Fél 4...

csapatos csapatóst mindenképp!
nálam a mai program a szalagavató lesz a Kistigrisekkel
Majd csinálj csoportképet a tanítványokkal
Csapatos csapatósra a Talán gyombot nyomom, mert sok minden van még tervben szombatra. Meg az időtől is függővé tenném. De ha ma nem baszok be nagyon, akkor talán holnap korábban el tudom kezdeni a dolgokat, és belefér minden...
csapatos csapatóst mindenképp!
nálam a mai program a szalagavató lesz a Kistigrisekkel
Hehe, egy 90-es évek elején ismert zenész ül az irodánkban
Most inkább játékfejlesztéssel foglalkozik. Aztán kooperáción törik a fejüket...
Este megint túlkínálat van programokból. Katona Miki szülinap, Kálocz Tomi féle bulizenekar koncert, Nappali...pfff...pedig ma este nem akartam inni, mert holnap is lesz ez-az...
És, ááááá, nem érem el a fb fiókomat!
tomidny módosította - 2014. február 28. - 11:12
http://pecel.olx.hu/...25-iid-99729719 kell egy ilyen..vagy egy japó belpiacos negyedliteres..
este napcsi szülinap punna meglepi kocival?
hétvégi csapatos csapatós?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Brendog megmondja a frankót:
Nem csinálok videót, mert mellhevederrel nem annyira jó az éjszakai felvétel. A kormányra kellett volna rakni a gopro-t, mert akkor a nagy fénnyel együtt mozgott volna a kamera, és nem ilyen idegbeteg módon össze-vissza... Na mindegy. Majd legközelebb
Ennyi látszik amikor jó:
gigabyte volt a legjobb áron is, ha jól emlékszem .. én is néztem ipont pár napja.
szerintem az lesz.
annyi a bökkenő, hogy tegnap szembesültem a bankszámlámmal és leültem a földre hogy hova a fa.zba tudtam elkölteni ennyi pénzt és hogy hol lennék, ha nem okt 15-n mondok fel anno, hanem kivárom az év végét. két havi bér, karácsonyi lóvé, két havi munkanéklüli. ez mind minusz. nem szabad kiszámolnom hogy nemnnyi.
Jó dolog este az erdőben suhanni
Talán még videó is lesz
tomidny módosította - 2014. február 27. - 22:47
Következő kecske:
http://dirtmag.co.uk...all-rhs_W.jpg">
bucibeka módosította - 2014. február 27. - 21:09
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Jah, boldogot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
plusz még radeonelfogult is vagyok kitudja milyen (tudatalattiban eltemetett) okból. már csak az a kérdés melyik köntösben érdemes?
Hát azt annyira nem tudom, de mondjuk Sapphire, vagy Gigabyte nem lehet nagy mellényúlás szerintem
Nézegettem kicsit az ipon-on ezzel a chipsettel szerelt kártyákat, és a Sapphire-rét lehúzták, hogy lassú a Gigabyte-ot dícsérték (1G-s verziót, merthogy ennek sok a 2G), az MSI hangos, az XFX ventillátorával gond volt, Asus-t nem sokan vettek.
Ez meg odabasz. Nincsenek is utak, de mennek, mint a bolondok
tomidny módosította - 2014. február 27. - 00:51
Hát ez alapján nehéz ügy lenne jobb ár/érték arányút találni: http://www.videocard.../gpu_value.html
Amikor vettem a GTX 650 Ti-t, akkor a legjobb ár/érték arányú NVidia-t kerestem. Ugyan lett volna ami még jobb ebben a tekintetben, de csak azért, mert a kb. 2x-es teljesítményhez picit kevesebb, mint 2x-es ár párosult
plusz még radeonelfogult is vagyok kitudja milyen (tudatalattiban eltemetett) okból. már csak az a kérdés melyik köntösben érdemes?
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
jön ki egy halom jó játék pc-re idén, úgyhogy radeon 7770.
100 euró alatt van jobb választás?
még nem vettem meg
Hát ez alapján nehéz ügy lenne jobb ár/érték arányút találni: http://www.videocard.../gpu_value.html
Amikor vettem a GTX 650 Ti-t, akkor a legjobb ár/érték arányú NVidia-t kerestem. Ugyan lett volna ami még jobb ebben a tekintetben, de csak azért, mert a kb. 2x-es teljesítményhez picit kevesebb, mint 2x-es ár párosult
jön ki egy halom jó játék pc-re idén, úgyhogy radeon 7770.
100 euró alatt van jobb választás?
még nem vettem meg
menjetek bringázni! tubesek, torony, tettye. epic. nyílnak a hóvirágok, bújik kifele a medvehagyma, napsütés, ejj..
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Boldogság van Holnap beiratkozom a kozmetológiára láb förtelemítésre. (Meg lassan belekarcolhatok a kocsiba is egy Sbetűt. Pedig eskü nem direkt csinálom
)
toronte módosította - 2014. február 25. - 22:01
Királysáág! Kismotorja van már?!:-)Baba in the house!
Végre együtt a kis család!