Ez egy Sintessi, Patyónak volt ilyen!
Kokk, hozzad azt jól eladom!
de sajnos afterparty-t nem vállalunk.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A hétvégén összefutottam vele a Trafikba, ott beszéltük, hogy komlón a Pikniket meg kellene nézni.Milyen bulit szervez a Kokk péntekre?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Szép az idõ!
Voltam AKAdekoréknál, kész, megint jöttek a vektoros buziságukkal, aztán azt mondják, hogy megcsinálják és a két darab boxxer matrica 4650-Ft ÉS ugyan olyan NEM lesz, mert azt nem tudják kivitelezni, mert fehéret nem tudnak nyomtatni ezért a betûket majd az alaprétegre ragasztgatják. ekkor kérdeztem, hogy de ugye UV álló a matrica és persze, hogy nem. Szóval nálam leszerepeltek.
Ezt a Peaty féle matricát már fel se vetettem...az alap boxxer volt
Rendelek az eBayrõl fele annyiért postaköltséggel együtt.