Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Este 10kor végeztem a munkával. Egyenesen a térre mentem. Vacsoraként egy korsó vágott, aztán egy csülök, majd hozzá még egy vágott, és agyonvágtak. Most itt bámulok. Pedig mehettem volna Rákba, meg Trafikba. Csak semmi jó nem sült volna ki belõle. Kész vagyok na.
Mindjárt alszok is.

Magoo:
Csak a te kedvedért ismételek:
Errõl jól lemaradtál, de Márió majd mesél ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
böff

jól lefáradtam a héten, de kurva okos lettem :) jövõ héttõl meg nyomatom élesben.

itt volt a szállás:

http://www.hotelseni.com/hu/index.html

vmi törököké, a személyzet nagy rásze is az, olyan jó közepes hely, de geci jó kajákat ettem, istenien fõznek. fûszerezés is tök más mint a megszokott, ami 1 hét fosást jelentett :D mondjuk csak hozzá kéne szokni.
ja, és egész nap volt hustler tv a szobában :afro:

de legalább 1 hónapig nem kell pestre mennem. ott is elég fos idõ volt, de vihar nem volt, csak esett.

holnap nem jó, de vasárnap kéne csapatni

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
kkok, lehet hogy egyszer én is meglelem az igazit!
mariboriak: jó nektek, lucky chosen few!:D
arról hogy milyen a szép hangú ütõs hangszer
I don't care how it pedals

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshi, nyílván! :D

Na, pakoltam sokat, szereltem mégtöbbet, és faszaság van.
Kocsi fullon, a garázsban várja a startot! ;)
Tudom, hogy buzi vagyok, és szívesen meglestem volna a versenyt, de én még mindig inkább csapatok Mariborban, mint hírességeket nézzek, ahogy este isszák a sörüket. :P
És holnap csapatás után haza sem jövünk, hanem irány Füred!!!
Lesz ott valami kurva komoly koncert, amire lett olyan jegyem, hogy "dzsakuzziból" leshetem majd szétcsúszott fejjel. :D
Aztán vasárnap megpróbálom megint kipihenni a hétvégét, ami persze nem fog skerülni és hétfõn megint rottyon leszek.
De ki nem szarja le?!

D: grat mégegyszer a géphez!
Valahogy ragaszkodom a gépeimhez, nem tudnék bringákkal ennyit bizniszelni...

Jóccakát!
Jóhétévégét!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én meg itt gályázok péntek este, mert holnap átadás/bemutató anyámkínja. És persze legtöbbször saját magunkat szopatjuk be :D
Csomóan meg már a Trafikban nyomják 8 óta :(
Bázz. Kell a lóvé :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Az egymást nem észrevevõs játékban hogy látjuk a másik arckifejezését? :D

Ezt terveztem a mûsorba érdekességnek. Ilyen csak akkor lesz, ha mindketten nem vesszük észre egymást, vagy ha észrevesszük egymást, és mindkettõnknek idõben leesik, hogy ez gáz.
De ha én észreveszlek, és úgy csinálok, mintha nem vennélek észre, akkor nem látlak, de észrevettelek, vagyis idióta arcot vágok, ami nem természetes. Te pedig nem biztos, hogy észreveszel, és úgy teszel, mintha nem vennél észre. Lehet, hogy észreveszel, és látod, hogy nem akarlak észrevenni, és ez szülhet vicces fejeket.

De elég ha dudálsz:D, vagy az újpetrei traffipax lefényképez. Persze inkább téged:D!

Balatonon lemostam a kocsit.

Greg Minnaar Tihanyban. Élõben nyomta a Duna TV. Kemény. Grat a szervezõknek.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
hát ugy mint a elnöké :D
mondogatja is hogy "áá nem jók ezek ide,, vegyé reignt! az a jövõ" :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
És az hogy néz ki?!
Tényleg piros jelzésõ vihar lesz!? Tök király,mert be tudtam állni a Dakesszal a kapu alá!:)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
magjött a vázam, már csak össze kéne rakni:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Háháháh! És megvan a hülye bugja! Eltapostam a gecibe!

Az elõbb itt járt a fõnököm a barátnõje, meg a 2 kislány. Szó szerint picik. De rohadtul :D
De majd megnõnek ;)

Ja, és a Volvo tényleg elég rendesen meg lett sorozva a jéggel. Nem is hittem volna, hogy ilyen puha anyagból van...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, mondták, hogy nem igazán olyan a doboz, mint amilyennek kéne lennie. De ezt nem itt döntötték el ;)

Mi jön már észak-keletrõl!

Ma is jól megy a munka a másnaposság ellenére is. Csak megakadtam. MERT KI A FASZ TALÁLTA KI, HOGY MAGYARBAN VANNAK ÉKEZETES BETÛK???? ÁÁááááááÁÁÁÁáááÁÁÁ!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kritikán aluli ez a doboz. :)

Süt a nap, ma jó/jobb nap lesz, érzem!
Indulok is, van egy csomó meló, amit halogattam, de ma mindent megcsinálok!

Xen, mégegyszer kössz a tanácsot, elvileg ma jönnek a közteresek és megnézik mit tehetnek. :afro:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, munka kivégezve, meg én is.
Kaptam pár doboz ilyen sört ni:
Ottakringer Spezial
Ezt az elõzõ sörkóstolás utáni eredmények alapján fõzték. Nem mondom, hogy kicsit én is bennevagyok, mert félreértitek :D

Jajj, nemegy az iwiw! Micsinálok akkor most?
Akartam bejelölni még 5 csajt legalább :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az egymást nem észrevevõs játékban hogy látjuk a másik arckifejezését? :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Ost pentek hiphop lesz a rakban

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát nekem kár volt fölkelnem a mai napért.
Csak meló, semmi nem a tervek szerint, extra szopással, 5-kor indultam, most értem haza, tele van a faszom.

Holnap lazább napot csinálok, mert elegem van.

Sala, vasárnap nem jó. :(
De mennék valamikor! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Csírák!
Én ejj. Most elkezdhetek dolgozni a sörszakártés után. A 8 kapott sörbõl kettõt elosztogattam a többi munkásember között.
Hát most 2 különbözõ extrakttartalmú Szalont kellett kóstolni. És nehéz volt, mert a leggyengébb egy Borsodi volt, amit mindenki kiszúrt.
Ja, és a végén kaptunk Ottakringer Special dobozost, amit elvileg a múltkori sorkóstolás alaján fõznek ;)
Csak úgy néz ki, mint a Ottakringer Hellas a doboz, ami azért PR szempontjából gáz...
Rák az most annyira nem az, mint régen. De nem tudom megmondani mi az igazi. A Sörház az diszkó, de geci közel van, és mindig vannak érdekes lányok :D
Ahova sokan megyünk és mi csináljuk a bulit, na az az igaz :D

Uh, a kávénak az alján maradt a cukor...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Ejj, ha ezzel végzünk, én is szeretnék valaki mellé vágódni,meg a földön fetrengeni,a gonosz Havanna Club hatása alatt!:D Ha lehet, nem egyedül! Rákban akarok bólogatni,mint régen!
TOmi te tényleg a partifotósokat figyelted:http://www.partyzoo....d=245518&type=1
Õk pedig nagyon veszélyesek:http://www.partyzoo....=245529&type=1:)

Egy a lényeg iszonyat király lakásunk lesz!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
En holnap mennek emil meg dori meg andi asszem eddig...de nalam ido fuggo az egesz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ki tervezi a balatoni leruccanást most hétvégén??? Kellene menni

Márió, milyen szakértõ szemekkel nézel :D