Nehogy már nem képes megtenni az a "felsõbb" szint a megfelelõ lépéseket.
Mert azért ez nem utópisztikus vágy, csak egy logikus sorrend.
Néha alkalmasnak/aktuálisnak érzem az emberi faj kipusztulását.
Mert hogy okot adunk rá eleget.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
mostanábsn elég nagy divat, hogy az útépítõ cég (mert szorít a határidõ ugye) nem várja meg mig az áramszolgaltató, közvilágító etc cég kiváltja az adott oszlopot (kat). legútob püspökladányban láttam, új körforgalom (sáv)közepén volt a 20 kV-os légvezeték oszlopa.Jah, én is rühellem az ilyet.
És elassan itt a "sötétben indulok és sötetben is érek haza" idõszak.
Na ezt mégjobban rühellem...
Bakker, reggelente az alagút-ágoston tér szakasz egy rémálom.
Mostanában, amikor necces idõszakban indulok, el is szoktam menni Tettye fele, aztán a Marx út felé kerülök.
De ma megyek és olyat láttam, hogy azt hittem beszarok.
Lett egy 2 sávos út a tettyei buszfordulótól a havi hegyi templom háta mögött, levágva azt a nagy kanyart, de a túlsó végén egy kurva sok zsinóros lámpaoszlop az út kellõs közepén áll!!!:D:D
De körbebetonozták.
Gondolom majd pár hónap múlva arrébb rakják, de mindjárt úgy indul az új út, hogy lesz rajta egy méretes kátyú.
MIAPICSAVANITT?!?!?!
Kiakasztó...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Ez még gondolom odafele volt. Mondjuk én szoktam rendességbõl felmenni olyankor a járdára, mert páran nagyon nem urai az autójuknak. De amikor mindkét oldalon a járdán is állnak a kocsik, akkor kénytelen vagyok az úton menni. Amúgy azon az egyirányú szakaszon már láttam autóst is szembemenni a forgalommal...tiborc streeten meg egy buzi fasszopó geciláda megpróbált leszorítani minket, mer nekünk behajtani tilos volt és õ meg szembe jött, de kurva sok helye volt és még is ránkhúzta! az ördög fasza kúrja hólyagosra a seggét innen is!
amúgy egészen idegesítõ tud lenne a bringás mentalitás ha nem a markolatot hanem az autó kormányát fogod...
/