Kontrollálatlan csávónak van baja, már Raoul Duke is felvetette ezt a problémát Las Vegasban. Õk is hanyatt másztak be valamelyik kaszinóba, kurvanagy jelenet volt.
Szóval ez nem alkohol.
Aktuális civil
ezen a zerode-n eltünõdtem egy darabig...
ez egy slope gép? singlespeed?? mer hogy ott lóg rajta egy láncfeszõtí?!
amugy brutálul néz ki,,, fõleg hgoy a forgáspontok totál szokatlanul vannak elhelyezve.. meg a tömör részek is faják.
fish, mi az a sziriusz??
Nekem pont a BMW-k nem tetszenek. A többi az elég jó. Mondjuk a Porsche-t kicsit széthúztam volna, mert így olyan kis gnómosválium...sziriuszon meg én voltam,csak akkor Te még nem voltál köztünk:D
http://galeria.total...0&image_size=xl
ezek meg nem csunák..fõleg a bordó? bmw
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
mi ez SZiriusz bazdmeg?!
:D
a8bol ez a forma meg amostani elõtti ami nekem teccik.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.