Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. augusztus 24. - 10:53
Missy G., aki a döglött piranháját a nyakába akasztva bringázott, majd amikor letört a hal farka, vissza szigszalagozta...vagy valami ilyesmi is rémlik még róla.
meg is van:
http://dirtmag.co.uk...Missy_Giove.jpg
Írta 2009. augusztus 24. - 09:56
És a font is elég jól áll most (viszonylag). Csak pénzem nincs
Patyóóó, hááát bazz, ez nem gyenge!
Írta 2009. augusztus 24. - 09:53
akkor írom.
Kovácsszénájára a szomszédba leköltözött egy srác aki pesten élt eddig.
Átmegyek hozzá, és találtam egy sisakot a cuccai közt, egy régi Troy Lee sisak bringás fullface. Há mondom ezmeg?

mire õ"egy lomtalanításnál találta egy kukába és megtettszett neki elhozta, ugyanis bringás futár volt sokáig."
kezembeveszem, erre látom, hogy a hátán van egy felirat.

Hoppá geci én ezt nem hiszem el! hájeza indián sisakja lehetett annooo..
kurvára megörültem, és a srác azt mondta enyém lehet a sisak neki nem kell csak sajnálta a kukában hagyni.
Mondtam hogy áhhh neeeem meg izé majd elcseréljük valamire, illedelmeskedtem.
Tegnap hazajöttünk balcsirúú mire a sisak már oda volt téve az ajtóba megkaptam..
A lakásba közelebbrõl szemügyrevettem mikor is kiderült hogy 1994-es sisak, és hogy van még egy aláírás rajta.

Hoppá geci ittvan mégegy! akkor már nagyon tetszett a dolog.
de bazzmeg mivan mi kellvalami nezseneked hülyegyerek értedezt?

Van rajta egy Missy Giove aláírás is aki köztudottan a kedvenc bringáscsajom volt annakidején.
Há hogy ez hogyapicskuba lehet hogy kibasznak egy sisakot a kukába egy pesti futár kiszedi, leköltözik õneki a világvégére, ahol én megkapom, és ilyen értéket képviseljen nekem..
Van rajta egy másik aláírás is de az nagyon elvan kopva:(
Na basszátok meg ennyi a strory de szinte még most sem hiszem el.
Senkinek sem adom el és senkinek sem adom oda!!!!
Ez hozzám kellet hogy kerüljön!
Béke
Írta 2009. augusztus 24. - 09:37
hogy kell képet csatoloni itt?
Megpróbálom.. nem lehet csak linket???? help!!!!
Írta 2009. augusztus 24. - 09:31
Nah, gyütt egy kisiskolás csávó.
Annyira jó reggel a városban bringával közlekedni. Még nem volt meleg, rengeteg kiöltözött munkába igyekvõ nõ, enyhén õrült forgalom, amiben bringával még simán lehet alázni.
Írta 2009. augusztus 24. - 08:44
Na azért fog jól:-)))
HOPE?
Írta 2009. augusztus 23. - 23:17
Zöldh legvégén,ahol kiérsz az útra!Nem fordulsz le jobbra,amerre Gabesz megy állandóan, hanem tovább mész egyenesen!
Írta 2009. augusztus 23. - 22:54
komoly a hibaszázalék.
Saint nem tetszik, mert nehéz és durung, de jól fog.
Szerelni meg még mindig nem tudok, úgyhogy szempont ez is.
Ez mi és hol ez a jobbbaljobbbal?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. augusztus 23. - 22:35
Stroker Ace, vagy Saint?
Avid elixir cr kisapám vagy Hope! Hayes több mint fél kiló,de szervízigéytelen és van hozzá 223as tárcsa:) (ami senkinek nem kell,de van) Saintrõl nem tudok semmit! Én Avid párti vagyok.
Voltunk Melegmányban Katával, kutyával! Nem teljes szélességben ömlött a víz, legalább Golyó szénné rohangálta magát benne-rajta!
(Fasza volt, mikor egyszer mentünk szalonnát sütni, aztán az erdész iskolánál felhívtuk KisB-t, hogy hozzon Jégert! És hozott! Igaz Zap?!)
Aztán nyomattam egy zöldháromszöget,ami már nem zöld,hanem piros! Mostanában arra megyek, naggyon király! Fõleg a legvége, amit Bro mutatott; jobb-bal-jobb-egyenes,aztán bal a tûleveleken! Folyton vissza tolom!
A Sunline nyereg miért 50Font??
Írta 2009. augusztus 23. - 22:21
cserkútra vezetõ út tényleg nagyon kemény, meglepõen.
holnap megjön a csomagom, fogaskeréksor,lánc, elsõ tányér lesz benne. úgyhogy vége az ugráló láncnak.
ja meg kell 2 küllõ is hátra, mer az egyik elszállt mikor tettyénél pusztultam, másikat meg ma vettem észre.
jóccakát
Írta 2009. augusztus 23. - 22:16
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. augusztus 23. - 21:40
persze nyélen végig, tesóm nem birt követni a ssajátjával..
meg remeterét partirol kétszemély hátsódefektel szintén robogó.. csunyán kész fejjel
Írta 2009. augusztus 23. - 20:03
Azért a Cserkútra vezetõ út nagyon brutális. A túristák nem kicsit voltak meglepõdve
Írta 2009. augusztus 23. - 16:05
illetve lehet hogy csere lesz egy session-re, de az eladásnak jobban örülnék
Írta 2009. augusztus 23. - 15:53
Megy még valaki késõbb?
Gyorsan gumikat cserélek, meg féket buzerálok, mert kicsit elhanyagoltam a gépet mostanában.
Dus, mennyiért adod amúgy a Socomot?
Írta 2009. augusztus 23. - 11:11
2kor startolunk innét, szal kb 1420ra leszünk lónál, azaz jókai téren, mer lónál most felfordulás van
Írta 2009. augusztus 23. - 11:05
Írta 2009. augusztus 23. - 10:22
viszont fasza idõ van, délután csapatni kell
Írta 2009. augusztus 23. - 04:05
Írta 2009. augusztus 22. - 23:50
Na jó, Mesinhed (Machine Head).
már majdnem elõkerestem az eredeti képet:-))) Pihent vagy:-))
Idei nyári balcsi maraton utolsó(gondolom) etapja is lezárúlt. Ennyiszer életemben nem voltam Balcsin és ennyi helyen.
Thx Nshosh a vendéglátást és kite néztetést:-)
Holnap ride?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére