Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2009. August 05. - 10:55

Posted 2009. August 05. - 05:36

Öltözzé fel aztán csapassá már, ne csajokat bambuljá koránreggel!

Posted 2009. August 05. - 05:16

Posted 2009. August 04. - 23:05

Jah, a faszé kell korán kelni. Holnap 6kor indulunk Szolnokra. Megyek is aludni, mert kész leszek reggel, az tuti...
Most a héten lesznek koncertek Kisharsány, Nagyharsány környékén...
De valami csapatás azért csak belefér a programba. Meg ugye az extrém parkos móka is jó lesz talán...
Most a héten lesznek koncertek Kisharsány, Nagyharsány környékén...
De valami csapatás azért csak belefér a programba. Meg ugye az extrém parkos móka is jó lesz talán...
Posted 2009. August 04. - 22:42

még az is lehet, hogy matricát kell venni a használatához.
amúgy meg van arrafelé kerékpár út, csak nincs leaszfaltozva
holnap elhúzok pestre, azt pénteken jövök. bahh. és a faszé kell az ilyeneknek 9kor kezdõdnie, inkább maradnék 1-2 órával tovább, de ezt a hajnali rühellem. lehetne a cégközpont mondjuk siófokon vagy bárhol máshol
hétvégén meg jertek csapatni. azt a ránksötétedõs sütögetõst is meg kéne már ejteni, akár fennalvással fûszerezve
tiszától keletre de szép zivatarcella alakult ki! jó buli lesz
amúgy meg van arrafelé kerékpár út, csak nincs leaszfaltozva

holnap elhúzok pestre, azt pénteken jövök. bahh. és a faszé kell az ilyeneknek 9kor kezdõdnie, inkább maradnék 1-2 órával tovább, de ezt a hajnali rühellem. lehetne a cégközpont mondjuk siófokon vagy bárhol máshol

hétvégén meg jertek csapatni. azt a ránksötétedõs sütögetõst is meg kéne már ejteni, akár fennalvással fûszerezve
tiszától keletre de szép zivatarcella alakult ki! jó buli lesz
Posted 2009. August 04. - 21:51

Ezen a Pécs-Orfû bringaúton hány alagút és viadukt lesz? Nem tudom eldönteni, hogy ennek a hírnek most örüljek-e vagy sírjak.
Posted 2009. August 04. - 21:16

Posted 2009. August 04. - 21:03

elém meg tegnap jöttek ki a pláza elõtti elkerülõn.... ugyanígy látta h jövök, mégis kijött octavia volt(nem nem volt rajta kék csík)...aztán satufék+minden, ilyenkor kéne egy sörétes puska 
LL ma mögöttem állt az árkádhoz bekanyarodósávban a citroennel
intettem, de nem reagált mert nem tudja hogy nézek ki, aztán egymás mellett mentünk fel az emelkedõn....
és még a héten láttam kokkot a fehér oakleyban meg projectet a suziban, de senki nem reagált a csápolásra
Magoo-t meg a múltkor nem vettem észre gyalog, de simán rámdudált 
Zap&Tib: mennék veletek, de hintalóval nem bejövõs a sok tekerés ti meg azt szeretitek
ja és Zap majd hívlak egy ügyben holnap 
mondjuk holnap BUD
csütörtökön jövök valamikor délután mert még ide oda kell mennem Pesten

LL ma mögöttem állt az árkádhoz bekanyarodósávban a citroennel

és még a héten láttam kokkot a fehér oakleyban meg projectet a suziban, de senki nem reagált a csápolásra

Zap&Tib: mennék veletek, de hintalóval nem bejövõs a sok tekerés ti meg azt szeretitek

mondjuk holnap BUD

Sei, soku Si.
Posted 2009. August 04. - 20:47

Én mennék valamikor. Délelõtt is jó (úgy 1ig), meg 5-6 után is.
Milyen volt a vihar nektek?
Akkor majd konntakt. Vihar fasza volt, de inkább a villámok voltak csak nagyok semmi extra Balatonberényen.
Odafelé mi is láttunk szép elõzést elõttünk 2 autóval: tisztán látszott, hogy jön szembõl de annak ellenére kiment, leszoratva, satu fékezéssre kényszerítve azt. Az ilyeneket nem értem, hogy mi játszódik le az agyukban??? Ennyire gátlástalan, és húzz a pi&&{ba ha szembe jössz, vagy meg a akr halni??? Syntax error...elbeszélgetnék velemellett haladó autó közé is befurakodott és ott is elõzõtt. baumaxos keresztezõdésnél a pirosnál lassított, majd balról kikerülte az egész sort.... ha el tudom olvasni a rendszámát, ráhívom a zsarukat az tuti.
Posted 2009. August 04. - 19:50

itt volt éjjel egy kisebb vihar, kevés esõvel.
tangapapucs?! buzi e vagy?
abból a pénzbõl ne bringautat, hanem felvonót csináljanak
kis szerpentint meg ne már, hogy elvegyék. tudom, hogy van elég pálya, de én az összeset akarom 
bazz, ma a siklósin, temetõ környékén egy laguna úgy ment ahogy gta-ban szokás, mind a 4 sávot használta elõzéshez, 2 egymás mellett haladó autó közé is befurakodott és ott is elõzõtt. baumaxos keresztezõdésnél a pirosnál lassított, majd balról kikerülte az egész sort.... ha el tudom olvasni a rendszámát, ráhívom a zsarukat az tuti.
tangapapucs?! buzi e vagy?

abból a pénzbõl ne bringautat, hanem felvonót csináljanak

bazz, ma a siklósin, temetõ környékén egy laguna úgy ment ahogy gta-ban szokás, mind a 4 sávot használta elõzéshez, 2 egymás mellett haladó autó közé is befurakodott és ott is elõzõtt. baumaxos keresztezõdésnél a pirosnál lassított, majd balról kikerülte az egész sort.... ha el tudom olvasni a rendszámát, ráhívom a zsarukat az tuti.
Posted 2009. August 04. - 18:46

Posted 2009. August 04. - 18:34

Milyen vihar?
Nem most jön valami szutyok lassan? Bár Szerbiát se képes elhagyni...
Nem most jön valami szutyok lassan? Bár Szerbiát se képes elhagyni...
Posted 2009. August 04. - 18:29

Én mennék valamikor. Délelõtt is jó (úgy 1ig), meg 5-6 után is.
Aktuális civil
Posted 2009. August 04. - 18:16

1 haszna lenne--gyerekkel is lel lehetne tekerni O-füre.
A héten ki és mikor teker? Szabin vagyok....
A héten ki és mikor teker? Szabin vagyok....
Posted 2009. August 04. - 12:10

Jah, hogy már annyit átadtak? 
Mondjuk kb. 5 éve ígérik, hogy tavasszal nekiállnak, stb...

Mondjuk kb. 5 éve ígérik, hogy tavasszal nekiállnak, stb...
Posted 2009. August 04. - 11:55

Ez nem sorban a harmadik bringaút lesz Orfûre?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. August 04. - 11:12

Valami szar beinjektált az index fileomba egy rejtett iframet. De hogyapicsába, aztat nemtom.
Azé szûnik meg, mert úgy néz ki megszûnik a szerver, aztán én ezért nem veszek másikat, ergo megszûnik, na.
Azé szûnik meg, mert úgy néz ki megszûnik a szerver, aztán én ezért nem veszek másikat, ergo megszûnik, na.
Aktuális civil
Posted 2009. August 04. - 11:08

Én simán megyek tangapapucsban bringázni a hegyre, amikor kutyákat futtatok. 
Szerintem nem para...
Akkor ha nem jön közbe valami, szombaton nézzünk ki!

Szerintem nem para...
Akkor ha nem jön közbe valami, szombaton nézzünk ki!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. August 04. - 11:04

Posted 2009. August 04. - 10:57