Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2009. September 19. - 22:12
Posted 2009. September 19. - 20:36
45e.
És ma azt se tudtam hol vagyok.
Sok szõlõ, sok teának kinézõ pálinka, sok kávénak kinézõ jéger, és sok bornak kinézõ fröccs
De ami csíp, az nem mar, tehát lehet sok csípõset tolni a pörköltbe, és a nehezen kijövõ dugó is kijön a borosüvegbõl, csak akarni kell.
A jakabhegyi kolesznál a 30 perces minta alapján azt mondanám, hogy nincs jó nõ
A Paulusban majdnem elcsábultam. Szép volt, de érzésre üres.
Paulusban azt kérdezte a pincér: "szombati munka?" Mondom "szüret :D"
De azt nem árultam el, hogy olyan helyen, ami szerepelt már a New York Times-ban a Tokaj Classic nevû borukkal
Pedig ez azért gecinagy
Szereztem is egy üveggel valami 96os poros palackból
És ma azt se tudtam hol vagyok.
Sok szõlõ, sok teának kinézõ pálinka, sok kávénak kinézõ jéger, és sok bornak kinézõ fröccs
De ami csíp, az nem mar, tehát lehet sok csípõset tolni a pörköltbe, és a nehezen kijövõ dugó is kijön a borosüvegbõl, csak akarni kell.
A jakabhegyi kolesznál a 30 perces minta alapján azt mondanám, hogy nincs jó nõ
A Paulusban majdnem elcsábultam. Szép volt, de érzésre üres.
Paulusban azt kérdezte a pincér: "szombati munka?" Mondom "szüret :D"
De azt nem árultam el, hogy olyan helyen, ami szerepelt már a New York Times-ban a Tokaj Classic nevû borukkal
Pedig ez azért gecinagy
Szereztem is egy üveggel valami 96os poros palackból
Posted 2009. September 19. - 20:07
Ezek betegek!
Ettünk vadast! Voltunk városban délután és mindenhol külföldi egyetemisták beavatása volt! Üvöltöztek, meg nájlonzsákban piát ittak a földrõl, meg farmerra húzott bugyiban flangáltak! Sült a csülök,meg csalogányban a disznósült,de Tomi sehol! Maradt még a csilisbabból?
Oázisos ember kivágta az ajtót én meg éppen meg tudtam állni(bringával)! Bent állt a sorok között a Transporter, de valamiért éreztem, hogy lassan kell mennem, erre kibassza az ajtót! Ha egy kisgyerek sétál a kocsi mellett,azt biztos belöki a pulykamell alá! Hülye fasz! Azt sem mondta boccs,vagy valami!
Beniék lent voltak Orfûn! gyakorolták a pályát. Ufó, meg a P. kávé-cigivel próbáltak erõt gyûjteni magukba tettyén!
Ettünk vadast! Voltunk városban délután és mindenhol külföldi egyetemisták beavatása volt! Üvöltöztek, meg nájlonzsákban piát ittak a földrõl, meg farmerra húzott bugyiban flangáltak! Sült a csülök,meg csalogányban a disznósült,de Tomi sehol! Maradt még a csilisbabból?
Oázisos ember kivágta az ajtót én meg éppen meg tudtam állni(bringával)! Bent állt a sorok között a Transporter, de valamiért éreztem, hogy lassan kell mennem, erre kibassza az ajtót! Ha egy kisgyerek sétál a kocsi mellett,azt biztos belöki a pulykamell alá! Hülye fasz! Azt sem mondta boccs,vagy valami!
Beniék lent voltak Orfûn! gyakorolták a pályát. Ufó, meg a P. kávé-cigivel próbáltak erõt gyûjteni magukba tettyén!
Posted 2009. September 19. - 15:07
Posted 2009. September 19. - 11:32
Az nem jemand, hanem jaman te tudatlan:D! Tibi sory, de most elmegyünk kajálni, aztán megyek hegyre az új hátsó kerekemmel (krrrkrkrr), aztán megyünk Orfûre pályátjárrni kutyával vagy nélküle!
Posted 2009. September 19. - 09:43
bezzeg mikor mondom nektek, hogy 2 fele induljunk az mindig túl korán van. pedig egy bõ hónap múlva már az is késõ lesz, ejjj ti puncik
viszont most jön el majd az éccakai tekerések ideje!
lassan tele lesz levéllel az erdõ, meg lesz jó sár, remélhetõleg majd hó is. mindegyik királyság lesz
munkások most is dolgoznak az utcánkon, nem irigylem õket.
tekerni ma nem bírok, mer szarul vagyok, talán holnap, eléggé elkaptam ezt a szart. este kéne vmi piázás, mer mittomén
szerintem 45ezer (40 helyett 69-78ig ennyit írnak)
viszont most jön el majd az éccakai tekerések ideje!
lassan tele lesz levéllel az erdõ, meg lesz jó sár, remélhetõleg majd hó is. mindegyik királyság lesz
munkások most is dolgoznak az utcánkon, nem irigylem õket.
tekerni ma nem bírok, mer szarul vagyok, talán holnap, eléggé elkaptam ezt a szart. este kéne vmi piázás, mer mittomén
szerintem 45ezer (40 helyett 69-78ig ennyit írnak)
Posted 2009. September 19. - 09:35
[QUOTE=Zap;907652És egyébként hogy adják a csekk kilóját?
Bazz, már igencsak hét elõtt kell lejönni, sötétedik gyorsan. Túl hamar. Túúúl hamar!![/QUOTE]
Jajja Tommy a lényeg lemaradt. Vagy nem dicsekedésre méltó tán?:-))..biztos nem kevés... Én tippem: 55eHuf
Ha akar v.ki tekerjen már ki hozzánk Gadányba--kb egy óra múlva kinnt leszünk aztán olyan este 6-7 ig kinnt tevékenykedünk. Na jemand?
Bazz, már igencsak hét elõtt kell lejönni, sötétedik gyorsan. Túl hamar. Túúúl hamar!![/QUOTE]
Jajja Tommy a lényeg lemaradt. Vagy nem dicsekedésre méltó tán?:-))..biztos nem kevés... Én tippem: 55eHuf
Ha akar v.ki tekerjen már ki hozzánk Gadányba--kb egy óra múlva kinnt leszünk aztán olyan este 6-7 ig kinnt tevékenykedünk. Na jemand?
Posted 2009. September 18. - 22:00
A doboz itt várakozott már vagy egy két hónapja, én vittem vissza Magoonak.
És egyébként hogy adják a csekk kilóját?
Bazz, már igencsak hét elõtt kell lejönni, sötétedik gyorsan. Túl hamar. Túúúl hamar!!
És egyébként hogy adják a csekk kilóját?
Bazz, már igencsak hét elõtt kell lejönni, sötétedik gyorsan. Túl hamar. Túúúl hamar!!
Aktuális civil
Posted 2009. September 18. - 21:32
a dárenbészt csak én szeretem , Andor konzervativ arab ritmikát tol, viszont abban büntet
én meg még nagyon zöldfülü vagyok, szoval alapozás van
én meg még nagyon zöldfülü vagyok, szoval alapozás van
I don't care how it pedals
Posted 2009. September 18. - 20:46
Természetesen megvan mindenkinek mindene. Majd megkapjátok egyszer...
Mondjuk csodálkoztam is a dobozon, hogy az hogy kerül oda. Tibi mérõpoharán egyáltalán nem csodálkoztam
Mondjuk csodálkoztam is a dobozon, hogy az hogy kerül oda. Tibi mérõpoharán egyáltalán nem csodálkoztam
Posted 2009. September 18. - 20:28
Csak csekk jött, szóval hajthatom a gépet tovább 
Meg jött rendkívül piszkos fantáziákat beindító újság az elején valami alien-nel
Meg jött rendkívül piszkos fantáziákat beindító újság az elején valami alien-nel
Posted 2009. September 18. - 20:03
Mindenkinek köszi, aki eljött a Komlóra a Városi DH versenyre.
Jövõre ugyanígy!
Képek, eredmények, beszámoló itt:
http://www.doke.hu/s.../mtb/index.html
Jövõre ugyanígy!
Képek, eredmények, beszámoló itt:
http://www.doke.hu/s.../mtb/index.html
Posted 2009. September 18. - 19:52
Posted 2009. September 18. - 19:40
fah: nagyon néha az Andor szakácsommal kimegyünk a szetnistvánra darbukázni.. le a gödörbe..
de általában itt a pizza teraszán zárás után boldogítjuk a szomszédokat..
Jajaj ott szoktunk látni elvont dárenbészes arcokat dzsungel ritmusokat nyomatni:-))
Tommy: ottfelejtettem az italmérõmet
Posted 2009. September 18. - 17:29
lesz a hétvégén vmi veterán autó kiállítás? mert egy rakat veterán gépet láttam a mohácsi úton
Posted 2009. September 18. - 17:08
Próbld meg, akkora mint a No fear volt!
Nem konkrétan a Gianttel van a baj, jobban fogalmazva giant képek sokkolóak!
Tomi a Séfbácsi!
Van új kerekem és kereg, mint régen, fasza!
Nem konkrétan a Gianttel van a baj, jobban fogalmazva giant képek sokkolóak!
Tomi a Séfbácsi!
Van új kerekem és kereg, mint régen, fasza!
Posted 2009. September 18. - 16:31
Posted 2009. September 18. - 16:28
Mer jól kihasználtuk a lehetõséget, azér nincs több! 
Elvileg meg a Samsungnak egész jó garanciális hálózata van, kiderül jövõ héten, hogy gyakorlatban hogy mûködik...
iPon computer meg 6 perc alatt állított ki új garanciajegyet, mert a régi elveszett.
Azért még megvárom a végét, addig nem mondok semmit.
Elvileg meg a Samsungnak egész jó garanciális hálózata van, kiderül jövõ héten, hogy gyakorlatban hogy mûködik...
iPon computer meg 6 perc alatt állított ki új garanciajegyet, mert a régi elveszett.
Azért még megvárom a végét, addig nem mondok semmit.
Aktuális civil
Posted 2009. September 18. - 16:19
Csak lehetõség lett volna nálam csilisbabot enni. De már nincs több lehetõség, mert épp csak vacsorára maradt
Posted 2009. September 18. - 16:12
picsába! lebetegedtem, minden bajom van baszki.
Hege mi ez az ebédes mizéria amit küldtél?
az a külsõ az alsó csövön elég ormótlan megoldás. foxiér kár
Hege mi ez az ebédes mizéria amit küldtél?
az a külsõ az alsó csövön elég ormótlan megoldás. foxiér kár

Sign In
Create Account

Back to top