nah, elmegyek dolgozni, sok értelmét nem látom, de legfeljebb korán végzek.
este meg éccakai tekercs ha nem lesz rossz idõ. Tomi te látom nem leszel este. Ákos, Tibi, Mettyú?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2009. augusztus 29. - 07:47

Írta 2009. augusztus 28. - 18:10

Írta 2009. augusztus 28. - 17:23

Hehe, én meg úgy néz ki szombaton megyek SZIN-re 
Ingyé megyünk be, a benzin meg csak kitart

Ingyé megyünk be, a benzin meg csak kitart

Írta 2009. augusztus 28. - 17:07

Magoo: menni fog az a hallgatói jogviszony simán!
bementem ma a keróba (ott szereztem a technikusim, és ott ismernek), de azt mondták, hogy nem megy, mert 23 éves korig lehetek nappali tagozatos, amúgy õket nem érdekelné, h bejárok e vagy nem. úgyhogy az bukó. viszont közgázon van vmi kereskedelmi szakmenedzser szak, ahol a technikusi bizonyítványomra az elsõ év alól felmentenek, és nappalis lennék. az úgy fasza lenne, csak februárban kellett volna jelentkezni rá...megpróbálok intézkedni, hátha sikerül, ha nem akkor csak jövõ februárben tudok jelentkezni és abból csak szeptemberben lesz diák.
Kokkéknak jó nyaralást!
Írta 2009. augusztus 28. - 15:04

Írta 2009. augusztus 28. - 11:58

Magoo: menni fog az a hallgatói jogviszony simán!
Asztalos ismerõs mesélte, hogy a segédje beiratkozott vmi lófasz szakra egy gyõri fõiskolára levelezõre, de aztán mégsem kezdte el, egyszer sem járt arrafelé.
Félévkor kapja a levelet, hogy két tárgyból megajánlották neki a kettest:D
Szerinted mekkor kupleráj van ilyen helyeken a tanulmányi osztályon??
Asztalos ismerõs mesélte, hogy a segédje beiratkozott vmi lófasz szakra egy gyõri fõiskolára levelezõre, de aztán mégsem kezdte el, egyszer sem járt arrafelé.
Félévkor kapja a levelet, hogy két tárgyból megajánlották neki a kettest:D
Szerinted mekkor kupleráj van ilyen helyeken a tanulmányi osztályon??
Írta 2009. augusztus 28. - 10:08

Írta 2009. augusztus 28. - 08:21

A közteresek nem nézik a jegyet. A parkolóõrök nézik.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. augusztus 28. - 08:21

VÉge a rohanásnak!!!
Még a céges telefont is leadtam.
Mekkora jó volt, hogy nem csörgött már ma reggel!!!
:D:D
Na most csomagolunk, aztán tipli!
Montenegró, baby!
Jövõ vasárnap jövünk!
Mindenkinek sok faszaságot!
Még a céges telefont is leadtam.

Mekkora jó volt, hogy nem csörgött már ma reggel!!!

Na most csomagolunk, aztán tipli!
Montenegró, baby!
Jövõ vasárnap jövünk!
Mindenkinek sok faszaságot!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. augusztus 28. - 07:29

be kéne iratkoznom gyorsan vmi suliba, ahol elnézik, h nem járok be semmit és nem rúgnak ki legalább 1 évig
vhol biztos sikerül.
Ejj Tomi, pedig ott sokszor mérnek...szerintem joggsit is buktad pár hónapra. volt osztálytársnak ugynez a buli (csak õ asszem 72vel ment) 70 + joggsi volt. mondjuk még tavaly, azóta nem százalék alapján nézik, így azért jobb
apámat meg parkolásért baszták meg tegnap a közteresek, mondjuk jogos, mert nem vett jegyet.

Ejj Tomi, pedig ott sokszor mérnek...szerintem joggsit is buktad pár hónapra. volt osztálytársnak ugynez a buli (csak õ asszem 72vel ment) 70 + joggsi volt. mondjuk még tavaly, azóta nem százalék alapján nézik, így azért jobb
apámat meg parkolásért baszták meg tegnap a közteresek, mondjuk jogos, mert nem vett jegyet.
Írta 2009. augusztus 27. - 23:37

Írta 2009. augusztus 27. - 23:10

40es táblánál 73al a Rácvárosi úton. Ami még nekem is soknak tûnik, mert ott azért vissza szoktam magam fogni. Na mindegy, ha jól számoltam, akkor ez 45e-be fog fájni

Írta 2009. augusztus 27. - 23:06

leülheted csak priuszod lesz tõle... (leülhetsz bármit amit adók modjára hajtanak be) gondolod én nem probáltam futár koromban,, amikor havonta egy 20 as menetrendszerü volt..?
aztán az is lehet hogy mostmár nem szám9it priusznak
viszont le is lehet dolgozni... na azt már csináltam többször is.) plakátvakarás a "többiekkel", szemétszedés.) rulez
aztán az is lehet hogy mostmár nem szám9it priusznak
viszont le is lehet dolgozni... na azt már csináltam többször is.) plakátvakarás a "többiekkel", szemétszedés.) rulez
I don't care how it pedals
Írta 2009. augusztus 27. - 22:45

bazzeg még most is milyen meleg van ehh..
ha még csak az "Értesítés közigazatási eljárás megindításáról" levél jött, akkor szerintem nem tudja, hogy mennyi az annyi. reméljük nem lett sok.
ha kicsit egyenesbe jövök én rá fogom szánni azt a 100 rugót a lézerblokkolóra, de össztelós kéne
amúgy állítólag le lehet ülni a traffit
ha még csak az "Értesítés közigazatási eljárás megindításáról" levél jött, akkor szerintem nem tudja, hogy mennyi az annyi. reméljük nem lett sok.
ha kicsit egyenesbe jövök én rá fogom szánni azt a 100 rugót a lézerblokkolóra, de össztelós kéne

amúgy állítólag le lehet ülni a traffit

Írta 2009. augusztus 27. - 22:38

Írta 2009. augusztus 27. - 22:35

Vasárnap délben fasznak trafiznak. Elkaptak na.
Eh. Na mindegy. Ez még csak az "Értesítés közigazatási eljárás megindításáról" levélke...
Eh. Na mindegy. Ez még csak az "Értesítés közigazatási eljárás megindításáról" levélke...
Írta 2009. augusztus 27. - 20:25

[quote name='Magoo']az NK, te csöcsköszörû 
hehe és milyen igaz

hehe és milyen igaz

Sei, soku Si.
Írta 2009. augusztus 27. - 19:03

az lett volna az igazán POD
az NK, te csöcsköszörû

http://jatekok.napis...dro Fly Catcher
http://puruttya.blog...i_t#more1341081
Írta 2009. augusztus 27. - 18:10

Tomi látom jól elvagy, még idézted is magad, amire válaszoltál
és tényleg bMeg, a netfüggõ visszabeszél magának!

Írta 2009. augusztus 27. - 18:07

aszfalthullám :rofl:
csapassatok ilyen melegben!
http://www.ruschti.c...eerideDay17.jpg
van most ilyen mûanyag gipszem, ami igazából üvegszál, kérdeztem, hogy karbon nincs-e, az lett volna az igazán POD
és sajnos csak zöld volt, pedig feketét akartam, de legalább vékony és könnyû össze sem lehet hasonlítani az elõzõvel
kokk&kíra köszi az ajtót!!!
csapassatok ilyen melegben!
http://www.ruschti.c...eerideDay17.jpg
van most ilyen mûanyag gipszem, ami igazából üvegszál, kérdeztem, hogy karbon nincs-e, az lett volna az igazán POD

kokk&kíra köszi az ajtót!!!
Sei, soku Si.