Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Ezek eladók, ha valakit érdekel:
9 ledes lámpa (városi használatra): http://bolha.testbik....php?clid=11607
Merida nyeregtáska: http://bolha.testbik....php?clid=11579
Citadel, erõs zár: http://bolha.testbik....php?clid=11608
Barbieri láncmosó olcsón: http://bolha.testbik....php?clid=11747

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://blog.puruttya.../Zidane_modszer

kamionosokkal nincs több bajom mint a többi autóssal. egyébként tök sokan jeleznek mikor meg akarom elõzni. autópályás elõzés idegesítõ ja. de ha a helyükben lennék, néha bizony biztos csinálnék olyat

téli gumival nem szeretek várni, inkább elõbb rakom fel mint késõbb. mondjuk tegnap véletlenül alakult úgy, hogy felkerültek, de most, hogy ilyen szar idõ van/lesz nem bánom. reggel pár fok van, az nyárival necces.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na húzzatok Lábodra! :afro:

Kabát tényleg faszás! ;)

Atus, az a terv, hogy legalább egy autóval támadnék csüt.-ön, vagy pénteken. De lehet, hogy kettõ lesz belõle.
Meg ha addigra le tudom fújni az opel felnijeit feketére, akkor hárommal! :D

Márinnyónak meg sosem lesz annyi pénze, se határozottsága, hogy megvalósítsa a dolgait.
Na meg ideje sem, mert kb egy cég sem szállít le semmit olyan gyorsan, mint ahogy változik a terv Márinnyó fejáben. :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
kabát pofás!

téligumi ráér még,ugye?
meglett akurva vibrálás a kocsi elejében..a ködlámpa csavarja volt alátét nélkül és az zörögtt(lámpa) és most jóóó :) már csak a hátsó zizergést kéne megszüntetni..

kamionosoknak meg a kurva anyjukat!legszivesebben lõném fejen az összeset..holnap pest du már elõre félek hogy az autópálya tele lesz egymást 5km\h többletért elõzõ kamionokkal...
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Vettem ilyen hevitúlsz kabátot. :D
Mondjuk túl sok féle nem volt így leárazva, de ez még pont tetszett is. Remélem ez is kibír legalább 4-5 évet.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Attus, holnapi csapágycsere okés? 9:45-10 fele tudnék jönni.

és az lábam te fitymahuszár :D

még mindig nincs lökhárítóm baszki. nem hiszem el mióta baszakodnak vele, ma kész lett, fényezés nagyon fasza lett, de a mûanyagos elfelejtett kijavítani egy horpadást. úgyhogy visszaküldtem a picsába. elvileg péntekre meglesz...

buzi oldalszél! kamionosokat nem irigylem.

Csak Catherine Bell miatt néztem JAG-et! :D

én is, nem vicc :)

http://www.lazyeight..._fjotte_jpg.jpg

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De a kocsira 4db 17" kell nem? Különben karcolni fog :D

Elhúzott mindenki haza, hát akkor én sem maradok. Megyek nézek kabátot...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Elõször is az lábom, nem lábam:D!
Márió vegyél 3db 17"est + 1 8G-t;) Az a tuti:)
Ezek sem szívbajosak:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tudja õ, hogy mi kéne neki, de a világon nincs annyi pénz, amibõl elérhetné :D
A több monitor az tény, hogy nem létszükséglet, de párszor azért hülyét kapok ha váltogatni kell az adatbázis/specifikáció/fejlesztõeszköz között. Pedig ez csak 3 program. A legtöbbször kéne látnom mindkettõt a gyors munka miatt. Összehúzva szart se ér a dolog.
A filmszerkesztés meg tipikusan az a feladat ami szinte ordít a több monitor után.

Egy ideig használtam 2 gépet itt bent, és amikor felraktam rájuk egy olyan programot, amivel egy géprõl lehetett mindkettõt vezérelni (nem távoli asztal!), hát az volt maga a kánaán :D

Nekem egyre szélesebb kormányaim lettek, mert lusta voltam méretre vágni õket. Meg Zap és Mettyú szerint szarul is van beállítva. De leszarom. (bár annyira nem, mert bevallom megfordult a fejemben, hogy egy picit meglazítom, és feljebb fordítom :D )

És semmit se lehet túlbeszélni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
nekem tök úgy hangzik, hogy tudod mi kell neked ;)

én is tudom és lapos széles kormányom van, meg 3ply kontinentál gumim, meg eszkábáltam sárvédõt ilyenbõl csak az orvos szerint januárig nem érheti túl nagy terhelés a lábam, addig no futás, no downhill :( szóval fucked up még mindig, de legalább nem fáj :)

edit:
ha nem néznétek a világökörségeket :D

botrány! madam x-otic

http://www.youtube.com/watch?v=GgqmmB1aRUA

Sei, soku Si.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Márió: így is van, mindenki téged akar megváltani! :) :)

Aktuális civil

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
A tv hdben 1920x1024et ad az kizart h en arra kossrm a meket.
Az lehet h otthon el van baszva a beallitas,de itt bent nincs,bent a tv nel sincs. Ha ide vizsgara behozok egy nem szinhelyes/rossz szinekkel dolgozo filmet,el sem jutok a harmadik snittig mar kint vagyok vizsgarol.
Amig nem mozit vagok otthon addig az osztott kepernyo boven eleg,tevenel is ket monitor van csak es eleh boven. A tvt meg legalabb 5-7x kene meyzebbrol nezni mint a kepatlo,amire a laksban lehetoseg nincs sajnos.
Kezd olyan lenni az egesz mint amikot megmagyarazta valaki hohy miert vegyek lapos szeles kormanyt:)

hogy alaplai kartya birja e attol azert van ketsegem.

Ket monitor azert nem letszokseg mert barmikor oszthato a kepernyo,vagy akar egymas mellet futatthato a program tobbszor is

de mindenesetre szerintem mar boven tulbeszeltuk

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Video vágáshoz?
Szerintem netezni nem lehet 1 monitorral. Amíg javították az egyiket, olyan érzésem volt, hogy fél szemere megvakultam! :)
Egyébként vágni mem, meg proci kell, nem? Gizdázni meg annak kell, akinek gizdázásra van szüksége. Akkor meg már régen rossz. :)

Nekem a Mountain Equipment bírja már jópár éve és viszem mindenhova.

Tovább nem olvastam vissza. :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehe, eléggé el vagy tévedve.
A színhelyesség leginkább a kiadvány szerkesztõknél kell nagyon. A webre dolgozóknál bõven elég az amit otthon be lehet állítani (a legtöbb kicsit komolyabb monitorhoz adnak programot). Ugyanis a célcsoportnál (webet bámuló emberek) túlnyomó többségben vannak akiknél olyannyira el van baszva a monitor beállítása, hogy hiába kínlódsz sehol se lesz olyan, mint a stúdióban :D
Videó vágáshoz meg nem elég 1 monitor. Illetve el lehet lenni, de ha komolyan nyomná az ember akkor szenvedni fog még a 30" is, de 2db 20"-al már sokkal jobban lehet boldogulni. A 113cm-es képátlójú tv mekkora felbontású is? Ha jól számolom az mondjuk 45"-nak felel meg. A Samsung 46"-os LCD TV-jének 1920x1080 a felbontása, ami egy 23" monitornak felel meg. Ekkora felbontást (ha bírja memóriával a gép ami kb. 8M memóriát jelent) elvileg egy alaplapi szar is simán tud produkálni.
Ha nem használod 3D-re, akkor még a sebesség is jó lesz. A videó vágás meg nem 3D :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Jaja ra lehet de szerintem egy inegralt video kari befosik egy 113cm hd teve keptol,nemhogy aperture meg final cut meg fusson is rendesen.
Szerintem imac lesz 4gb/1TB eleg mindenre.
20as mobnitor is,tegnap neztem egy 24est nem tudok olyan messze ulni hogy jol lassam.
Kulso monitir meg legalabb cinema diszplej vagy egy kalibralhato,szinhelyes 20"nem epp 2filler...
Haat rittya hideg van ma...

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
én most ardenten gondolkodom.. xen cnotinentalt vettél?
gumiasztal krazeee!
I don't care how it pedals

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Asztali szerintem, bár gizdázni macbook inkább :D

megjöttek az új külsõk, handmade in germany :D

the north face kabátok is jók!!!
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De lehet.
Én sokszor a tv-re is kirakom...

Ezek meg hülyék, de kipróbálnám!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mekbúkra nem lehet külsõ monitort tolni? itt is úgy tolják az emberek a laptoppal. Plusz egy monitor és minden elfér ;)
Mondjuk egy asztali gép azért arányaiban mindig erõsebb, mint a laptop.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Û, Tomi, nagyon durva!

Márinnyó bazz, sosem tudod mit akarsz.
Megint kb ég és föld között vívódsz, mintha azt kéne eldöntened, hogy fehér legyen, vagy fekete...