Émma lenéztem a bringaúton Orfűi elágig, meg vissza...
Holnap lehet, hogy nagygépezek egyet szépen...
Meg építek egy új edzésközpontot!
Émma lenéztem a bringaúton Orfűi elágig, meg vissza...
Holnap lehet, hogy nagygépezek egyet szépen...
Meg építek egy új edzésközpontot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
énmeg megint kiszopósodtam. a lyrik újra beszart és a hajtásommal sem oké valami. csak nem akar összeállni.. nem vagyok boldog.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Addo
Többször kajàlunk hetente ott.
Kártyával fizetek..
Ma pont nem veszi; amikor "horror"a számla...!
Mi nemrég a Susogóban ettünk, mert jókat hallottunk róla. Tényleg szép, hangulatos és a pincér (tulaj) srác is nagyon udvarias, de nem volt kellemes az élmény.
Nyilván a hatalmas tányéron jelzés értékkel van kaja (mondjuk egy hangyának elég lenne). A dámszarvas nyak olyan rágós volt, hogy a Vera zsepibe köpte ki a felét. (Itt hozzá tenném, hogy SEMMIT nem szokott kiköpni!!) ![]()
A legszebb, hogy a 13 ezer forintos (ketten voltunk és én csak vizet ittam) számlánál derült ki, hogy nem fogadnak el semmilyen kártyát. Még jó, hogy volt nálam annyi kp.
![]()
https://www.facebook...ogopecs?fref=ts
Százezerszer inkább a Trófea éttermeket (önkiszolgáló) ajánlom mindenkinek, ha Pesten jár és fullos helyre akar menni.
Chicken módosította - 2014. február 15. - 00:21
mozsafsik módosította - 2014. február 14. - 21:57
<<<ROCK&ROLL>>>
Tele a faszom az olyan éttermekkel, ahol ott hagysz egy raklap pénzt, és még hülyének is néznek fizetéskor!!!!
Hol voltatok?
<<<ROCK&ROLL>>>
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
<<<ROCK&ROLL>>>
Mof, szívből gratulálok, igazánnaagyonbüszkevagyokrád!
![]()
Shoshi, hát menjünk! ![]()
Mondjuk ma gyönyörű idő volt, de kicsit beszoptam.
Viszont pont több autó van Pécsen, mint kéne, úgyhogy bemelegítésnek fasza lenne holnap levinni az egyiket és haza tekerni...
Csak maradjon a napsütés!
Gabesz, jófej volt, örült neki, üdvözöl! ![]()
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.