsétek

ja eladtam a vázam ,,megint nincs bringám: )
aszongyák oylan vagoyk mint a dr haus .. nem az ajó ha megvan hanem, amíg keresem.. van benne valami

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jah, és még egy kurvanagy beszólás a tegnapi Szenes buli végén az egyik kidobó/kocsmáros:
"Ennyi részeg csajt még nem láttam, mint ma este!" :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja én is parázok az idõ miatt. Azért elég esélyes az esõ estére. Ráadásul egész hétvégére viharokat mondanak most.

Bazz a koponyeg.hu-n a 2 hetes elõrejelzés már 33 fokot mond 19-ére. Meg vihart. Fishingonorfû érdekes lesz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
este nekem is lenne kedvem sörözni, de még meglássuk milyen idõ lesz. attól félek, ha bebaszok én is akarok lépcsõházazni :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Eh, ezt egy órája írtam be, csak nem küldtem el, és elmentem megbeszélésre:
Ejj esik. Mosott valaki kocsit? Vagymiazisten?

A Paulusban vicces felfedezni kb. ismerõs arcokat a bulikból. Pl. "Csepregi Éva" is ott ebédelt a barátnõivel :D

A megbeszélés végén még megnéztük eztet:
Kontroller nélküli szórakoztatóközpot
Mondjuk egy csomó kérdés felmerült bennem, de azért jó poénnak tûnik...

Ja, és basszák meg most azt írják, hogy a Lépcsõházban este Rockmaratonra, és Szigetre lehet jegyeket nyerni. Fishingonorfûre nem...
Pedig leginkább amiatt mentem volna. Tegnap este azért eléggé kibuliztam magam. De majd meglátom, mi lesz térélmány hatása ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

"Kis" késéssel ugyan, de végre elkészült az orfûi rajzásos videó: http://www.pinkbike.com/video/80148/

Na sikerült megnéznem--wery fasza!:-) Majd a film elején javítsd át 2009-re:-) És tök ügyesen megy benne mindenki.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Feltöltött kép

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

videoban sajna nem leltem magam, de amúgy fasza lett nagyon!