Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nah, elõkapartam a papírját, rottex bn, fölülrõl a 4.:

http://www.rottex.eu/news.php?item.7.2

matracházban én is voltam anno, de rohadt drágák voltak.

plázában is van vmi bót, de azt nemtom milyen. plázába csak pizzázni szoktam :)

doki szerint csak rugósat érdemes venni

de legjobb ha berongyoltok Kírával néhány helyre és kipróbáltok párat :afro: wc csészét is így kell venni :D

nekem meg egy nagyobb ágy kéne már, de ott is inkább a matrac lesz a drága

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Oks, kössz! ;)
Holnap Sz.hely, szerda Pest, de csütörtökön tuti bemegyek, mert égetõ a dolog.
Néha nem jó reggel.

Meg baszki a jobb térdem is egyre sûrûbben fáj vezetés közben.
Gondolom a monoton gázpedál nyomástól.
Az ilyen parával kihez érdemes forulni?
Ortopédus?

Bazz, öregszem.
Olyan dolgokkal foglalkozom, amik eddig eszembe sem jutottak.

Xen, milyen vonalat?
Crissy Morgan finom bõr! ;)

Ez meg jó zene:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Addig nézzétek a szaggatott vonalat középen :)

Arra is esik felétek? :D

Ma cseleztem 1 kört az árkádban...hát nem érte meg...

Feltöltött kép
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kérdezd meg a matracházban, mi ott vettünk nekem is, meg Vikinek is annak idején.
Nagy dumás az öreg, zárd rövidre, mondd meg, hogy mit akarsz, mutogasson párat. Megéri megvenni, jobbak mint a sima szivacs. Ne legyen rugós. Van két oldal, téli+nyári, az sem árt.
Szerintem az öreg halkan tud okosságot is.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe, kis cigány képû... :)

Fugg, thx.
Biztos fasza, de nekem 140x200-as kell és hogy õszinte legyek, nagyon nincs 150 ropim egy matracra, mégha itt is töltöm életem egyharmadát... :(
Shoshi, Magoo, thx, de ezeken az oldalakon csomó féle van.
Ortopédiai, gyógy, bio, faszom tudj melyik kell nekem.
Egy amolyan jó félét szeretnék, ami jobb, mint egy sima szivacs, de nem ilyen horror áru cuccot, mert arra nincs lé.
És elég gyorsan találnom kéne valamit.
Mondjuk vettem egy nagy levegõt és olyan 50 körül áldoznék rá, de rá kellett jönnöm, hogy az nagyon nem sok a matrac-világban.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Piros áthúzva itt fent! De most éppen van!

Én rá szavazok: http://www.fotolog.c...a_spice/5800276
Még egy hopp: http://www31.patrz.p...7/73/425773.jpg

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Egyszer van, egyszer nincs? Ujujj! Lehet, itt a piros, hol a pirost játszanak veled?
Hát most hirtelen nem is vágom hogyan is van neked. Van ADSL modem is, vagy csak a router, és abba megy bele a telefon?
Mert nézegetni kéne, hogy ilyen milyen ledek villognak össze-vissza amikor probléma van. Olyankor elvileg vagy nem ég pl. az ADSL led, vagy piros, vagy nem úgy villog, mint normálisan :D
Meg aztán a fenti gépen ha nincs net, akkor pl. a kiírja-e a gép, hogy nincs vezeték nélküli kapcsolat, vagy "Kapcsolódás", vagy piros áthúzva.
De most megyek haza, mert éhes vagyok.
Igaz ebédre nagyon bekajáltam, mert sokat kellett várnom Gabeszra, és ettem addig palacsintát is ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Állandóan szarozik ez a wireless routless shizzle shit! Egyszer van net, egyszer nincs Tommiiiii! Mi a faszomat nyomogassak??!! Vagy modem?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nekem ilyen van e:

http://www.rottex.eu/

doki ajánlotta a hátamra és nem is fáj ha ebben alszom. asszem a 90x200 volt 30ropi körül úgy 5 éve.

én imádom a csíkos zoknit a csajokon, fõleg a hosszút, de a rövid is szexi! de a többi sem zavar. én mondjuk sosem vagyok hajlandó levetni az enyémet, mer kurva hamar elkezd fázni a talpam :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mecsekben érdemes körülnézni. Volt olyan, ami gyógymatracként futott, jóval jobb áron volt, mint a többi! EP is elszámolja...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem is kéne matracot vennem, de ez a 180x200as méret nem olcsó :D
Bár asszem majd veszek egyszerû kemény szivacsot, aztán az jó lesz megint 2-3 évig.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
kokk én 40 es keménységû szivacsot vettem.. a legjobb megoldás szerintem.. mohácsi 14-el szemben
és oclsó is
I don't care how it pedals

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
http://www.mecsekmatrac.hu/

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Marci, ezt jó szívvel tudom ajánlani Bp-en:
http://www.matracos....ory_matrac.html
K*va jókat lehet rajta aludni pihentetõen és tényleg jó, cserébe brutál drága...

De, ahogy Buppa is megmondta: "cipõ és ágybetét a két legfontosabb dolog, ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban"

és egy ilyet kb 15 évre veszel, a Bayer mûvek legalábbis ennyi garit ad rá. Az egészet zsugorfóliában kapod, kb. mint egy összetekert szõnyeg tudod könnyen szállítani.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Matracot kéne vennem.
Hol érdemes? Milyet?
Olyan kéne, ami fasza a hátnak, de elfogadható árban van...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

a zoknit le is lehet venni róluk.. bár ez amelyik a képen van.. szerintem nem b--ik csak rakja magát

sho: ha nincs feltüntetve akkor flipflop szerintem (pl code).. bár angoloknál nem lehessen tudni.

Egy képrõl nem tudom levetni a szaros csíkos zokniját, így marad vicces. Élõben meg ne is próbálkozzon ilyennel.

Úúú, vazze, látszik, hogy megrekedtem a XX. századi technológiáknál, mert erre nem is gondoltam:). Köszi!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
a zoknit le is lehet venni róluk.. bár ez amelyik a képen van.. szerintem nem b--ik csak rakja magát

sho: ha nincs feltüntetve akkor flipflop szerintem (pl code).. bár angoloknál nem lehessen tudni.

z1-et a tomacba!
nekem véletlenül van egy eladó... (de nehogy megvedd mer szar!):D
I don't care how it pedals

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, tudom.
Én túl okos vagyok mindenhez! :D

Zoknit én sem szeretem.
A falusi, meg a lakótelepi csajok stílusa... :P

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Valahogy ezek a zoknis pipik viccesek nekem:).

Marci! Te nem értesz ehhez! Ez egy tudomány és szakma, nem látod a lényeges összefüggéseket:D!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De ha ezt még a legegyszerûbb földi halandók nagytöbbsége is észreveszi, akkor a picsa sokat keresõ ilyen-olyan nagy cégek faszkalap vezetõi miért nem?!
Nehogy már nem képes megtenni az a "felsõbb" szint a megfelelõ lépéseket.
Mert azért ez nem utópisztikus vágy, csak egy logikus sorrend.

Néha alkalmasnak/aktuálisnak érzem az emberi faj kipusztulását.
Mert hogy okot adunk rá eleget. :) Vagy inkább... :(