Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szombathely nincs közelebb.
Egy méterrel sem.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Izé, nincs valakinek fölösleges, de még mûködõ ADSL modemje? Már nagyon gyanakszom erre a szarra, hogy ezzel van a baj. Mondjuk lehet kapni zsírúj Linksys-t 10e-ért, de elõbb ki kéne próbálni, hogy tényleg ezzel van a baj, vagy még mindig a T-Com baszakszik...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
én is mennék csak nincs mivel!:)

ja! ha akartok olyan teát inni amitõl arconforogtok egész nap akkor ajánlom a sapang nevût.. füstös illata van (füstölik) és annyi koffein van benne hogy E!
a cutty shark teaházban osztják papucs felett pár házzal
I don't care how it pedals

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Voltam tekerni! 3órát csatangoltam a hegyen! Még videót is csináltam magaról kis készülékemmel! Csak ez a baszadék Nokia phone browser nem másolja a videót a gépre! Egyébként tök jól sikerült!
Ez a világkupa pálya elég kemény volt! Lopes nem pite a 16centit mozgó géppel?!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mi voltunk és ezüst a kiskocsi!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, ezt én is néztem. Mondjuk esélyes, hogy be volt baszva :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
"és ezt most így hogy?"
http://index.hu/bulv..._polgarmestere/
az öreg dirtjumper...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

dudálgattunk a Hunyadin valami bringás arcoknak:)!

Áhá, akkor mégiscsak ti voltatok azok? Pedig én fehér suzukira emlékszem, ez meg ezüst volt, nem?

ááá hülye grammfejû :)

Jah, az egy elég elcseszett irány. Amíg az ember nem versenyzik, addig szinte teljesen felesleges ilyen szintû könnyítésekbe belemenni. 1millióból vettem volna inkább valamelyik új Trek össztelóst. Azok is könnyûek ;)

Fura hogy nem kell menni dolgozni.....

De mehetsz trógerolni a házatokhoz ;)

Tegnap nem tudom miért, de nagyon kinyúvadtam ettõl a TV-tornyos körtõl is. Lefelé a legártatlanabb kanyarban is megcsúsztam, teljesen szét voltam esve agyilag.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Fura hogy nem kell menni dolgozni.....

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
tegnap csatlakozott hozzánk fölfele egy újhegyi srác, most jött haza miamiból, rákkutatáson volt 1 évig és összerakott magának egy 6,9kg-os montit...teló sincs benne, csak titán merevvilla (ami a merevtõl messza van mellesleg). még a bovden sem fémszálas, hanem vmi mittomén milyen szõrszerû anyag. kipróbáltam egy kicsit fölfele hunyadin, hát beszarás hogy megy. de a vázat kivéve mindenhol rugalmas, fékerõ az sok nincs. rácseszett 1 millát és én be se merném vinni az erdõbe. ráadásul a kerámia monoblokk 3km után megadta magát....xtr váltóban a titán rugó szintén eltört már benne. + 2 kilóval is rohadt könnyû lenne az a gép és akkor legalább meglenne a biztonság érzet. ááá hülye grammfejû :)

urna durva lehet, még nem láttam, rég jártam arra

na elhúztam dolgozni, ma vhogy rohadt nehezen szedtem magam össze

jó hétfõt nektek

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Az lesz az:)!

És ehhez kapcsolódóan:
Van egy urna Kis-rét felé a bal oldalon virágokkal egy fa tövében. Kb. két méterre az ösvénytõl. Elég keményen néz ki...

8°C volt ma reggel és a birkák sem voltak itt a parkolóban. Meg a koszlott fekete Pumik sem... Most már nagyon szép nyárvégi/kora õszi idõ van.

Tegnap annyit aludtam, mint mostanában ritkán. Még a a tekerésrõl is lemondtam egy kis szunyáért. De sétáltunk egy kicsit családostul, meg dudálgattunk a Hunyadin valami bringás arcoknak:)!

Kemény lesz a hét. Szerdától Fesztivál a Várban és egyéb nyalánkságok...

Idén még nem voltam Melegmányban, a kiszemelt új ösvényen sem, és tolni kell pár Orfût is még. Futva is.

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, elalvás, rohanás, Szombathely, baby!

De jó nektek! ;)
Akkor csörgök majd...
Nem Emil klubja? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Okk Kokkk, keden nem dolgozunk!

Mária; mi az a Mecseki Nekrofilok?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát annyira nem érint a dolog ;)
Én még elvagyok az mplayer/vlc kettõssel. Amit ezek nem játszanak le, azt nem is érdemes megnézni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tyû, reggel 6-tól izgalmas VB Peaty nyeréssel, délben óriás grillezés, aztán jól megkoronáztuk a napot egy somzabálós zháromszög-noccsó csapatással !!

Ennél csak jobb hétvégéim legyenek! :)

Ja Tomi: KMPlayer csinálja ezt az m2ts-t szépen. Elég profi lejátszónak néz ki, ha érdekel less rá...

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
fasza idõ volt/van! de jót csapattunk!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
..és azt kell mondjam hogy a mai idõjárásnál szebbet nem láttam mostanában
és láttam ma a vásárban egy merida nemtom milyen fehér elöl hátul 16cm mozgó, juicy ultimateval, fox36-tal.. for sale...érdekes kontraszt volt a kopott 15 éves shoei bukók, képkeretek meg eozinok között.)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
275 ér ment el hátsó aggyal meg egy swingerrel
a tied 150 hátul, szal kelendõbb lesz, de sokkal többér nem fogod tudni eladni szerintem.. de ne legyen igazam.. most van az a "lement a szezon kidobom a vázam és veszek másikat" idõszak, ugyhogy hajrá
és a 951 is "csak" 2700 dolcsi ,, :D

xen higanymozgás rulz, edzél mentálisan gipsz alatt ! :)

remélem a napkninak van kiplingbowdene

ja .. pizzafutárt felveszek:D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

:)
Ha kell dobozos autó, akár a nagyobbik is, szólj nyugodtan, megoldjuk!

Okksa THX--egyenlõre még itt ott vakolgatunk(persze elõtte leverjük:-)))
Elméletileg 1 hét múlva költözés.

XEN: okk-küdd a csajokat:-) Sátorlámpának tényleg nem rossz... elemeidet 1 kicsit töltöttem, így 1 darabig világít még( minimálisan, a jó alkáli elem tölthetõ--csak felügyelet mellett, mert ha túlmelegszik akkor...)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Köszi! Ez ilyen sátorlámpa elméletben, de szoktam vinni horgászni is ilyen kis fénynek, nagyon erõs nem jó, mert bántja a szemem éjszaka és erõs fénynek ott a fejlámpa...szerintem még gyári elem volt benne, majd sûrûbben nézegetem
nos kicsit helyhez vagyok kötve, azthiszem maradjon még nálad vagy valhogy a barátnõm ráveszem, hogy kerítsen rá sort

mindenki visszatért....linkel is :D

minden király, szeptember végén veszik le a gipszet addig nincs bringa utána meg majd attól függ, hogy milyen a mozgásom :D
Sei, soku Si.