Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

heheh azt viszont próbáld ki, hogy belenyúlsz és az alján megérzed a nyálkát meg vízkövet ami benne van, nem látszik és öblítéssel nem jön ki:-)))

A franc fog belenyúlni kézzel! A vízkõ nem zavar, ha meg nem érzem az ízén, hogy poshadna benne a cucc, akkor minek basztatni?
Csak vizet töltök bele, bár gondoltam már rá, hogy ez kis citromlével lehetne tuningolni a dolgot. És az még tisztítaná is ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Pont mostanában jutott eszembe, hogy KisBnél vettem az elsõ ivótagyót, kb. 1500-ért. Annyit is ért. Hamar elengedett a heggesztés, és baszhattam. Camelbak-kal évek óta semmi gond. Vettem is egy övtáskásat is, 1,5 littyós szatyival. Rikító sárgászöld:D.

Simán mosószerrel szoktam kimosni, már ha megteszem. Kb. háromhavonta egyszer:D. Ha csak vizet viszel benne, akkor nincs gáz vele, fõleg ha rendszeresen ki is iszod.

Protkótisztítót kipróbálom. De honnét szerezzek?

Kössz Tibi, de most veszek, ha kapok, aztán jó lesz 15 évig. Ha nem kapok normálisat, akkor hívlak! Köszi!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Én még sosem pucoltam a ivószatyromat. Csak idõnként kiöblítem. Meg bringázás után kiöntöm belõle a vizet, és hagyom száradni.
Ha csak Domesztoszt raktál volna bele. Én még valami tûzhely tisztítóra, meg még ki tudja mire emlékszem. De borzalmas volt az biztos. :D

heheh azt viszont próbáld ki, hogy belenyúlsz és az alján megérzed a nyálkát meg vízkövet ami benne van, nem látszik és öblítéssel nem jön ki:-)))

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én még sosem pucoltam a ivószatyromat. Csak idõnként kiöblítem. Meg bringázás után kiöntöm belõle a vizet, és hagyom száradni.
Ha csak Domesztoszt raktál volna bele. Én még valami tûzhely tisztítóra, meg még ki tudja mire emlékszem. De borzalmas volt az biztos. :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
jóvan' akkor, mondjuk ez elég jól kiszárad
kössz a tanácsot
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Ja, és ilyesmi volt tegnap a holdnyugta, csak félholddal

jajaja csak nálunk 1 hold volt, itt meg vagy 10:-)))

Magokat köpködni élvezet számomra

Ivótatyó rulez--kimegy a müanyag belõle hamar--pucolásra meg ajánlom a protkótisztító pezsgõtablettát (ne használj Domesztoszzt, mert az bennemarad--valaki már csinálta és szar:-)))

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem kb. az elsõ alkalommal volt kicsit mûanyag íze, de aztán most már semmi. Sõt, ha benne maradt a víz elég jó ideig, akkor nekem ez a Source-os zsacsi antibakteriális izéje miatt még nem is büdösödik meg a víz.
Csak nekem meg felül megtört a vastag mûanyag zsacsi, és ha eldöntöm a hátizsákot akkor szivárog. Eddig a szopókánál csöpögött, most az jó, de elkezdte itt is. Faszom. Gondolkozom a fólia hegesztésen...

Ja, és ilyesmi volt tegnap a holdnyugta, csak félholddal
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Szellemben benne vagyok, alig voltam ott is pedig itt van mellettünk. Meg hegyre is mehetnék többet.

Ezeknek az ivószatyroknak örökre mûanyag íze lesz vagy ez elmúlik idõvel?
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Jajaja a 2 szedvicses kenyeret felváltottam 2 szelet dinnyére és éjjel 1-kor ott köpködtem a magokat az ablakból rogyadozó lábakka:-)))

Fasznak kell kiköpni a magokat! Olyan frankón kijön alul, hogy öröm nézni ;)
Én még meg is rágom, ha a fogam alá kerül. Egyáltalán nincs semmi rossz íze, és nem is kemény :D

Én nem ettem már semmit, csak ittam egy sört a wc ülve, hogy ne legyen izomlázam :D

Reggel állítgattam a középcsapágyon, hogy normális legyen a láncvonal, és amikor végeztem vele akkor vettem észre, hogy defektes az elsõm. Hát ahhoz már nem volt kedvem... Elvileg a szutykos belsõ van fent, szóval nem tudom mi lehet ami meghatotta.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Feltöltött kép
I don't care how it pedals

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Holdnyugta Kis-Tubesen, porolás lefele, kiabálás, elsõ defekt szerelés, Király utcán pengéztetés. Nagyonjó :D

Jajaja a 2 szedvicses kenyeret felváltottam 2 szelet dinnyére és éjjel 1-kor ott köpködtem a magokat az ablakból rogyadozó lábakka:-)))

És bringát is mostam, és néztem aszfaltos gummát is a hétvégi balatoni turnéhoz. Persze nem kaptam.

Köll kölcsibe?? Montira, nem?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nappali rájd is jó volt nagyon, fõleg, hogy a nagy viharok utáni iszappakolás óta nem mentem erdõben. Sokat erõsített az országút, de azért a monti nagyon átmozgat, mindenhol.
Hegyhát for life:).
Lefelé kicsit darabosan ment, de augusztusban javítunk a helyzeten. És kell menni Szellembe is majd, mert idén még nem is voltam, és ez így nem mehet tovább. És még nem is grilleztem asszem.

És bringát is mostam, és néztem aszfaltos gummát is a hétvégi balatoni turnéhoz. Persze nem kaptam.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Holdnyugta Kis-Tubesen, porolás lefele, kiabálás, elsõ defekt szerelés, Király utcán pengéztetés. Nagyonjó :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ok xen de had fizessek rá kicsit:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mindenki buzi aki nem a vízmûdombon csillagot néz ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
csere bighitre ?:D
Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
vegyetek socomot!
occsón adom!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
uhhbazz
http://www.pinkbike.com/photo/3731084/
Sei, soku Si.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Ez a D3 amúgy jól néz ki, kicsit krosszmotorosabb (srác úgy néz ki a képen mint PG)

Dan Atherton Mariborban

ha seholsenem mentek gyorsan akkor nincs mitõl tartani ;)
amúgy ezen a listán kívül is szoktak mérni és egyéb 'objektív' szabálysértéseket fényképezni. ez a lista a pécsi RK trafipax felállítási pontokat mutatja, de mérést végez más is pl. Baranya megyei RK közlekedés rendészet...akiknek van éjszakai felvétel készítésére alkalmas berendezésük is! szóval óvatosan :)
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
És most reggel meg is ettem a dinnye felét :D
Máriagyûd meg szép éjszaka is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök