Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Jah, én is rühellem az ilyet.
És elassan itt a "sötétben indulok és sötetben is érek haza" idõszak.
Na ezt mégjobban rühellem...

Bakker, reggelente az alagút-ágoston tér szakasz egy rémálom.
Mostanában, amikor necces idõszakban indulok, el is szoktam menni Tettye fele, aztán a Marx út felé kerülök.
De ma megyek és olyat láttam, hogy azt hittem beszarok.
Lett egy 2 sávos út a tettyei buszfordulótól a havi hegyi templom háta mögött, levágva azt a nagy kanyart, de a túlsó végén egy kurva sok zsinóros lámpaoszlop az út kellõs közepén áll!!! :D:D:D
De körbebetonozták.
Gondolom majd pár hónap múlva arrébb rakják, de mindjárt úgy indul az új út, hogy lesz rajta egy méretes kátyú.
MIAPICSAVANITT?!?!?!
Kiakasztó...

mostanábsn elég nagy divat, hogy az útépítõ cég (mert szorít a határidõ ugye) nem várja meg mig az áramszolgaltató, közvilágító etc cég kiváltja az adott oszlopot (kat). legútob püspökladányban láttam, új körforgalom (sáv)közepén volt a 20 kV-os légvezeték oszlopa.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah, én is rühellem az ilyet.
És elassan itt a "sötétben indulok és sötetben is érek haza" idõszak.
Na ezt mégjobban rühellem...

Bakker, reggelente az alagút-ágoston tér szakasz egy rémálom.
Mostanában, amikor necces idõszakban indulok, el is szoktam menni Tettye fele, aztán a Marx út felé kerülök.
De ma megyek és olyat láttam, hogy azt hittem beszarok.
Lett egy 2 sávos út a tettyei buszfordulótól a havi hegyi templom háta mögött, levágva azt a nagy kanyart, de a túlsó végén egy kurva sok zsinóros lámpaoszlop az út kellõs közepén áll!!! :D:D:D
De körbebetonozták.
Gondolom majd pár hónap múlva arrébb rakják, de mindjárt úgy indul az új út, hogy lesz rajta egy méretes kátyú.
MIAPICSAVANITT?!?!?!
Kiakasztó...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Napi KÖZNYUGALOM MEGZAVARÁS by Discopolis Ass Babe

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
OK, nem nézek! Csak majd húzzatok ki a szántóról:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
ne nézzél bele bázz... vannak ilyenek, többsége szerintem úgy van vele, hogy "hol is van a kapcsoló?"

itt is esik
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Lángszórót neki, nektek jó reggelt!

Én pedig K.ra unom, hogy jövök hajnalban Villányba, refizek, látom, hogy jön valaki, leveszem-visszanyomom-leveszem, hogy lássa, hogy jövök, a parasztja meg annyira kényelmes, hogy csak akkor veszi le, amikor a pupillámon keresztül meglátta a kisagyamat is, a csapok és pálcikák pedig kiégve és füstölögve fekszenek halomban a retinámon.

Nézegesse az ilyen végtelenítve a Shakira új videóját!

És lehet, hogy a bringás hülye, de nincs körülötte 1,5 tonna. Ezt valahogy mindig elfelejtik.

Itt szemerkél.

Szép napot!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
he!

esik baszki

6" az 15cm ugye? ha én venném meg azt a vázat akkor beleraknám a pike-ot (mert adott), de csak amíg nem lenne pénzem nagyobb villára. ha telót is most veszel, akkor vegyél vmi nagyobbat. vagy 15re tuningolt rst zeta :mexico:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Jó reggelt,

autósok olyan hülyék, mint a bringások :D tominak igaza van még annyit, hogy ezek irkálnak a Dnaplóba meg a bamára, hogy mit kéne és hogyan

tomacba fox36 azt amelyik állítható 110-150 ig
pike kevés, inkább RS revelation ha olcsóságos kell akkor marzocchi All mountain, de a z150 is játszhat
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

tiborc streeten meg egy buzi fasszopó geciláda megpróbált leszorítani minket, mer nekünk behajtani tilos volt és õ meg szembe jött, de kurva sok helye volt és még is ránkhúzta! az ördög fasza kúrja hólyagosra a seggét innen is!

Ez még gondolom odafele volt. Mondjuk én szoktam rendességbõl felmenni olyankor a járdára, mert páran nagyon nem urai az autójuknak. De amikor mindkét oldalon a járdán is állnak a kocsik, akkor kénytelen vagyok az úton menni. Amúgy azon az egyirányú szakaszon már láttam autóst is szembemenni a forgalommal...
Amúgy ezek "majdénmegmutatomneki" arcok mennek 40el a belsõ sávban a 6oson, fékeznek a zöldnél is (mert úgyis mindjárt sárga lesz, de abban meg átmennek), és foglalnak le lehetõség szerint minél több parkolóhelyet (nehogy meghúzza valaki a kocsit), stb.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kicsi Fox kevés bele...

Ja, néha hülyék a bringások.
Mégis vigyázok rájuk.
Mert csak és mert tudom, hogy néha nem akarok hülyének tûnni, amikor az autós úgy gondolja, hogy az vagyok. ;)

Amúgy szeretem a rendet és az autóim általában tiszták.
Az Audi már betegesen. :D

És mindjárt megint hétfõ.
Elõre utálom. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
tamponmadzag fail :D

http://blog.puruttya...ampax_dance.jpg

amúgy egészen idegesítõ tud lenne a bringás mentalitás ha nem a markolatot hanem az autó kormányát fogod...
/

ha mész kocsivak egy egyirányú utcában (jó irányban) és jön szembe 2 bringás egy 5m széles úton ahol parkoló kocsi sem áll, akkor szándékosan rájuk húzod? mer náluk ez volt. ez olyan mintha a szabálytalanul parkoló kocsinak direkt nekimennél. érted

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
amúgy egészen idegesítõ tud lenne a bringás mentalitás ha nem a markolatot hanem az autó kormányát fogod...

S emilt nekik!

130as kis fox /nema z uj/ eléggé merev,ugye? mennyire lenne az "kevés" a toamcba ami 6"mozog? hátra levegõs tagot akarok,elõre is azt kéne,de valahogy jobban szinpatikus a spirálrugó mozgása mint a levegõsé...pike játszik még az uturn teccetõs,vagy netán z1 marzó..ámbár arról nem olvasok túl jókat..vagy egy levegõs z150et kéne beszerezni,azt én imádtam/igaz nekem rugós volt/
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
yo!

voltunk egy jákobhegyet, szomszéd kapott egy elsõ felütést, amúgy jeee!
égertetõtõl lefelé a tisztásnál faszarcúak beraktak 2 betonkockát a pad mellé, kikerülhetõ, de fokozott óvatosság szükséges. utána meg egy jókora kidõlt fa is vigyorog, kb ott ahol az elõzõ is volt.

mellesleg egyre kövesebb jakabhegytõl lefelé a zöld kör, kéne már egy nyamvadt fully

aztán hazaértem, apám 50. éve alkalmából családi hepaj. kellemesen bebasztam.

tiborc streeten meg egy buzi fasszopó geciláda megpróbált leszorítani minket, mer nekünk behajtani tilos volt és õ meg szembe jött, de kurva sok helye volt és még is ránkhúzta! az ördög fasza kúrja hólyagosra a seggét innen is!

Attushoz én holnap 8ra megyek bibibííí

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Voltam tekercs tegnap is és ma is. Nagyon jó volt. Találkoztam egy csomó DH-s sráccal akik a DH pályán DH-ztak.

Ajánlom mindenkinek a szélálló öltözetet. Ég és Föld ilyenben menni. Nem fagytam szét az elsõ kanyarban lefelé, mentem volna mér bármennyit.

Kisembert is elvittük egy háromszöges pályabejárásra délelõtt, így nem találkoztunk Marciékkel. Valahogy sejtettem, hogy ez az a Partner, csak túl nagy volt a rend benne!

CRC-n egy elsõ fék alapból jobb vagy bal oldali (mármint ha nincs feltüntetve)?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
told rá egy vistás gépre azt format ntfs.. gondolom a mac látja azt is.. avagy?
én amugy ubuntu linuxon 9.04 tolom és 5öd annyi idõ alatt bootol, felismer mindent, nem fagy, gyors mint a geci.. ja és no virus at all, ezáltal no realtime suckmemory protection necessary
csak no játék,, ezért fent hagytam a vistát is.
linuxot a népnek!
I don't care how it pedals

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
mac alatt..mindenesetre idegesít hogy most van egy levélnehezéknek használható valamim,ami fizikailag mûködik,de a k gép nem hajlandó fat 32 kivül formázni..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mac nekem sem szereti a régi vindózos külsõ vinyókat...

Jaja, tuti föltalál majd valamit, vagy megmenti az elnököt... :)

Button világbajnok.
Elég komolyat pirított.
Meg Hamilton is, annak ellenre, hogy még mindig nem csipázom.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
vonatos story ...
nincsenek véletlenek szerintem

fuger, ezt a marvin egyszer bemixelte és én azt a mikszlyét sokat hallgattam..

fish mivel formázod? ugyértem min? mac?
I don't care how it pedals

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
okkkééé hívlak!

Atus kedden megyek!
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazz...

http://www.dailymail...e-run-over.html

Xen, bármikor. ;)
A héten csörögjünk össze.
De csüt. az utolsó nap, szal szerdáig...